Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2010, 3 dalis

QUOTE(rokas678 @ 2010 05 28, 20:38)
laba,..o as toky kvaila klausima turiu...as skaitineju, kad ruosia dovanas tevams seneliams..kriksto tevams..viskas super..as tik noriu suzinoti ar tai tiesiog grazu...ar cia tokia tradicija.?
nes nesuprantu...

aciu uz ats.  ax.gif

Greičiausiai, kad gražu g.gif Nors senovėje krikštamotė apdovanodavo senelius skarelėm, kepurėm, šaukštais mediniais... Pas mus buvo paprotys pavogti vaiką per krikštynas, kad krikštatėvis išsipirktų, bet tai darydavo tik vaikai, tai jiems kliūdavo saldainių. Per mano krikštynas mane buvo pagrobę biggrin.gif Net neįsivaizduoju iš kur tas paprotys ir ką jis reiškia schmoll.gif Vaikams turbūt smagu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 28, 21:09)
Labaiiiiiiiiii grazus torciukas AS visom progom uzsakineju pas Pečkiene ju kepykla panemuneje (KAUNAS)  thumbup.gif Nenusyvyliau nei karto O dar ir piragaiciai kokie superiniai  wub.gif  thumbup.gif

Gal galima tiksliau kur? blush2.gif Čia gal Birutės g. toj cukrainėj?
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2010 05 28, 22:46)
Per mano krikštynas mane buvo pagrobę biggrin.gif Net neįsivaizduoju iš kur tas paprotys ir ką jis reiškia schmoll.gif  Vaikams turbūt smagu g.gif

Oho koks negirdėtas paprotys bigsmile.gif
Aš žinau tokius: į vaiko batuką pinigėlį reikia įdėti, kad turtingas būtų, vežti į bažnyčią tiesiausiu keliu, kad gyvenimas tiesus būtų, palaikyti krikštuką virš vaišių stalo, kad gyvenimas dosnus būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atsringa @ 2010 05 28, 14:39)
Kaip tu pati nori, taip ir daryk.. Nori pasipuost su puokstele - pasipuosk wink.gif

Kazkuriam komentare skaiciau kad krikstynos tai ne vestuves.. kaip cia pasakius, man tai panasu, vienas is svarbiausiu sakramentu priimamu per visa gyvenima - krikstas, vestuves ir laidotuves  ax.gif
Ir kas kaip nori taip svencia.. Zmones yra susvetimeje, retai susitinka net patys artimiausi, nematau nieko ispusto tame, kad prikvieciama daug zmoniu, automatiskai ir svente didele gaunas, o kad nebutu vien isgerimas/pavalgymas organizuojamos papildomos pramogos..  Cia tik siaip mintys, nes is kaikuriu pasisakymu atrodo, kad kas daro seimos rate - labai jauku ir gerai, o kas daro didele svente - tai jau nereikalingas ispusta reikalas..

Musu svente nebus didele, ir taip beveik puse zmoniu nedalyvaus, o gaila, nes tai grazi proga susirinkt ir pabendraut  4u.gif

drinks_cheers.gif pilnai Jums pritariu smile.gif
mes zadejome daryti kuklias,tik savi
bet visgi pagalvojome,krikstynos,kaip ir vestuves bus tik viena karta,tai kodelgi neiskelti dydesnes sventes ..pasibudi
as skaiciau is senoves kriksto paprociu,kad krikstynas reikia iskelti geras, pabaliavoti ir t.t. atseit kokios krikstynos,toks bus ir vaiko gyvenimas
tai ir darysime visgi dedeli baliu, daug sveciu, muzikantas, visokie zaidimai, dovanos ir t.t. tik gan daug vargo dabar yra, tik ir lakstau visur doh.gif

siandien Akropoly uzsakeme kavines papuosimus is balionu, labai patiko man,po krikstynu reiks ikelti foto ax.gif

