Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

La 4u.gif
QUOTE(rapolas @ 2010 04 28, 23:50)
Tai ji tikriausiai ant groteliu buvo padejusi ir sudege, schmoll.gif  reikia deti i skarda thumbup.gif kazint ar pakeis juk jos kalte pacios g.gif

QUOTE(Dusetelle @ 2010 04 29, 08:03)
Na,as visa laika ant groteliu dedu,o ne skardoje  blink.gif .Kas antra diena vis kazka kepu ir dar nieko nenutiko. Man toks vaizdas susidare,kad man biski pamelavo  g.gif .Toks ispudis susidare,kad kepta ant skardos ir ant pirmo laiptelio. Kitaip neisivaizduoju,kaip galima apacia islydit ir dar dangciui biski kliuvo.

tai jus paaiskinkit, kur is tikro galima ji deti, ko tikrai nedaryti kad tokiu bajeriu neatsitiktu ax.gif , ka reiskia kepta ant pirmo laiptelio g.gif
pas mane bus pro, gal jie biski geresni, nu ta prasme didesne temperatura atlaiko ir seip gal patvaresni, kadangi nemazai kainuoja, nesinori tokiu bajeriu isvysti atsidarius orkaites blink.gif

QUOTE(davija @ 2010 04 29, 08:07)

As maciau saldytuvo indelius, bt neatkreipiau demesio ar jie permatomi, kad jie nepermatomi tai tikrai, bet vat ar nepersisvieciami tai nebepamenu biggrin.gif man labai grazios ju ryyyskios spalvos bigsmile.gif

o kaip jie atrodo, cia butent i saldytuva , ne i kamera g.gif
Atsakyti
Labas rytas, gal galit patarti - kuris sefo peilis, yra geresnis, o dar geriau butu, jei kas galetu pasakyti, kuo jie skiriasi ir patarti kuri man pirkti - labiausiai man jo reikia mesai pjaustyti.
is tokiu:
user posted image
ar toks:
user posted image
Is anksto aciu uz nuomones.
Atsakyti
kalbant apie peilius, ir jei dar reikia mėsai pjaustyt aš ieškočiau tik Santoku peilio, aš pasikartosiu, bet turint Santoku ir vieną mažą universalų - jokių rinkinių nebereikia. Asmeniškai man, tai tie šefiniai peiliai (dideli) visai nepatinka. Vat tas antras - jei čia - filė peilis M Chef (ar panašiai) Serijos, tai man vsai nieko, aš su juo darbavaus iki Santoku peilio įsigijimo ax.gif

Ne, nu bet su tais Ultrapliusais tai mistikos pas kai kurias cioces daros, man tai aišku, pačios kaltos ir kažkokiais būdais juos sudegina ir viskas. Aš jau kiek metų ir mano klientai naudoja, nieks dar nesudegino ir nesiskundė, todėl, kad visi gerai prainstruktuojami yra.....
Atsakyti
As turiu ULTRA PLIUs ir naudoju ir man viskas labai labai super..mano orkaite eletrine, tai jokiu problemu ir esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 04 28, 21:48)
Na man vel su ultra pliusu nesiseka  doh.gif  .Padave kliente su sudegusia iki skiliu apacia  doh.gif  .Pirma kart viskas gerai buvo,o antra karta bulves tusino ir va,kad tau.Na,o mano pareiga bandyti pekeisti...Bet kazna  verysad.gif Ir sako,kad ant pacios maziausios ugnies dujine buvo ijungus .  Nesuprantu,as kartais parizikuoju,ant 250 palaikau ir tai maniskiui nieko nenutinka.  unsure.gif

As kazkada saviske buvau pacioje apacioje orkaites pastacius, tai irgi susiburbuliavo, bet net nebandziau ieskoti kaltu, nes pati nesamone padariau. Jeigu lydosi, tai greiciausiai buvo padejusi pacioje apacioje inda. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 29 balandžio 2010 - 09:30
QUOTE(davija @ 2010 04 29, 07:07)
man labai grazios ju ryyyskios spalvos bigsmile.gif

tai gal reikės užsisakyti g.gif
Atsakyti
doh.gif Nelabai supratau, kas tas sutaupyk su TW?
Tai torto formai neturetu buti jokios rankenos. Tai ne tortine. Forma, panasiu principu, kaip senosios metalines tortines.

Tuo paciu del ultrapliuso. Mano dar tas sviesiai melsvas. Naudojamas daznai. Tik eme sluosniuotis tos rankeneles. Ne pusles, ne issilydymas, o taip, kaip nagas kad buna. Po sluoksniuka nuo virsaus nukrenta. Nemanau, kad cia mano kalte. Tos demonstruotojos, is kurios pirkau, nebera LT ir ji jau nieko negaletu padeti. Ka man daryti?
Atsakyti
Oi merginos, tikrai, o kaip su tomis tortiniu rankenom, žadejo, kad bus atskirai g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 27, 19:29)
tai aš ir pagalvojau, kad gali būti tokia kaip žali g.gif kaip sužinoti? man labai reikia šaldytuvo indelių.

kai vakar žiūrėjau nėra, jie visiškai permatomi, bet ir nėra tokie nepermatomi ,kaip kažkada buvo tie žali baidyklės blink.gif Šitie tokie labai simpatiški, ir truputi persimato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2010 04 29, 12:03)
1. tie žali baidyklės  blink.gif 
2. Šitie tokie labai simpatiški, ir truputi persimato  4u.gif

1. į tuos žalius "baidykles" lotuliukas.gif aš dedu šaltieną ir kepeninę. Man jie super.
2. tai jeigu aš į vieną įpilsiu sriubą, o kitą kotletukus, tai kažin matysis, kad skirtinas vidus?
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 29, 11:41)
doh.gif  Nelabai supratau, kas tas sutaupyk su TW?
Tai torto formai neturetu buti jokios rankenos.  Tai ne tortine. Forma, panasiu principu, kaip senosios metalines tortines.

dabar supratau apie ką tu kalbi. Tokios formos šimtas metų nebuvo prekyboj schmoll.gif
Sutaupyk su Tupperware, tai spec. pasiūlymai dažniausiai tokių prekių kurių nėr kataloge ar mažesne kaina kai parduodami ax.gif

O dėl ultarpliuso, tai nežinau tu iš kokio miesto: ofisai yra Kaune, Vilniuj ir Klaipėdoj. Bandyk pati ten nuvykt ir pasikeist į nauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 29, 11:06)
1. į tuos žalius "baidykles" lotuliukas.gif  aš dedu šaltieną ir kepeninę. Man jie super.
2. tai jeigu aš į vieną įpilsiu sriubą, o kitą kotletukus, tai kažin matysis, kad skirtinas vidus?

1. O man jie neprilipo dėl savo spalvos, tokia ne maistinė ji unsure.gif
2. Man atrodo matysis, bet dabar jau irgi pradedu abejoti doh.gif
Atsakyti