man atrodo,kad tapdami zmones,kriksto tevais,turi patys gerai pagalvot,ar nores jie ta vaikeli lankyt,bent jau per sventes,cia paprasciausias zmoniu neatsakingumas.
QUOTE(FREEJA @ 2010 04 26, 16:40)
man atrodo,kad tapdami zmones,kriksto tevais,turi patys gerai pagalvot,ar nores jie ta vaikeli lankyt,bent jau per sventes,cia paprasciausias zmoniu neatsakingumas.
Aš irgi pritariu, nes galvoju, kad įsipareigojimas tapti krikšto tėvais yra visam gyvenimui, todėl jau geriau atsisakytų, jei nenori
i | Dar kartą prašau, nepaverskit temos plepalais. Paplepėjimams apie orą, vaikų pomėgius, grožį ir pan. susikurkite temą Bendraminčiuose. Kiekvieną pirmadienį peržiūrėsiu žinutes ir paliksiu tik tas, kurios turės naudingos informacijos visiems planuojantiems krikštynas. |
! | Draudžiama cituoti nuotraukas, ypač daugiau nei vieną. Kita kartą jei rasiu cituojamas nuotraukas, skirsiu asmeninius įspėjimus. |
QUOTE(rivera @ 2010 04 26, 14:10)
Mes sia savaite susitiksim su musu nuziuretais kriksto tevais. Zmones nieko ne nenumano ko bus prasomi. Nezinau kaip cia graziai juos pakvietus . O jei nelabai nores? O gal negales? Kazkokia baime mane dusina, nenoreciau zmoniu isipareigoti per nenora. Zinau jog yra kazkokie prietarai kad pakviestieji negali atsisakyt tapti kriksto tevais. As tokiais dalykais netikiu, o jei jie tiki? tai ka atsisakyt negales, bet nebus nuosirdaus noro tapti krikstateviais? Nu rimtai bijau, nes pirmojo kriksto mama taip ir padare, nenorejo bet neatsake, dabar gailiuosi kad taip jau nutiko. Vaikas ne nezino kas ta kriksto mama retai matosi ir nera tarp ju to kazkokio rysio, kazkokio siulelio.
va ir mums panasi situacija buvo visa laika galvojom kad bus vyro brolis su drauge, bet kai per aplinkui jam uzsiminem, tai jis pradejo sakyti kad daug kainuoja (nesenai buvo pakrikstije tos drauges sunena) kad yra aplink ir be jo zmoniu tai zodziu, iskart sau mintyse pasakiau kad mano dukrytei toookio kriksto tevelio nereikia juk ne piniguose esme esme bendravime bei nore buti kriksto teciu ar mama tai va mastem mastem ir issirinkom mano mamytes sese su vyru, nerealus zmogiukai dukryte musu myli be vieno galo, tai manau neapsirikom o pasiulem tai neipatingai per skaipa nu taip gavosi, jie dubline gyvena, tai kazkaip zodis po zodzio ir nebeturejau kur lysti tai mes iskart pasakem kad pagalvotu, kad tikrai jokios prievartos nera, kad jei kartais nutartu kad nenori buti tai cia bus kaip neoficialus kvietimas (irgi apie ta prietara girdejau). bet viskas issisprende
nu zodziu kazkaip nerisliai cia man gavos gal suprasit, tik norejau pasakyti kad ispejam jog nera privaloma
isvis pasimeciau savo planuose... musu bus nemazai, keletas paciu artimiausiu draugu, tevai, seneliai, kriksto tevai ir tai jau gaunasi 30zmoniu nesugalvoju kaip su maistu daryti...svesim mano teveliu sodyboj, gaminsim pacios, bet net neisivaizduoju ka gaminti, bei produktu kiekio... kaip suspeti...nu zodziu.. kazkaip niekur neuzmaciau temeles(tikriaus tokios ir nera) kur kalbetu kokius valgius krikstynoms ruosia
Papildyta:
Klausykit mamytes, o kur kazin buna tokiu labai graziu raideliu vaikisku? pirmam puslapy kai ziurejau nuorodas tai ten raides su ivairiais sriftais, o as maciau labai graziu kur ant raideles pvz kokia gyvate susirangius ar pan. cia as su laikrastuku kuiciuos tai man labai patiko tos raideles bet niekaip nerandu
QUOTE(monikiux.pa @ 2010 04 26, 17:40)
Papildyta:
Klausykit mamytes, o kur kazin buna tokiu labai graziu raideliu vaikisku? pirmam puslapy kai ziurejau nuorodas tai ten raides su ivairiais sriftais, o as maciau labai graziu kur ant raideles pvz kokia gyvate susirangius ar pan. cia as su laikrastuku kuiciuos tai man labai patiko tos raideles bet niekaip nerandu
Tema apie kuriamus laikrastukus yra,ir ten merginos su mielu noru padeda visais rupimais klausimais.
Del krikstateviu dziaugiuosi,kad turit gerus zmones
Sveikutes,
skubiai reikia keramikes Dalios is panevezio (ji daro keramikinius angeliukus) kontaktu, gal kas turite ir galite padeti .Labai nuosirdus aciu
Aciu radau
skubiai reikia keramikes Dalios is panevezio (ji daro keramikinius angeliukus) kontaktu, gal kas turite ir galite padeti .Labai nuosirdus aciu
Aciu radau
Norejau jusu paklausti: seneliams, krikstateviams dovanojami rastai/isipareigjimai, o ar teiket kokias dovaneles proseneliams?
QUOTE(JurgiukasR @ 2010 04 27, 12:34)
Norejau jusu paklausti: seneliams, krikstateviams dovanojami rastai/isipareigjimai, o ar teiket kokias dovaneles proseneliams?
dovanojau prosenelei skarele, kai buvau krikstamote, o dabar planuoju savo mazylio krikstynoms saukstus medinius degintus dovanoti, tik neturiu nieko dar proseneliui
QUOTE(aurorytte @ 2010 04 24, 19:44)
O jis tuos numerius popierinius uzsides? Manau labai fainai butu Gal passkolinti ideja, tik kaip ten juos pritaisyti ir jei sustabdys policija ?
taip,jis atsispausdino ant storesnio popieriaus ir uzklijuos ant virsaus plevele,jei kartais lytu,o del policijos tai nezinau,bugstauju,bet maniskis numoja ranka,jis pats pareigunas
QUOTE(Siga* @ 2010 04 27, 13:03)
taip,jis atsispausdino ant storesnio popieriaus ir uzklijuos ant virsaus plevele,jei kartais lytu,o del policijos tai nezinau,bugstauju,bet maniskis numoja ranka,jis pats pareigunas
o kaip tie numeriukai atrodo? gal pvz imestum? jau ir as noriu
as sakau man negalima skaityti sitos temos arba greiciau ta geguzes 8 d. ateitu, nes vis nauju idomiu ideju prisiskaitau
Plauoju ri as savo mazyles krikstyneles,jau akstesnese temose prisirasiau.Gal kuri darete ar zinote kur rasti atsispausdiimui grazius poperelius palinkejimas risti prie balionu,buciau labai,labai dekinga,rasyti i AZ
man asmeniskai labai sunku su dovanomis. norime kukliu krikstynu ir kukliu dovaneliu, tai net neisivaizduoju kokiu dovaneliu galeciau nupirkti.... gal turit kas kokiu patarimu, manes laukia dvigubos krikstynos, tad ir dovaneliu dvigubai daugiau reikia...