QUOTE(estetė @ 2010 05 28, 21:45)
Oho koks negirdėtas paprotys  bigsmile.gif
Aš žinau tokius: į vaiko batuką pinigėlį reikia įdėti, kad turtingas būtų, vežti į bažnyčią tiesiausiu keliu, kad gyvenimas tiesus būtų, palaikyti krikštuką virš vaišių stalo, kad gyvenimas dosnus būtų  smile.gif

aciu, zinojau,bet jau buvau pamirsusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 28 gegužės 2010 - 22:48
Sveiki,

mes planuojam daryti krikstynas rugpjucio men. Galvojam pradeti Rumsiskese (pas Danute), po to grizti i Vilniu, i baznycia, na, o po baznycios - i restorana uzsukti smile.gif.
Tik niekaip nesurandu vietos, kur svesti, noretusi kad ir kiemelis butu, ir tvarkinga, ir skanu smile.gif Zmoniu bus ~ 25. Siaip patiko Verkiu restoranas, bet ten paskaiciavo zmogui ~ 150 lt., be gerimu ir torto, tai kazkaip daugokai man pasirode....
Gal kas turite kokiu ideju, gali buti ir Vilniaus rajone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida/m @ 2010 05 29, 10:26)

Gal kas turite kokiu ideju, gali buti ir Vilniaus rajone  4u.gif

O tai gal tada verkiu malune, kur apacioj jusu minetu rumu? g.gif
Atsakyti
Kainu tiksliai nezinau, bet labai grazi vieta uz vilniau, pravaziavus Trakus. Pasiziureti aisku galima ir pasidometi. Sventem ten kazkada darbo baliu. Siaip labai grazu ir ramu.
http://www.aerodream.lt/lt/
Atsakyti
QUOTE(vaida/m @ 2010 05 29, 10:26)
Sveiki,

mes  planuojam daryti krikstynas rugpjucio men. Galvojam pradeti Rumsiskese (pas Danute), po to grizti i Vilniu, i baznycia, na, o po baznycios - i restorana uzsukti smile.gif.
Tik niekaip nesurandu vietos, kur svesti, noretusi kad ir kiemelis butu, ir tvarkinga, ir skanu smile.gif Zmoniu bus ~ 25. Siaip patiko Verkiu restoranas, bet ten paskaiciavo zmogui ~ 150 lt., be gerimu ir torto, tai kazkaip daugokai man pasirode....
Gal kas turite kokiu ideju, gali buti ir Vilniaus rajone  4u.gif

O pas Danute jus jau uzsisake??? nes as negavau vietos rugpjuciui.. sad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Norėčiau prisijungti į Jūsų šaunų organizatorių būrelį smile.gif Mūsų dukrytės krikštynos rugpjūtį.

Norėjau paklausti, gal žinote: ar labai užimta Bernardinų bažnyčia rugpjūčio viduriui? Ar jau metas rezervuotis laiką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2010 05 29, 11:33)
Sveikos mamytės  4u.gif

Norėčiau prisijungti į Jūsų šaunų organizatorių būrelį smile.gif Mūsų dukrytės krikštynos rugpjūtį.

Norėjau paklausti, gal žinote: ar labai užimta Bernardinų bažnyčia rugpjūčio viduriui?  Ar jau metas rezervuotis laiką? 4u.gif

Zinoma uzsirasykit,gi pats krikstynu,vestuviu metas,tai po to netilpsit norimu laiku 4u.gif
Atsakyti
paskaitykit smile.gif matėt straipsnį?smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(just-me @ 2010 05 29, 13:18)
O pas Danute jus jau uzsisake??? nes as negavau vietos rugpjuciui.. sad.gif

Tai ,kad jau ten viskas uzsakyta biggrin.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2010 05 29, 22:13)
Tik pradzia paskaiciau,bet kazkoks pasikelimo straipsnis....Ar tik as taip supratau????? ax.gif  ax.gif

Sutinku Ir kam rasyti kiek kas isleido Kaskoks pasididziuojantis straipsnis kad daug pinigu isleido krikstui Nesamone o ne straipsnis lotuliukas.gif
Atsakyti