QUOTE(light blue @ 2010 04 21, 15:15)
Ar labai didelis spamas bus, jei aš pasakysiu eikit š...ti. Su jumis vienos bėdos. Perka saulutes, po kelis karolius ant karto
Nu prajuokinai, tu ir tavo vyras...
Tik nepradekim vardint su kokiom masinom vazinejam, o dar geriau foto kelt...ba isgrus mus i auto....
Nu ka galiu pasakyt tavo vyrui...
Nu nevazinejam nuliovom, nes visus pinigus isleidziam troliams
Tai masinai, kaip ir nelieka...
Pvz. va mano telefonui 4metukai...vyras sako, gal tau tel naujo reiktu..
, o as sakau ne
man geriau troli nupirk... Vaikai nori suniuko, nu sakau gal gerai butu jorksyriukas, maziukas, mazai kakoja, valgo..., o vyras man iskart paskaiciuoja, kiek men isleisi pinigeliu suniui, , kiek gaunasi per metus, ir kiek daugmaz jis gyvena...nu apytiksliai, auksine fantazija iseina
...Sakau tada nereik
...toliau sakau reik atsinaujint garderoba, kokius dzinsus kasdienom papirkt...o paskui akis uzkliuna , uz antrasoliu, o ten daug isauktu rubu, nusikeliu, o katu galvoji, dzinsai jau tinka
Reiskia ka
kad dzinsu nepirksiu, (ten ir daugiau geru dalyku radau)....tai va ir vel troliams pinigeliu atsirado...Dabar dukriukas sako, visi batai mazi, koja ugtelejo ziauriai per ziema
sakau tuoj, nuo antrasoliu mamaite nukele basuciu nenesiojamu, bateliu, dukriukui, kaip ir geri, o dar ka reiskia, kad mamos...Kadangi mama, dar nesena, jaunatviska labai
tai batu vel nereik pirkt...tai va dabar galvoju kurius atiduosiu rudeniui...
Nueinu i maziuku skyriu, o ten rubeliu grazumas, vartau, vartau, o paskui galvoju, ne, turimus reik sunesiot... Tas pats su zaislais...Nu tai va ir pasaka be galo, be pabaigos... Va taip ir gaunasi saulutes, nenuliukais ir zvaigzdutes...
O galu gale, kodel as negaliu pasidovanot mamos dienos proga...nes jei as nepasilepinsiu, manes nieks nepalepins....vat
Atsiprasau, kad daug skaityt reik
Gyvenimo grožis priklauso ne nuo to, koks laimingas esi, bet kokie laimingi yra kiti del to, kad tu esi.