nežinau ar čia šitoj temelėj klaust, ar prie scenarijų gal kas susidūrė ir galėtų man patart, kaip geriau susidėlioti tuos planus, jei kartu bus ir mūsų bažnytinė santuoka atskirai po vieną man tos progos, kaip ir aiškios, o va kai krūvoj
QUOTE((s)Kristi @ 2010 05 05, 12:47)
nežinau ar čia šitoj temelėj klaust, ar prie scenarijų gal kas susidūrė ir galėtų man patart, kaip geriau susidėlioti tuos planus, jei kartu bus ir mūsų bažnytinė santuoka atskirai po vieną man tos progos, kaip ir aiškios, o va kai krūvoj
mano sesuo taip darė, tai pirmiausiai vestuvių ceremonija paskui krikštas
QUOTE(vikusituka @ 2010 05 05, 09:38)
boruze, saunu, kad krikstynos isejo puikiai
o as uzsiknisusi ieskau graziu fonu laikrastukui, kadangi darau su publisher, tai ne kiekvienas paveiksliukas tinka buti fonu... padaro ne viena, o milijona kvadraciuku na bet gal kaip nors....
o dabar apie ta spaudima krikstateviu... tai jie atvaziuodami turi atsivezti torta ir bonka ir dar spaudziami turi istraukti torta ir bonka? na as cia kazko nesuprantu.... pagelbekit
o as uzsiknisusi ieskau graziu fonu laikrastukui, kadangi darau su publisher, tai ne kiekvienas paveiksliukas tinka buti fonu... padaro ne viena, o milijona kvadraciuku na bet gal kaip nors....
o dabar apie ta spaudima krikstateviu... tai jie atvaziuodami turi atsivezti torta ir bonka ir dar spaudziami turi istraukti torta ir bonka? na as cia kazko nesuprantu.... pagelbekit
Na taip ir daro,kaip tu nupasakojai.Na torta kas nors paduos kumai,kai reikes jai padet ir kas cia baisaus???
QUOTE(Naktibalda @ 2010 05 05, 14:21)
mano sesuo taip darė, tai pirmiausiai vestuvių ceremonija paskui krikštas
Ačiū bet man ceremonija bažnytėlėj, kaip ir aiški (kaip kunigėlis pasakys, taip ir bus ), bet va kaip čia elgtis, kai jau namo (ar į šventimo vietą) atvažiuoji ar užmiršt tą "ženatvę" ir tiesiog užsiimt krikšynų žaidimėliais ir linksmybėm
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 05 05, 13:30)
Na taip ir daro,kaip tu nupasakojai.Na torta kas nors paduos kumai,kai reikes jai padet ir kas cia baisaus???
vadinasi tik vieno torto reikes? nereikes man veztis dvieju?
QUOTE(vikusituka @ 2010 05 05, 12:38)
boruze, saunu, kad krikstynos isejo puikiai
Musu kumai atsiveze buteli ir saldainiu. Dar kuma turejo ir sakoti, kuri iskart atvaziavusi padejo ant stalo, kad nesitrintu (nes kai vietos mazoka, vaikiukai laksto, ciupineja viska, tai ji delioti is vienos vietos i kita vieta nesinori, tad ji iskart ant stalo padejo). Kai juos pradejo spausti, jie istrauke ta buteli ir saldainius. Pasake, kad patys gamino, kad labai skanu Proseneliu spaudziami, kumai pirmieji turejo paragauti savo "gaminiu", o jie negeria tokiu laipsniu
Musu svente prasidejo 15 val., o baigesi mazdaug ~21 val. Kaip su tokio amziaus vaikiuku, vis tiek per ilga buvo isvargo vaikiukas... Jokiu nakvyniu nebuvo, keliavo sveciai namo.
P.S.: ikelt nuotraukyciu nemoku
merginos, dar norejau uzklausti, maciau seneliams dovanas lazdas. kiek jos mazdaug galetu kainuoti? ar labai brangios?
QUOTE(vikusituka @ 2010 05 05, 16:07)
merginos, dar norejau uzklausti, maciau seneliams dovanas lazdas. kiek jos mazdaug galetu kainuoti? ar labai brangios?
Kazkas anksciau buvo mineje, kad pirko 1euro parduotuveje... O ten viskas kainuoja 3,50 Lt
QUOTE((s)Kristi @ 2010 05 05, 12:47)
Sveikute,pas mus bus ir dviguba svente Tai pirma galvojame bazycioje imti sliuba,poto mazyle krikstyti. O visos sventesmetu,akcentuosime krikstynas...Visi zaidimai ir tt bus susije su krikstu Maau ir tu rasi sprendima
QUOTE((s)Kristi @ 2010 05 05, 13:35)
Ačiū bet man ceremonija bažnytėlėj, kaip ir aiški (kaip kunigėlis pasakys, taip ir bus ), bet va kaip čia elgtis, kai jau namo (ar į šventimo vietą) atvažiuoji ar užmiršt tą "ženatvę" ir tiesiog užsiimt krikšynų žaidimėliais ir linksmybėm
Manau kad pamirsti ta šliuba ir švesti krikštynas pagrinde Na dar pasiskaitinekite ,bet manau anksciau tik bažnycioje tuokdavosi ir buvo švenčemos vestuves O krikstynos tik gimus vaikeliui tai nelabai ir rasite kasko paskaityti,kad butu bendrai kartu
QUOTE(JurgiukasR @ 2010 05 04, 12:59)
Man dabar iskilo klausimas, ar jus prasysite, kad baznycia butu papuosta: zvakutes, geles..dar labai noreciau kad kokiu smuikeliu pagrotu....
As tai paklausiau kunigo, jis man pasake, jei bus vestuves ta diena, ir jie puosis , tai bus papuosta, jei ne, tai leis man susiorganizuoti papuosimus. As bent jau labai noriu O del smuikelio taip pat paklausiau kunigo, ar leistu, sako as tikrai nepriestarauju. Taip kad susitariau su viena mergina, ji pagries baznycioje
QUOTE(vikusituka @ 2010 05 05, 14:07)
As lazdas pirkau is 'Saldus Majai", tai kainavo ~25 lt (tiksliai nebepamenu), bet ji tokia "kruta" su skambuciu nuo dviracio, veidrodeliu
QUOTE(vikusituka @ 2010 05 05, 11:38)
vat as irgi taip pat noriu, nes visgi vaiku balius ir vakarop prasides zyzimai, tad kai mamos baliuj dalyvauti nebegali, vadinasi baliaus nebeturi buti...
asirgi pritariu todel mes irgi taip darysim RADAU PAKVIETIMUI EILERASTUKA NORS VISAI NE APIE KRIKSTYNAS ,BET MAN PATIKO
dabar kankina pagrindinis klausimas kelinta valanda nes baznycioje galima 11 arba 16 pirmas laikas lyg ir ankstokas, o antrasis velokas o kaip jus manot? visai pasimetus esu ir mazajam pagal dienos ritma abu laikai