Kaip as noreciau kad kas tokiu roziniu padovanotu per sunaus krikstynas
Superiniai
QUOTE(aukselis14 @ 2010 05 17, 19:04)
Sveikos, krikstynu planuotojos
as anadien taip pat masciau apie sita baznycia,bet tiesa sakant neteko pabuvot joje,tai pagalvojau,kad nelabai mane ten traukia. Gal reiks uzsukt ir apsidairyt. Kada jusu krikstynos? As noreciau pries krikstijant savo vaika toj ebaznycioje paziuret kaip mazdaug vyksta viskas
as anadien taip pat masciau apie sita baznycia,bet tiesa sakant neteko pabuvot joje,tai pagalvojau,kad nelabai mane ten traukia. Gal reiks uzsukt ir apsidairyt. Kada jusu krikstynos? As noreciau pries krikstijant savo vaika toj ebaznycioje paziuret kaip mazdaug vyksta viskas
Siulau sudalyvaut misiose. To uzteks, apsidairysit aplinkoj, paklausyt kaip kunigas sneka..
Keistai atrodo jei parasyciau data jus ateitumet paziuret
QUOTE(erikae @ 2010 05 18, 18:57)
Superiniai
Pritariu labai grazu. Cia kokia SM auksaranke daro juos?
QUOTE(erikae @ 2010 05 18, 16:57)
]
Superiniai
Superiniai
O as vis delto manau,kad tokia dovana geriau butu pirmos komunijos proga per anksti leliukus uzkrauti kryziais,juk stoves dar daugiau kaip 10 metu,tai bus nebe grazus ir nemadingi
Nors kaip daiktas,tai labai grazus
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 05 19, 02:28)
O as vis delto manau,kad tokia dovana geriau butu pirmos komunijos proga per anksti leliukus uzkrauti kryziais,juk stoves dar daugiau kaip 10 metu,tai bus nebe grazus ir nemadingi
Aš irgi už praktiškesnes dovanas
Mano vyrukas gavo dviratuką nuo krikšto tėvelių, dabar turi kuo važinėtis ir tėveliams nebereikėjo sukti galvos dėl transporto priemonės pirkimo
QUOTE(estetė @ 2010 05 19, 10:44)
Aš irgi už praktiškesnes dovanas
Mano vyrukas gavo dviratuką nuo krikšto tėvelių, dabar turi kuo važinėtis ir tėveliams nebereikėjo sukti galvos dėl transporto priemonės pirkimo
Mūsų krikštatėviai padovanojo auksinį kryželį su inicialais ir gimimo data Kai jau paaugs, pirksim grandinėlę.
Pati irgi galvojau apie kryželį, bet krikštatėviai gal išgirdo apie ką mąstau (nieko jiems nesakiau, patys sugalvojo). Tiesa, krikšto mama jauna, jai čia pirmas krikštasūnis, tai palengvinau darbą- įmečiau nuorodą iš SM Kas ir kaip . Pasiskaitė, sakė, kad labai padėjo
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 05 19, 10:26)
sveikutės,
na ir aš jau pajudėjau, kvietimukus pasidariau, tokius paprastučius, lieka tik išdalinti, bažnytėlę užsisakiau, muziantas užsakytas, salė irgi...būsimos profesijos korteles jau susimaketavau, lieka tik atsispausdinti... saldainių popierėlius pasidariau....na dabar kibsiu prie laikraštuko... jaučiu suvargsiu kol pasidarysiu, bet malonus vargelis bus nieko baisaus.
na ir aš jau pajudėjau, kvietimukus pasidariau, tokius paprastučius, lieka tik išdalinti, bažnytėlę užsisakiau, muziantas užsakytas, salė irgi...būsimos profesijos korteles jau susimaketavau, lieka tik atsispausdinti... saldainių popierėlius pasidariau....na dabar kibsiu prie laikraštuko... jaučiu suvargsiu kol pasidarysiu, bet malonus vargelis bus nieko baisaus.
Jetau, jus cia kaip ruosiates tom krikstynom, net su muzikaintais???
man tokios ispustos sventes ne prie sirdies.... gi mazuliukai pavargs, mamyte irgi. bus dideles islaidos, o poilsio nulis... manau geriau kukliai atsvesti...
man tokių kvailų klausimų kilo dėl balionų.
Prisipūsiu namuose (heliu), ar nieko kunigas nesakys jei eisim su balionais į bažnyčia? (išdalinsiu svečiams, kad laikytų)
ir dar... kaip juos visus nusivežti iki bažnyčios bijau, kad į mašiną netilps
kaip jus darysit/darėt?
ir dar kada tuos balionus leisti į dangų? išėjus iš bažnyčios?
ar galima ir vėliau ? ar čia jau kaip kieno fantazija išneša?
Prisipūsiu namuose (heliu), ar nieko kunigas nesakys jei eisim su balionais į bažnyčia? (išdalinsiu svečiams, kad laikytų)
kaip jus darysit/darėt?
QUOTE(Emerencija @ 2010 05 19, 14:36)
man tokių kvailų klausimų kilo dėl balionų.
kaip jus darysit/darėt?
kaip jus darysit/darėt?
Aš kiek esu ėjus su balionais - kunigai nieko nesakė O kiek jų planuoji vežt? Mes vežėm gale 20 balionų, tai tilpo. Mašina sedanas. Bet vyras pyko, kad veidrodėlį vidurinį užstoja Na bet žodžiu tilpom O balionus leidom visada išėję iš bažnyčios, bet gali daryti taip kaip tau fantazija rodo
QUOTE(merrgicka @ 2010 05 19, 15:17)
na juk kaip kas nori taip tas ruosiasi.. zinoma svarbiausia mazuliuko nenuvargint
100 proc. sutinku. Kokį kas nori tokį balių kelia... Kiekvienam pagal poreikius ir galimybes
QUOTE(atsringa @ 2010 05 19, 00:44)
Siulau sudalyvaut misiose. To uzteks, apsidairysit aplinkoj, paklausyt kaip kunigas sneka..
Cia daro tokius http://www.supermama...?...7040&st=180
Niu as likau suzaveta .. O kad ir gules iki 10 metu nematau bedos ..
Bet tai kiekvienam savo ..
klausimas ne i tema, gal aptaret, bet nemaciau kazkaip. as netycia isgirdau, kad krikstamote negali but Jus esat apie tai ka nors girdeje?????