Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Enita @ 2010 04 21, 16:23)
Aga - vardadienis! bigsmile.gif

blush2.gif

QUOTE(wizija @ 2010 04 21, 16:26)
Dar toks klausimas kaip nepatyrusiai iskilo, ar pardese po viena kiekvienos rusies turi karoliuku ar daugiau, kazkaip kai pirkausi ir pamirsau paklausti, nes jei norisi kazkokio atsikartojimo apyrankeje tai tenka per kelias vietas lakstyti ar vienoj pardej galima du vienodus nusipirkti? As pirkau cikantoi, tai ten stende visu po viena buvo, ale gal pasislepe laiko  lotuliukas.gif

Kaip kurioj parduotuvėj. Pvz. Panoramoje turi tos pačios rūšies po kelis, visi jie sudėti stenduose, gali išsirinkti, kuris labiau prie širdies.

Bet man asmeniškai smagiau, kai atsikartojimas sukuriamas su skirtingais, bet panašių spalvų karoliukais, jų nedubliuojant rolleyes.gif

QUOTE(Laisvė @ 2010 04 21, 16:28)
Dėkoju, Noa, už mielą daikčiuką  4u.gif  Dėkoju visoms  4u.gif

Be to, mano trolynas pasipildė ir užsispyrėliu drakoniuku  wub.gif

Sveikinu dar kartą thumbup.gif

Mano drakono dvynys brolis thumbup.gif Saugok dabar nuo jo visas moteriškos lyties būtybes, jeigu tokių turi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 12:13)
Ar turit kuri Chat ta siu metu pensininka? Vaikiskas jis labai?

Čiupinau jį, visai nieko, sunkokas toks.
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 21, 15:26)
Dar toks klausimas kaip nepatyrusiai iskilo, ar pardese po viena kiekvienos rusies turi karoliuku ar daugiau, kazkaip kai pirkausi ir pamirsau paklausti, nes jei norisi kazkokio atsikartojimo apyrankeje tai tenka per kelias vietas lakstyti ar vienoj pardej galima du vienodus nusipirkti? As pirkau cikantoi, tai ten stende visu po viena buvo, ale gal pasislepe laiko  lotuliukas.gif

Bent jau Megoj tai ne po vieną ir ne po du dažniausiai turi, žinoma, kaip kada pataikysi, buvo kad netuėjo nei vieno rožinės dykumos wink.gif
Atsakyti
Ar girdejote 4u.gif , kad ir Lietuvoje galima uzsisakyti Trolių karoliukų.
Prekių pristatymas NEMOKAMAS visoje Lietuvoje thumbup.gif DOVANOS, STEIGMENOS kiekvienam internetinės parduotuvės pirkėjui.

Visos pirkimo sąlygos tokios pat kaip ir perkantiems parduotuvėje.

Kiekvieną savaitę bus skelbiamas vienas laimingas
karoliukas už išskirtinę kainą, galiojančią
tik tą dieną. Šį karoliuką bus galima įsigyti
tik mūsų parduotuvėje VCUP 2 aukšte (Konstitucijos pr. 16, Vilnius) arba internetinėje parduotuvėje www.ievossodai.lt

BŪK MAGIŠKU DRAUGU SU TROLIŲ KAROLIUKAIS!!!
Nuo kiekvieno nupirkto Trolių karoliuko jūs paaukosite 5 litus vėžiu sergantiems vaikams paramos ir labdaros fondui ,,Mamų unija“.

Atsakyti
DOVANOS, STEIGMENOS kiekvienam internetinės parduotuvės pirkėjui.

Aha, tos steigmenos ne visai malonios, kiek iš patirties mūsų mergino pamenu g.gif Kuri čia pirkot ir negavot karoliuko?
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 04 21, 16:26)
Nu nu nu  blink.gif Saulute gerai  wub.gif O ko tu mums jos neparodai  ax.gif

Tai kad ji nesuverta dar...kazkaip ikvepimo neturiu... unsure.gif Parodysiu butinai tik suvert reik... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 15:33)
Bet man asmeniškai smagiau, kai atsikartojimas sukuriamas su skirtingais, bet panašių spalvų karoliukais, jų nedubliuojant  rolleyes.gif
Sveikinu dar kartą  thumbup.gif

nu teisybes yra, todel ir apsiziurejau kad man prie laukines kates labiausiai tiktu juoduju geliu mozaika ir milanas, bet kadangi man juoda spalva patinka, tai dar noreciau kokiu nors dvieju juodu, gal juodu deimantiniu, arba juodu burbulu, arba juodu sarvuociu. Viska man reikia blink.gif nu bet prisizadejau kad si menesi daugiau nepirksiu lotuliukas.gif ale kiek cia to menesio beliko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 21, 16:42)
bet prisizadejau kad si menesi daugiau nepirksiu  lotuliukas.gif ale kiek cia to menesio beliko  ax.gif

Iki skausmo žinoma situacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuks visoms 4u.gif

Pagaliau pasivijau , na ir grozybiu priziurejau. Smagu kai atsinaujini.
Na as nutariau kiekviena diena mest i taupykle po 1 lt. kaip iseis..., poto savaime aisku begsiu trolintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 21, 16:42)
nu teisybes yra, todel ir apsiziurejau kad man prie laukines kates labiausiai tiktu juoduju geliu mozaika ir milanas, bet kadangi man juoda spalva patinka, tai dar noreciau kokiu nors dvieju juodu, gal juodu deimantiniu, arba juodu burbulu, arba juodu sarvuociu. Viska man reikia  blink.gif nu bet prisizadejau kad si menesi daugiau nepirksiu  lotuliukas.gif ale kiek cia to menesio beliko  ax.gif

Man patiktų tavo apyrankė thumbup.gif Aš dabar irgi pildausi kolekciją į juodą pusę - jau turiu juodus burbulus ir oniksą. Planuose - juodasis deimantas, juodasis auksas, dar gal obsidianas. Juodasis šarvuotis nepatinka, nes jis maišytas su baltu. O man norisi grynesnės juodos, kad galėčiau derint su kitų spalvų karoliukais. Dėl tos pačios priežasties dvejoju ir dėl obsidiano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 21 balandžio 2010 - 15:50
QUOTE(Ausriuxxx @ 2010 04 21, 15:35)
Ar girdejote  4u.gif  , kad ir Lietuvoje galima uzsisakyti Trolių karoliukų.
Prekių pristatymas NEMOKAMAS visoje Lietuvoje  thumbup.gif DOVANOS, STEIGMENOS kiekvienam internetinės parduotuvės pirkėjui.

o cia nuo kada nemokamas g.gif nes pries pat Velykas as berods 12 lt uz pristatyma sumokejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 04 21, 16:52)
o cia nuo kada nemokamas  g.gif nes pries pat Velykas as berods 12 lt uz pristatyma sumokejau  unsure.gif

Priklauso kiek uzsisakai g.gif gudrei raso g.gif jei kelis tai nemokamas jei viena tai mokama. cool.gif
Atsakyti