Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2010, 3 dalis

QUOTE(vikusituka @ 2010 04 22, 13:01)
sveikutes, o kaip su baznycia darot? as planuoju krikstynas liepos pabaigoj arba rugpjucio pradzioj, bet jei numatysiu data, o baznycia negales priimti ta diena? ar taip nebuna? nemanau, kad puse metu i prieki reikia uzsakyti baznycia... beje, planuojam krikstyti penktadieni, tai tikriausiai neturetu buti daug konkurentu?

Mes krikstysim penktadieni. Jokiu kliuciu mirksiukas.gif Uzsakem pries menesi... 4u.gif Gal priklauso nuo miesto ir baznycios "populiarumo" ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2010 04 22, 11:01)
sveikutes, o kaip su baznycia darot? as planuoju krikstynas liepos pabaigoj arba rugpjucio pradzioj, bet jei numatysiu data, o baznycia negales priimti ta diena? ar taip nebuna? nemanau, kad puse metu i prieki reikia uzsakyti baznycia... beje, planuojam krikstyti penktadieni, tai tikriausiai neturetu buti daug konkurentu?

Mes krikstysime liepos pradzioje, tai patalpas uzsisakeme sausio men, o baznycia praeita savaite. Bet maciau pas kuniga knygeleje jau buvo ir vestuves irasytos bigsmile.gif Taip kad gal nereikia laukti paskutines min., kad paskui nesugriutu viskas mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikutes.
Na ir pas mus pagrindiniai dalykai užsakyti.
Bažnyčia, vieta, žinome pas ką užsakynėsime, kad paruoštų stalą ir maistą.
Paruoštuos dovanėles sviečiams, liko atspausdinti laikraštuką ir įsakymus krikštotėvams.
Bet dar nemažai reikia ir padaryti. Neparuošiau žaidimų ir suvenyrų prie jų, reikia užsakyti marškinukus krikštatėvams ir dasipirkti rubus mažiui ir MB.
Dar užsakynėsiu helinius balionus, tortą.
Ir šiaip dar pilną visokiausių smulkmenų. O dar reikia su fotografe birželį susitikti, viską galutinai aptarti.
Gerai, kad krikštynos tik liepą, nes kitaip per savo darbą nieko nespėčiau doh.gif

QUOTE(astulia @ 2010 04 22, 10:22)
sveikutės, jungiuosi ir aš prie jūsų  smile.gif mūsų dukrytės krikštynos liepos 24 d., tai laiko dar turim pasiruošimams. suknytę jau turim, nunėrė mamytė iš SM  wub.gif

norėjau paklaut, gal kuri žinot kokią gerą šventimams vietą aplink Klaipėdą?  g.gif

Na aplink Klaipėdą labai daug vietų. Priklauso nuo sviečių kiekio ir kainos.
Pas mus kadangi visai nedaug, tai mes užsakėm sodybą su pirtele ir miegamaisiais, nes puse iš kitų miestų.

Beja, mano mažiaus krikštynos taip pat liepos 24 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leogirl: 23 balandžio 2010 - 14:29
QUOTE(vikusituka @ 2010 04 24, 10:37)
nezinau nuo ko pradeti daryti Krykstuka. isijungiu vorda ir isjungiu, rankos nekyla visai... jau puolu i depresija, o reikia padaryti dviem zmogiukam... su ta uogiene cia sauniai sugalvota, davet man pigia ir grazia minti, nes mes darysim krikstynas labai kuklias 4u.gif
mociute papuos abu anukus... na dar ziuresiu, man truputi sudetingiau, nes viskuo turiu rupintis budama uzsieny.
kzkur maciau labai graziai nunertas skraistes ir zvakems papuosaliukus... tik nebepamenu kur, kad net alpau nuo grozio... beje, cia buvau nusipirkusi viena helini baliona, tai jis man menesi pralaike, o tik po to pradejo leistis... blink.gif

Dėl krikštuko pažiūrkite mūsų el. pašte. Ten radau labai daug reikalingų dalykėlių. Begalinis Ačiū, mamytėms , kurios nuoširdžiai pasidalino 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siga* @ 2010 04 23, 20:59)
vyras,kadangi dirba photoshopu,tai net numerius ant masinos pasidare  biggrin.gif 

O jis tuos numerius popierinius uzsides? g.gif Manau labai fainai butu ax.gif Gal passkolinti ideja, tik kaip ten juos pritaisyti ir jei sustabdys policija ? g.gif
Atsakyti
va kaip zadejau imetu savo modeliuka, cia matuojames savo suknyte mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 04 24, 20:20)
biggrin.gif  bigsmile.gif O is kokiu siulu cia numegsta ? g.gif

cia nerta.... nezinau kokie siulai, bet mergina kuri nere minejo kad storesni kazkokie truputi su silku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2010 04 24, 20:56)
va kaip zadejau imetu savo modeliuka, cia matuojames savo suknyte  mirksiukas.gif

