Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(pieva:) @ 2010 04 21, 15:42)
iš esmės tas garstyčiu spalvos nefritas yra PURVINAS. nešvarios spalvos... gal dėl to "gyvai" ir nepatinka. čia skonio reikalas... man asmeniškai labai patinka prigesintos spalvos.

Nekalbu konkrečiai apie šitą - apie visus akmenis bendrai. Ir savęs nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 15:12)
Sakyčiau, net labai  bigsmile.gif Ant apyrankės užverta, neskaitant stoperio, 10 įvairios vertės karoliukų. Kainą padalinus iš 10, vienas karoliukas gaunasi po 93 litus. Po 79 yra tik vienas karoliukas - raudonoji prizmė, na ir du retirinti (sagutės) po tiek kainavo, bet dabar jau jų vertė kyla. Kitų kaina yra nuo 109 iki 165 (kirsk kampą). Ir vienas yra seniai retirintas - tai rožinė prizmė, jį parduoda po 60 dolerių. Tai vien karoliukus pirkti už tiek apsimoka, o čia dar gauni grandinėlę, paprsatą užsegimą ir stoperį  rolleyes.gif Tai turbūt net muitą sumokėjus apsimokėtų.

Aciu. Bandom. Uzkreciau drauge ax.gif Jai viskas patinka, o ko nores dar - nusipirks.
Nerizikuosim su muitine.Siusim pirma i USA pas kita drauge.O ji geguzes gale grizta savaitei i LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 21 balandžio 2010 - 14:57
QUOTE(light blue @ 2010 04 21, 15:15)
Ar labai didelis spamas bus, jei aš pasakysiu eikit š...ti. Su jumis vienos bėdos. Perka saulutes, po kelis karolius ant karto doh.gif

Nu prajuokinai, tu ir tavo vyras... lotuliukas.gif Tik nepradekim vardint su kokiom masinom vazinejam, o dar geriau foto kelt...ba isgrus mus i auto....

Nu ka galiu pasakyt tavo vyrui... g.gif Nu nevazinejam nuliovom, nes visus pinigus isleidziam troliams lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai masinai, kaip ir nelieka...

Pvz. va mano telefonui 4metukai...vyras sako, gal tau tel naujo reiktu.. g.gif , o as sakau ne schmoll.gif man geriau troli nupirk... Vaikai nori suniuko, nu sakau gal gerai butu jorksyriukas, maziukas, mazai kakoja, valgo..., o vyras man iskart paskaiciuoja, kiek men isleisi pinigeliu suniui, , kiek gaunasi per metus, ir kiek daugmaz jis gyvena...nu apytiksliai, auksine fantazija iseina blink.gif ...Sakau tada nereik schmoll.gif ...toliau sakau reik atsinaujint garderoba, kokius dzinsus kasdienom papirkt...o paskui akis uzkliuna , uz antrasoliu, o ten daug isauktu rubu, nusikeliu, o katu galvoji, dzinsai jau tinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Reiskia ka ax.gif kad dzinsu nepirksiu, (ten ir daugiau geru dalyku radau)....tai va ir vel troliams pinigeliu atsirado...Dabar dukriukas sako, visi batai mazi, koja ugtelejo ziauriai per ziema doh.gif sakau tuoj, nuo antrasoliu mamaite nukele basuciu nenesiojamu, bateliu, dukriukui, kaip ir geri, o dar ka reiskia, kad mamos...Kadangi mama, dar nesena, jaunatviska labai blush2.gif tai batu vel nereik pirkt...tai va dabar galvoju kurius atiduosiu rudeniui... ax.gif Nueinu i maziuku skyriu, o ten rubeliu grazumas, vartau, vartau, o paskui galvoju, ne, turimus reik sunesiot... Tas pats su zaislais...Nu tai va ir pasaka be galo, be pabaigos... Va taip ir gaunasi saulutes, nenuliukais ir zvaigzdutes...

O galu gale, kodel as negaliu pasidovanot mamos dienos proga...nes jei as nepasilepinsiu, manes nieks nepalepins....vat drinks_cheers.gif

Atsiprasau, kad daug skaityt reik cool.gif
Atsakyti
Tai kad nuliova nebutinai naujausias mersas. Yra ir visokiu pupsiku po 20-30 tukstanciu. Kai tiek benzas kainuoja, tai man jau geriau butu toks, negu kokiu 4 litru. Kiek troliu jis sueda doh.gif

Purvini ir man labai grazu, murziukai akmenukai ir tie troliski snukuciai. Super wub.gif
Atsakyti
Ir dar pasakysiu... blush2.gif Papirkau ne tik saulute, o dar ir paveiksla,mamos dienos proga... vat beee.gif beee.gif beee.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 21 balandžio 2010 - 15:16
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 21, 16:07)
Ir dar pasakysiu... blush2.gif Papirkau ne tik saulute, o dar ir paveiksla,mamos dienos proga... vat  beee.gif  beee.gif  beee.gif

Matei kiausi su visciuku? Gal pora psl atgal.
Atsakyti
Na ka, prisidedu prie serganciu, po vakar savo posto net iki siandien pietu istraukiau, ale daba jau sedziu laiminga su apyranke, laukine kate ir laimes mazgu. Daba jau apsiziurejau tai mirtinai reikia juodu geliu mozaikos, deimantinio juodo ir milano, nu ir da biski proto prasvietimo, kad ryt nenubegciau ir ju nenusipirkciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 21, 16:07)
Ir dar pasakysiu... blush2.gif Papirkau ne tik saulute, o dar ir paveiksla,mamos dienos proga... vat   beee.gif  beee.gif  beee.gif

Kas per paveikslas? O, matau jau thumbup.gif

Kai ieškojau Carly derinių, užmačiau karolį, kuris dabar man neišeina iš galvos. Rudas šarvuotis... Ir nelabai suprantu, ar jis retirintas koks, ar unika? Ybėjuj tokių nematau... Va gražuoliai:

user posted image

Beje, nujaučiu, kad poryt gausiu troliuką assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 21 balandžio 2010 - 15:19
QUOTE(wizija @ 2010 04 21, 16:13)
Na ka, prisidedu prie serganciu, po vakar savo posto net iki siandien pietu istraukiau, ale daba jau sedziu laiminga su apyranke, laukine kate ir laimes mazgu. Daba jau apsiziurejau tai mirtinai reikia juodu geliu mozaikos, deimantinio juodo ir milano, nu ir da biski proto prasvietimo, kad ryt nenubegciau ir ju nenusipirkciau  doh.gif

Sveikinimai prisijungus prie bepročių 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 21, 16:13)
Na ka, prisidedu prie serganciu, po vakar savo posto net iki siandien pietu istraukiau, ale daba jau sedziu laiminga su apyranke, laukine kate ir laimes mazgu. Daba jau apsiziurejau tai mirtinai reikia juodu geliu mozaikos, deimantinio juodo ir milano, nu ir da biski proto prasvietimo, kad ryt nenubegciau ir ju nenusipirkciau  doh.gif

Įsivaizduoju, kai jau prisireikia, tai prisireikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 16:12)
Matei kiausi su visciuku? Gal pora psl atgal.

Tai ne... thumbup.gif Jau stebiu kelinta diena, tik va kaina kokia doh.gif Nu bet geriau nepirkus buciau saulutes...
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 16:15)
Beje, nujaučiu, kad poryt gausiu troliuką  assa.gif

Kokia proga? bigsmile.gif
Atsakyti