Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Dasha @ 2010 04 21, 16:36)
DOVANOS, STEIGMENOS kiekvienam internetinės parduotuvės pirkėjui.
Aha, tos steigmenos ne visai malonios, kiek iš patirties mūsų mergino pamenu  g.gif Kuri čia pirkot ir negavot karoliuko?

Pas mus dar nebuvo nei vieno kliento kuris nebutu gavęs užsakytų prekių mirksiukas.gif tik vienas prekiu siuntinukas keliavo siek tiek ilgeliau nei paprastai del transporto kompanijos kaltes smile.gif

Siuo metu labai stipriai tvarkomi sie nesklandumai smile.gif manau daugiau tokiu situaciju nebebus dirbame tik su patikimomis logistikos kompanijomis!
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 21, 16:57)
Priklauso kiek uzsisakai  g.gif  gudrei raso g.gif jei kelis tai nemokamas jei viena tai mokama. cool.gif

o tai gal juos paskųsti dėl melagingos reklamos mirksiukas.gif Ir šiaip tai forume reklama yra draudžiama rolleyes.gif Nėra čia ko savo paslaugų piršti. Tikrai nemanau, kad čia atėjo viena iš "ligonių" lotuliukas.gif norėdama su palatos draugėmsi pasidalinti visoms naudinga informacija...
Atsiprašau, kad pikta esu. PAvargau baisiai blush2.gif
Danske, Tavo rodytoji apyrankė mano akį ebay jau ne vieną dieną traukė. Bet vis tos muitinės bijojau, o draugų JAV neturiu. Va turbūt per tą mano baimę ir dar vienas nusižiūrėtas rinkinys kitus namus suras doh.gif Beje, gal žinote, kokį nors būdą, kaip padaryti, kad muitinė neprikibtų ax.gif

P.S. Na, va kol paračiau, atsirado dar vienas patvirtinimas, kad Ausriuxxx pasisakymas - komercinė reklama rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 21 balandžio 2010 - 16:06
Dzaska manau kad po lita mazai mirksiukas.gif
Bent po du, kad i menesi , bent vienas iseitu... Bet minty gera tu cia davei... Padesiu ant baro taupykle, ir sakysiu, visi centai i taupykle, kiekviena diena... bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 04 21, 16:52)
o cia nuo kada nemokamas  g.gif nes pries pat Velykas as berods 12 lt uz pristatyma sumokejau  unsure.gif

Kadangi nuo balandzio men siek tiek keitesi imoneje UAB "Ievos sodai" vadovai, buvo pertvarkytos pardavimo salygos internetineje parduotuveje. Todel nuo 04.19d. visu prekiu pristatymas Lietuvoje tapo nemokamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriuxxx @ 2010 04 21, 17:05)

gal gana tos reklamos mirksiukas.gif Kiek žinau SM forume už ją mokama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 21 balandžio 2010 - 16:08
QUOTE(Bitelė @ 2010 04 21, 17:04)
o tai gal juos paskųsti dėl melagingos reklamos mirksiukas.gif  Ir šiaip tai forume reklama yra draudžiama rolleyes.gif Nėra čia ko savo paslaugų piršti. Tikrai nemanau, kad čia atėjo viena iš "ligonių" lotuliukas.gif  norėdama su palatos draugėmsi pasidalinti visoms naudinga informacija...
Atsiprašau, kad pikta esu. PAvargau baisiai blush2.gif
Danske, Tavo rodytoji apyrankė mano akį ebay jau ne vieną dieną traukė. Bet vis tos muitinės bijojau, o draugų JAV neturiu. Va turbūt per tą mano baimę ir dar vienas nusižiūrėtas rinkinys kitus namus suras doh.gif Beje, gal žinote, kokį nors būdą, kaip padaryti, kad mutinė nerikibtų ax.gif

Visų prekių pristatymas NEMOKAMAS nepriklausomai kiek pirksite smile.gif net jei ir viena vieneta drinks_cheers.gif Cia tik informacijos patikslinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 21, 17:05)
Dzaska manau kad po lita mazai  mirksiukas.gif
Bent po du, kad  i menesi , bent vienas iseitu... Bet minty gera tu cia davei... Padesiu ant baro taupykle, ir sakysiu, visi centai i taupykle, kiekviena diena... bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Cia sau dar viena buda sugalvojau nuo vakar jau turiu 8lt. taupyklei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turbut jau greitai Fashion Goldo internetine parde prades veikti, kad konkurentai sukruto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 04 21, 17:13)
Turbut jau greitai Fashion Goldo internetine parde prades veikti, kad konkurentai sukruto  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Tai jau tikrai.
Gaila, kad skundo negalima parašyti blush2.gif
Va vieną tuo pribaigsiu, tai galėčiau imtis kito cool.gif
Kokie ten sakėte karoliai įkvepia ramybės, meilės visiems ir viskam biggrin.gif Gerai būtų koks pilkai rudos spalvos. Lauksiu pasiūlymų. Sidabrinių nesiūlykite, nes ir taip jų ant apyrankės daugiau nei stiklinių/akmeninių. Matyt, teks tokį įsigyti, kol su visu pasauliu nesusipykau.
Ir dar. Prisiregistravau pri tų amerikonų puslapio, bet jų patvirtinimo jau kelinta diena laukiu. Ar tai normalu, ar bandyt registruotis dar kartą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 21 balandžio 2010 - 16:19
QUOTE(Bitelė @ 2010 04 21, 16:17)
Kokie ten sakėte karoliai įkvepia ramybės, meilės visiems ir viskam biggrin.gif

manau, kad tie, kurie labiausiai patinka mirksiukas.gif bent jau mane visi mano turimi karoliukai nuteikia laaaabai teigiamai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 21, 16:23)
Aga - vardadienis! bigsmile.gif

jetus, na ir priminet...mano irgi vardo diena tuoj bus bigsmile.gif (bet ne tada, kaip drugelioko ir kitu, ne tosk mano vardas) ale as ta diena kirpyklon einu ir ten paklosiu vieno brangesnio trolio pinigus smile.gif bet galvos irgi reikia tvarkingos smile.gif bet...vardo diena svente rolleyes.gif verta susimastyti lotuliukas.gif
Papildyta:
DRUGELIUK, o tu sekmadieni apie puse dvyliktos Megoje nebuvai? biggrin.gif Man rodosi as i tavo vieta masina pastaciau. Taip juokas paeme, pamaniau trolis troliui vieta uzleidzia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 21 balandžio 2010 - 16:30
Kuris cia parduodamas?

Papildyta:
Kam raganosio smile.gif
Atsakyti