Kokia gražutė wub.gif
Papildyta:
Aš pirkau iš "Lindex" liemenytę ir kelnytes kostiumines. Ten vis nuolaidos kam nors, tai užtaikiau ir susirinkau komplektėlį. Turėtų labai solidžiai ir gražiai atrodyti... Tiesa, spalvytė tamsi. Turiu varlytę, dar reikia baltinukų ir batukų.
Nu viskas kaip ir suderinta, dabar liko laukt gražių orų.
Atsakyti
QUOTE(Daivulka @ 2010 04 22, 13:42)
Sveikos mamytes
mes savo sunu krikstysim birzelio 19 diena. Cia pas jus radau daug naudingos informacijos,aciu visoms kurios netingejote ir pasidalinote savo patirtimi. Atsiprasau, kad rasau, bendroje temoje, taciau noreciau gauti prisijungimo duomenis, nes su pirmame puslapyje paminetais zmonemis negaliu susisiekti, nes ju a.z. pilna. Dar karta atsiprasau, nesupykite.

sveiki mirksiukas.gif geras, mes irgi dukryte krikstysim birzelio 19d biggrin.gif

o man visiskai susisuko galva nuo planavimo doh.gif atrodo ir to noriu, ir to... dabar tik skaitau skaitau ir bandau punkteliais rasytis viska i sasiuvinuka smile.gif nezinau ar verta kartotis ka esu uzsirasius, nes viskas paimta is situ forumiuku blush2.gif

man labiausiai sukasi galva del dovanu kriksto teveliams, seneliams g.gif galvojau daryti maikutes su nuotraukyte ir uzrasu, bet kazkur perskaiciau kad labai greitai ta nuotraukyte sutrukineja (tikriaus visos esat maciusios toki vaizdeli, nekoks..), tai va itariu kad atmesiu sita minti,...nebent vien uzrasiuka.. nu zodziu mastau mastau mastau doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2010 04 24, 19:59)
oho, koks grožis  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

pritariu drinks_cheers.gif (nu tie bokalai nelabai vietoj ax.gif ) nu nerealiai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux.pa @ 2010 04 26, 00:38)
man labiausiai sukasi galva del dovanu kriksto teveliams, seneliams g.gif  galvojau daryti maikutes su nuotraukyte ir uzrasu, bet kazkur perskaiciau kad labai greitai ta nuotraukyte sutrukineja (tikriaus visos esat maciusios toki vaizdeli, nekoks..), tai va itariu kad atmesiu sita minti,...nebent vien uzrasiuka.. nu zodziu mastau mastau mastau doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:
pritariu drinks_cheers.gif  (nu tie bokalai nelabai vietoj ax.gif ) nu nerealiai grazu bigsmile.gif

o as padariau maikute zinokit su uzrasu tik ir labai fainiai atrodo mirksiukas.gif o nuotrauku ir taip esu nelinkusi deti ant maikuciu..... blush2.gif

dar karta aciu visom uz pagyras..... wub.gif wub.gif wub.gif

kaip as sakau viskas kaip ir padaryta pas mane, reikia tik gero oro ir geros Urtes (dukrytes) nuotaikos, daugiau prie visokiu netiketumu prisitaikysim lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes 2010 kriksto dienos planuotojos savo maziukams,

Na ka greit laikas eina tik rupinomes del vestuviu, tik del maziuko gimimo o db jau reik pasirupinti jo kriksto diena ax.gif zadam mes geguzes menesi krikstyti maziuka, na is ties tokio laiko tikras maziukas db skaitineju kokios jums idejos kyla 4u.gif
Atsakyti

Mes sia savaite susitiksim su musu nuziuretais kriksto tevais. Zmones nieko ne nenumano ko bus prasomi. Nezinau kaip cia graziai juos pakvietus ax.gif . O jei nelabai nores? O gal negales? Kazkokia baime mane dusina, nenoreciau zmoniu isipareigoti per nenora. Zinau jog yra kazkokie prietarai kad pakviestieji negali atsisakyt tapti kriksto tevais. As tokiais dalykais netikiu, o jei jie tiki? tai ka atsisakyt negales, bet nebus nuosirdaus noro tapti krikstateviais? doh.gif Nu rimtai bijau, nes pirmojo kriksto mama taip ir padare, nenorejo bet neatsake, dabar gailiuosi kad taip jau nutiko. Vaikas ne nezino kas ta kriksto mama verysad.gif retai matosi ir nera tarp ju to kazkokio rysio, kazkokio siulelio.
Atsakyti