bet tai kodėl taip brangiai, mes vaiko išleistuvėms pirkom po 3lt mokėjom už balioną
Erikae tas dezutes is ko lankstysi?kartono? as maisiukus ziurejau siutus eurokose,bet gal tokios ir tvirciau ir originaliau?? jei galima imesk man.aciukas
esujurate@gmail.com
esujurate@gmail.com
QUOTE(Naktibalda @ 2010 06 03, 15:00)
bet tai kodėl taip brangiai, mes vaiko išleistuvėms pirkom po 3lt mokėjom už balioną
O kur Jus pirkote uz 3 Lt? Gal pasidalinsit info?
QUOTE(Naktibalda @ 2010 06 03, 15:00)
as vakar balionu saly domejausi, tai taip ir pasake, kad balionas su uzrasu "mano krikstynos "8 lt. o paprastas balionas 5lt. nu apiplesimas vidury baltos dienos sakyciau
QUOTE(grakavinga @ 2010 06 03, 15:04)
as vakar balionu saly domejausi, tai taip ir pasake, kad balionas su uzrasu "mano krikstynos "8 lt. o paprastas balionas 5lt. nu apiplesimas vidury baltos dienos sakyciau
na balionu salys pati brangiausia firma seip yra
QUOTE(Ethella @ 2010 06 03, 15:04)
O kur Jus pirkote uz 3 Lt? Gal pasidalinsit info?
klaipėdoj Bige
QUOTE(grakavinga @ 2010 06 03, 15:04)
nu nesupykit abet ar tikrai jums būtina už užrašą mokėti, nagi pasidarykit atrakciją surašykit su markeriu palinkėjimus ir paleiskite , dar smagiau bus, arba prikabinkite leliuką ar bantuką nu ką nors prie šniūro,kads simbolizuotų kirkštynas, dabar jie plėšia už tą užrašą, nes žino,kad mamos dėl savo vaikų nepagailės pinigėlių , jūs pabūkit išradingesnės ir žymiai originalsnės nei kažkoks masinės štampofkės užrašas
QUOTE(Smilte @ 2010 06 03, 15:04)
Erikae tas dezutes is ko lankstysi?kartono? as maisiukus ziurejau siutus eurokose,bet gal tokios ir tvirciau ir originaliau?? jei galima imesk man.aciukas
esujurate@gmail.com
esujurate@gmail.com
Is puskartonio
Issiunciau
QUOTE(Naktibalda @ 2010 06 03, 15:08)
klaipėdoj Bige
nu nesupykit abet ar tikrai jums būtina už užrašą mokėti, nagi pasidarykit atrakciją surašykit su markeriu palinkėjimus ir paleiskite , dar smagiau bus, arba prikabinkite leliuką ar bantuką nu ką nors prie šniūro,kads simbolizuotų kirkštynas, dabar jie plėšia už tą užrašą, nes žino,kad mamos dėl savo vaikų nepagailės pinigėlių , jūs pabūkit išradingesnės ir žymiai originalsnės nei kažkoks masinės štampofkės užrašas
viskas ok, as tik parasiau, kad tokia kaina plesia.... as dar nesu tiek isprotejus, kad tokius pinigus moket o beja labai gera minti viena jusu radau
QUOTE(erikae @ 2010 06 03, 14:13)
O tai man ir gal galima
daivulka78@gmail.com
Ačiū
Aš ir noriu pirkti krikštasūniui, tai sakiau su markeriu prie bažnyčios rašysim palinkėjimus ant balionų ir tada paleisim. Nu dar važiuosiu pas kitą krikštamotę, tai galutinai viską suderinsim: kas kaip. Gal ji ką nors pasiūlys naujo
O tai kažin tokių balionų negalima kuo nors apklijuoti: gėlėm, angeliukai ar kaspinukais Ir sakykim jei leisti į upę kokią, tai tie helio balionai net nereikalingi, tiktų ir paprasti Reiks paklausti mamytės kur žada fotosesiją gamtoje, tai prie bažnyčios galima užrašus surinkti, o paleisti ir vėliau
QUOTE(mazyle1985 @ 2010 06 03, 14:40)
segtukai specialus i atlapa pigiausi kainuoja 1lt (is patirties sakau),bet kam tie ziogeliai,paprasta gravkute ir tiek,jos gi nesimatis po kaspineliu(as bent jau taip darysiu)
Nu as galvoju paprastus ziogelius panaudot, a to sitie spec. ziogeliai nerealios kainos gaunas, puse kaspinelio kainos...
QUOTE(Ethella @ 2010 06 03, 14:43)
As siuvau paprasta grifkute, mazute kainuoja 10 ct ir lb gerai atrodo ir laiko liuks
Is blogosios puses kaspinelio prisiuni ir net nesimato jos
Is blogosios puses kaspinelio prisiuni ir net nesimato jos
Taip ir galvoju daryt. Dekui darkart.
QUOTE(Naktibalda @ 2010 06 03, 14:44)
bet šiaip man tie tikri kur sagėms yra labai jau dideli ir per griozni tokiems smulkiems kaspinėliams, tikrai paprastų mažulyčių žiogelių (grafkučių) pakaks
Yra ir mazuciu visai. Tik visai ne uz maza kaina
QUOTE(daivulka78 @ 2010 06 03, 15:23)
Issiunciau ir jums
Merginos, jei kam dar reikia - rasykit i AZ , kad netersti temos
QUOTE(erikae @ 2010 06 03, 14:29)
Issiunciau ir jums
Ačiū.
O tai paprasti tikrai nekyla Atsimenu vaikystėje kaimynė davė balioną, tai kai ištrūko iš rankų laukuose, tiek ir temačiau: skrido ir nuskrido. Gal nuo oro priklauso, tiksliau vėjo Nes gali betaupydamas ir šnipštą padaryti Ai, dar pirma pintis buvo pirkti vieną balioną su užrašu, o kitus paprastus baltus, bet įtariu jau tos minties neliko.
Dar. Kur Kaune apie Laisvės alėją graviruoja, gal žinot Turiu nupirkus medalioną ir noriu išgraviruoti, bet net nežinau ką: gal tik vardą-krikšto vardą ir datą krikštynų Kažin kiek kainuotų nedidelė sidabrinė plokštelė: medalionas toks, kad į vidų galima įdėti du kokius nors paveiksliukus: tai vienoj pusėj būtų galima įdėto plokštelę. Juk kažin kiek nekainuos Bet vėl, ten biski ten dar truputi ir gaunas oho