QUOTE(Bulbulka. @ 2010 06 01, 19:35)
Baznycioj sutarta, kostiumelis vaikui nupirktas, su seimininke kuri ruos maista viskas aptarta, fotostudijoj susitarem, medi pasodint nupirkau, saldainius padariau, torta uzsakiau, serveteles sulanksciau kaip marskinukus , isakymai ir atmintine kriksto tevams padaryti jau, senialiams magnetukai-remialiai su vaiko nuotrauka nupirkti, dangaus zibintus irgi nupirkom, dar reikes sau rubus nupirkt, vaikui skraiste nupirkt, batukus, zaidimams koreteles padaryt, beje, baznycioj teks patiem susimoket irgi, nes kriksto tetis dar moksleivis, o ir kriksto mama irgi visai nieko nesirupina, net nesidomi
Pergyvenu kad tik viskas pavyktu, palyginus bus kuklios krikstynos, bet tikiuosi skoningos [
Pergyvenu kad tik viskas pavyktu, palyginus bus kuklios krikstynos, bet tikiuosi skoningos [
aš jau irgi dairiausi magnetukų su vaiko nuotrauka daryt ir dovanosim po vieną į šeimą....radau, kad eurokos daro daugiau labai nesidomėjau, bet tikriausiai yra tik reikia pasiieškot....
Viskas bus gerai ir tikrai pavyks
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 06 01, 23:41)
Kita dovana galėtų būti vaikučio portretas pieštas iš nuotraukos. Galvoju, kad labai pati tokio norėčiau Na o dabar mano klausimas: šiandien kaip tik diskutavom su vyru kaip čia elgtis dėl dovanos, ir užmačiau kažkur, kad jeigu vaikelis aprengtas baltai, tada nebūtina skraistė. ir atvirkščiai - gali rengti kaip nori, bet tada ant viršaus baltą skraistę. tai mes pasitarėm, kad gal nupikrti ne vienam kartui baltą suknytę, o kokią nors tikrai gražią (kad ir geltoną), kurią galės uždėti ir vėliau, o ant viršaus baltą krikšto skraistę. tikiuosi mamytės suprato apie ką aš čia:) tai va noriu paklausti, kaip jums ši idėja? ypač noriu išgirsti iš tų mamyčių, kurių vaikučių krikštynos.
Paveikslas tikrai labai faina dovana....
O vat man klausimas iškilęs - kitos SM rašo, kad skraistė būtina, o gal galit man tundrai pasakyt ar tikrai tikrai, nes aš jos tai nelabai norėčiau
oi beje, gal galima ir man prisijungimo duomenis prie paštuko, pradžioje nedrysau prašyt, bet dabar pabendravus gal esu nusipelnius