Sveikos ir mes ruosiames savo klecka krikstyt... liko tik su kunigija susitrat
Del kriksto zvakiu tai radau, kad Kaune yra Savanoriu pr. 206.
Pasiskaciau temele, tai net plaukai susisiause... visos taip " ščyrai" orgnizuoja krikstynas su paprociais, vikrutasais-pribumbasais, o ar yra tokiu, kur planuoja pakrikstyti baznycioje, pasifotografuoti ir ramiai pasvesti? Nes mes planuojam butent taip, bet pagal jusu mastelius, skystokos butu
QUOTE(Miolanda @ 2010 05 27, 21:20)
Pasiskaciau temele, tai net plaukai susisiause... visos taip " ščyrai" orgnizuoja krikstynas su paprociais, vikrutasais-pribumbasais, o ar yra tokiu, kur planuoja pakrikstyti baznycioje, pasifotografuoti ir ramiai pasvesti? Nes mes planuojam butent taip, bet pagal jusu mastelius, skystokos butu
Bet būtų pačios pačiausios jums Krikštynos ypatinga šventė: kiekvienas švenčia pagal savo širdies plakimą. Svarbu, kad iš viso yra krikštijai vaikai. Dar svarbiau, kad krikštynos nevirstu tik pagėrimu, kuris iki peštynių muštynių nueitų Savo vaikus aš ir pakrikštijau ramiai ramiai. Užtat kaip krikštamotė teks pasijudinti Man tai malonus rūpestėlis
Smagu girdeti, kad ne as viena tokia Gal zinot, kokiu momentu reikia laikrastukus duoti sveiciams?
QUOTE(Miolanda @ 2010 05 27, 20:42)
Smagu girdeti, kad ne as viena tokia Gal zinot, kokiu momentu reikia laikrastukus duoti sveiciams?
Tai ir tu ciut su pribumbasais ruosi,jei ir laikrastukai bus,gal ir dovaneles sveciams,ar kumams,tai jau ir pradzia pribumbasu o koks skirtumas,kad juos iteikti?vieni ideda i lauktuviu krepseli,kiti prie stalo padalina,ivairiai,tam tikrai jokiu taisykliu nera
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 05 28, 02:06)
Tai ir tu ciut su pribumbasais ruosi,jei ir laikrastukai bus,gal ir dovaneles sveciams,ar kumams,tai jau ir pradzia pribumbasu o koks skirtumas,kad juos iteikti?vieni ideda i lauktuviu krepseli,kiti prie stalo padalina,ivairiai,tam tikrai jokiu taisykliu nera
Aš manau, kad prie stalo tikslingiau teikti dovanėles, ypač laikraštukus, juk visi puls vartyti, skaityti, aptarinėti, klausinėti, džiaugtis, stebėtis, gal norės ko paklausti tėvelių
QUOTE(Miolanda @ 2010 05 27, 23:20)
mes butent taip paprastai ir svesime krikstynas (netgi ir vieneriu metuku gimtadieni kartu ta pacia diena): baznycia, pasifotkinti, ir ramus pasisedejimas namuose, visa tai tik seimos rate (10zmoniu). is visu pribumbasu, bus tik liepos medzio sodinimas kiema, nes vardas dukrytes Liepa, ir seneliam iteikimas po fotoalbumeli, o kriksto tevams po foto remeli su nuotrauka.
na dar spec krikstynu tortas, ir kelios dovaneles dukrytei nuo musu su vyru, ir vsio
(tiesa sakant ne del laiko ar lesu neturejimo taip darome, tiesiog mums atrodo, kad krikstynos turi savo prasme, o ne sventima alia vestuves (daug sveciu, balandziai, limuzinas, fejerverkai, balionai, visu sveciu apdovanojimas ir t.t., labai daug kas krikstynas daro tokias labai panasias i mazas vestuves... man tai atrodo per daug ispusta. juk kriksto visai kita prasme, bet zinoma, kas kaip nori, tas taip svencia )
QUOTE(Miolanda @ 2010 05 27, 23:42)
tai nuraminsiu, mes net jokio laikrastuko nedarome
sveikos mergaites na ka vakar su vyru sturmavom mega ir ka jus manot-radom batukus ir akcijiniai buvo mokejome tik 16lt o pirkome fam clube balti sandaliuku tipo su melyna spalva tik beda kad buvo mazi dydziai nuo 19 iki 24,tai mes i 24 dydi tilpom tai va mergaites jai kazkuriai reikia berniukui lekit apziuret
p.s jai duotumet prisijungimo duomenis i pasta nufotografuociau ir imesciau juos
p.s jai duotumet prisijungimo duomenis i pasta nufotografuociau ir imesciau juos
Laba diena, jungiuosi ir aš prie krikštynininkių. Norėjau paklausti (sorry, jei ne šitoj temoj, gal prie bažnyčių labiau reikėtų ), bet gal kas krikštysit savo atžalėlę liepos 3 Kauno Panemunės bažnyčioje? Beje, mes pompastiškos šventės irgi nedarysim, kaip kuri čia rašė, ne man tos mini vestuvės. Ničniekam netaikau asmeniškai