Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(light blue @ 2010 04 21, 16:15)
Ar labai didelis spamas bus, jei aš pasakysiu eikit š...ti. Su jumis vienos bėdos. Perka saulutes, po kelis karolius ant karto doh.gif O blogas pvz užkrečiamas. Vakar vyras paklausė, kokiom nuliovom mašinom tos trolistės varinėja, jei nieko nebereik, viskas tik trolikams. Na čia toks mini vyriškas mąstymas. O kai aš su puvėsiu nešuosi per miestą ir karoliaias campinu, tai jau tipo nelygis, ne tos giminės lotuliukas.gif

Raganozis liuksinis wub.gif

as tai jei ka isvis be masinos doh.gif verysad.gif dar negana to pas tevus su vaiku gyvenu biggrin.gif biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 21, 16:18)
Kokia proga? bigsmile.gif

Įtariu, kad ta pačia proga dar Bitelė ir drugeliukas gaus rolleyes.gif Gal ir dar kažkas, nesu tikra biggrin.gif
Atsakyti
As tai isvis teisiu neturiu irnesakyk.gif Zinokit, mano vyras taip dziaugiasi mano apyranke, kad beveik kaip as flirt.gif Bet uztatai turiu prabangu telefona auksini... nokia shiroko gold cool.gif Ir sukneliu kokia 30 vnt Zinai, manau viskas prioritetuose. hihihi.gif Galvoju, kad jei ne apyranke, tureciau nauja saldytuva (jo mums labai reikia). Bet jis manes nedziugintu taip, kaip apyranke. Todel nauja pirksim, kai numirs senas, is reikalo.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 16:20)
Įtariu, kad ta pačia proga dar Bitelė ir drugeliukas gaus  rolleyes.gif Gal ir dar kažkas, nesu tikra  biggrin.gif

Aga - vardadienis! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 21, 16:21)
As tai isvis teisiu neturiu  irnesakyk.gif Zinokit, mano vyras taip dziaugiasi mano apyranke, kad beveik kaip as  flirt.gif Bet uztatai turiu prabangu telefona auksini... nokia shiroko gold  cool.gif

Kas cia per teleponas toks bigsmile.gif Tuoj pragooglinsiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 21 balandžio 2010 - 15:25
Dar toks klausimas kaip nepatyrusiai iskilo, ar pardese po viena kiekvienos rusies turi karoliuku ar daugiau, kazkaip kai pirkausi ir pamirsau paklausti, nes jei norisi kazkokio atsikartojimo apyrankeje tai tenka per kelias vietas lakstyti ar vienoj pardej galima du vienodus nusipirkti? As pirkau cikantoi, tai ten stende visu po viena buvo, ale gal pasislepe laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 21, 15:17)
Nu bet geriau nepirkus buciau saulutes...

Nu nu nu blink.gif Saulute gerai wub.gif O ko tu mums jos neparodai ax.gif
Atsakyti
Dėkoju, Noa, už mielą daikčiuką 4u.gif Dėkoju visoms 4u.gif

user posted image

Be to, mano trolynas pasipildė ir užsispyrėliu drakoniuku wub.gif

user posted image

Ech, koks gėris tuos troliukus liesti, matyti, turėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 21, 16:26)
Dar toks klausimas kaip nepatyrusiai iskilo, ar pardese po viena kiekvienos rusies turi karoliuku ar daugiau, kazkaip kai pirkausi ir pamirsau paklausti, nes jei norisi kazkokio atsikartojimo apyrankeje tai tenka per kelias vietas lakstyti ar vienoj pardej galima du vienodus nusipirkti? As pirkau cikantoi, tai ten stende visu po viena buvo, ale gal pasislepe laiko  lotuliukas.gif

Ciklantoj šiaip labai mažas pasirinkimas lyginant su kitomis vietomis, ypač su Mega.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 16:20)
Įtariu, kad ta pačia proga dar Bitelė ir drugeliukas gaus  rolleyes.gif Gal ir dar kažkas, nesu tikra  biggrin.gif

negausiu, negausiu...Negaunu tokia proga dovanų mirksiukas.gif
Nors gal gausiu. Tiksliau ne aš, bet man dar smagiau. ax.gif Rasida pasirūpino ir raudonieji burbulai jau pakeliui į Vilnių. Tikiuosi tiks į raudonųjų uogų apyrankę rolleyes.gif Ačiū jai dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 09:34)
Aisku. Drugeliukas foto ikele vakar. Man uzgavenes lyg ir be kompanijos.Bet kuo daugiau ziuriu , lyg ir nieko su ta unica salia.
Dabar aukso ola vienisa. Bet irgi-kuo toliau ziuriu, tuo labiau nebetrukdo , matyt, akys pripranta .

Yra antra cakra su apelsininiu sarvuociu.Jie du tokie ryskus.. Gal salia olos reiktu dar koki ryskiai ryza patupdyt? Kaip tu manai? Ar koki saules rezgini?

Žiūriu Tavo apyrankę. Vistik gintarą įpirščiau užgavėnėms, ir numanau, kokį ("Megoj" čiupinėjau šiandien). Žalsvas nefritas keliautų pas uniką į kitą apyrankę, gal net ir čakra ten pat, ir tas kitas žalsvas. Mėginčiau apžiūrėti rudąją dykumą ir kailiniuotąjį, gal smėlio burbulus (kurie ir su unika draugautų, jei ką), rudai dėmėtą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasida: 21 balandžio 2010 - 15:42
QUOTE(Enita @ 2010 04 21, 15:29)
Ciklantoj šiaip labai mažas pasirinkimas lyginant su kitomis vietomis, ypač su Mega.

aisq, man irgi pasirodu ju ten mazokai, ale kai pirmai pradziai tai tiko irnesakyk.gif
Atsakyti