QUOTE(atsringa @ 2010 05 28, 14:39)
Kaip tu pati nori, taip ir daryk.. Nori pasipuost su puokstele - pasipuosk
Kazkuriam komentare skaiciau kad krikstynos tai ne vestuves.. kaip cia pasakius, man tai panasu, vienas is svarbiausiu sakramentu priimamu per visa gyvenima - krikstas, vestuves ir laidotuves
Ir kas kaip nori taip svencia.. Zmones yra susvetimeje, retai susitinka net patys artimiausi, nematau nieko ispusto tame, kad prikvieciama daug zmoniu, automatiskai ir svente didele gaunas, o kad nebutu vien isgerimas/pavalgymas organizuojamos papildomos pramogos.. Cia tik siaip mintys, nes is kaikuriu pasisakymu atrodo, kad kas daro seimos rate - labai jauku ir gerai, o kas daro didele svente - tai jau nereikalingas ispusta reikalas..
Musu svente nebus didele, ir taip beveik puse zmoniu nedalyvaus, o gaila, nes tai grazi proga susirinkt ir pabendraut
pilnai Jums pritariu
mes zadejome daryti kuklias,tik savi
bet visgi pagalvojome,krikstynos,kaip ir vestuves bus tik viena karta,tai kodelgi neiskelti dydesnes sventes ..pasibudi
as skaiciau is senoves kriksto paprociu,kad krikstynas reikia iskelti geras, pabaliavoti ir t.t. atseit kokios krikstynos,toks bus ir vaiko gyvenimas
tai ir darysime visgi dedeli baliu, daug sveciu, muzikantas, visokie zaidimai, dovanos ir t.t. tik gan daug vargo dabar yra, tik ir lakstau visur
siandien Akropoly uzsakeme kavines papuosimus is balionu, labai patiko man,po krikstynu reiks ikelti foto
QUOTE(estetė @ 2010 05 28, 21:45)
Oho koks negirdėtas paprotys
Aš žinau tokius: į vaiko batuką pinigėlį reikia įdėti, kad turtingas būtų, vežti į bažnyčią tiesiausiu keliu, kad gyvenimas tiesus būtų, palaikyti krikštuką virš vaišių stalo, kad gyvenimas dosnus būtų
aciu, zinojau,bet jau buvau pamirsusi