Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2010, 3 dalis

QUOTE(Pecadora @ 2010 05 25, 13:51)
O gal kas galit mest bent jau skyrelio nuorodą, kas čia užsiima tais rūbeliais SM, nes ko tai nelabai randu  doh.gif

4u.gif  4u.gif  4u.gif

http://www.supermama...p?showforum=119

cia reik viska is eiles ziuret ir eiskot kur siulo siuvimo, mezgimo paslaugas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merrgicka: 25 gegužės 2010 - 14:53
QUOTE(liudvine @ 2010 05 25, 15:58)
sveikos mamytes 4u.gif ir mes jau dairomes drabuzeliu-aisku apsistojome su krikstomama kad imsime lininius labai jau grazus mums jie blush2.gif mum kita problema iskilo batukai doh.gif parduotuves tiek daug graziu mergaitisku basuciu o vakinukams visur tamsios spalvos tad pradejome jau dairytis basuciu  smile.gif

Na esu macius ,kad ir su baltais kedukais-sporbatukais auna prie lininiu mirksiukas.gif ir visai neblogai ziurisi,jei kelnytes uzsileidzia ant batuku
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 05 25, 09:06)
4u.gif  Lindex parduotuvej maciau super dailius batukus mergytei...yra ir 17-18 ismera...ir kaina padori  mirksiukas.gif

Aga, mes matyt būtent tuos ir nupirkom savo krikšto dukrytei thumbup.gif berods 29Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2010 05 25, 20:30)
bateliai  thumbup.gif kur galima tokiu uzsisakyt? bigsmile.gif  blush2.gif  ax.gif

Pagal niką tos mamytės neberandu, reikėtų kreiptis į SM siuvėjėles ar tas mamytes, kurios velia veltinukus, tikrai pagelbėtų smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as prie jusu prisijungsiu. Jau seniai skaitineju SM apie krikstynas ir renkuosi informacija smile.gif Nors musu krikstynos dar ne taip ir greit rugpjucio 7 tapsim kriksto teveliais,o 14d krikstysim savo mergyte. Tai po truputeli ir ruosiuosi smile.gif
Suknyte buvau susitarusi su viena moteriske labai grazias siuva,bet paskuj nusprendem,kad mama pasius,butent tokia,kokios ir norejau wub.gif
del dovaneliu,tai jau tiksliai esu susigalvojusi ir padariusi tokius kaspinelius triju spalvu (planuoju viska puost tik tom trim spalvom) ir tuos kaspinelius visiems prisegsime,kad musu mazaja net tik ant ranku,bet ir sirdyje nesiotu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 05 13, 16:59)
mes irgi tik baznycioj ir prie zadam imt fotografa 4u.gif tik galvoju ar imt filmuotoja,nes filmuojant tik baznycia nedidelis filmukas butu g.gif

klausykit,o krikstynos tik sestadieniais buna?

dar neissirinkau datos krikstynom. Dabar mastau jei krikstija tik sestadieni tai kad visi geresni fotografai ir filmuotojai bus vestuvems uzsakyti doh.gif

Mano mama kuria nerealius filmus. O mes pernai krikstyjom vaikiuka,tai pati su jos pagalba sumontavau ir beveik viska su muzika,tai gavos filmukas gal apie 20min ir tikrai labai smagus,nenuobodus thumbup.gif po to ta filma per kaledas krikstasuniuj padovanojom smile.gif o filmavom,tai beveik viska nuo aprengimo,baznycia,balionai i upe ir minimalei prie stalo smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pecadora @ 2010 05 25, 14:51)
O gal kas galit mest bent jau skyrelio nuorodą, kas čia užsiima tais rūbeliais SM, nes ko tai nelabai randu  doh.gif

4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(estetė @ 2010 05 25, 20:14)
Pagal niką tos mamytės neberandu, reikėtų kreiptis į SM siuvėjėles ar tas mamytes, kurios velia veltinukus, tikrai pagelbėtų  smile.gif

Niu gal ir pasikartosiu, taciau rankdarbiu skyrelyje yra tema Ieskancioms..
Tai - jeigu ko nors nerandate (kas padaroma) Tiesiog rasykit toj temoj ir jus susiras pacios auksarankes 4u.gif mirksiukas.gif

http://www.supermama...;#entry37670203
Atsakyti
As savo mazyliui usakiau baltus verstos odos batelius mazylio ratuose.Jie ir ortopediniai.GUCIO berods vadinasi.Kai turesiu galesiu ideti foto.
Atsakyti
QUOTE(karkusinas @ 2010 05 26, 04:10)
As savo mazyliui usakiau baltus verstos odos batelius mazylio ratuose.Jie ir ortopediniai.GUCIO berods vadinasi.Kai turesiu galesiu ideti foto.

Dar "Batų kalne" verta pasižiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2010 05 25, 01:11)
:

o jei rimčiau, kažin rastume ką nors Kauno bazėse?

turėtumėt rasti,nes aš pirkau krikšto rūbelius būsimai krikštaduktei,tai viską nuo iki supirkau vienoj parduotuvėlėj ax.gif
dar tokią žvakę pirkau,kur yra pridėta lipdukai su raidelėmis,galima vardą sudėt ax.gif gal žinot apie tokias,nes aš kažkaip nemačius buvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukas5 @ 2010 05 26, 12:54)
O kur cia tokiu yra bigsmile.gif

radau vizitinę,ale kažin nepalaikys kaip reklama g.gif blush2.gif nu rašau: vakarinė galerija 4 sandėlis 41 vieta,žalioji galerija 3 sandėlis 62 vieta ,
tel 867415002 .aš atrodo vakarinėj galerijoj viską pirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2010 05 26, 13:53)
dar tokią žvakę pirkau,kur yra pridėta lipdukai su raidelėmis,galima vardą sudėt  ax.gif  gal žinot apie tokias,nes aš kažkaip nemačius buvau  blush2.gif

sveikos, paskaitineju ir as karts nuo karto cia ax.gif
o tokiu zvakiu su lipdukais raidelem ir skaiciais yra ir gariunuose, mes labai didele pirkom tai 25lt mirksiukas.gif
Atsakyti