Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(laurindre @ 2010 04 27, 17:21)
lotuliukas.gif Gerai butu, kad as pati ji matyciau, artimiausius 4 menesiu tikrai ne. schmoll.gif

Tai kadangi tu iš Klaipėdos, tai manau jog jis jūreivis bigsmile.gif Atspėjau?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 04 27, 18:44)
Tai kadangi tu iš Klaipėdos, tai manau jog jis jūreivis  bigsmile.gif  Atspėjau?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 04 27, 17:07)
Duonkepe labiau minkymui reikalinga. Yra duonu, kurias pakankamai ilgai minkyti reikia. Ach, kad as tureciau tokias rankas, kaip mano babyte turejo ax.gif
O iskepa duona vistik geriau orkaiteje, bent jau rugine. Balta sumustiniu duona gal ir duonkepeje nieko g.gif
Zodziu, duonkepes as irgi noriu............ doh.gif

O aš nebenoriu duonkepės schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
, jei joje prasčiau iškepa ruginė duona nei orkaitėje, tada ji man tik vietą užims rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, ar gegužės naujienose šaldytuvo indeliai (panašiai kaip trio) ar permatomi?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 27, 20:07)
Merginos, ar gegužės naujienose šaldytuvo indeliai (panašiai kaip trio) ar permatomi?

Manau, kad nepermatomi g.gif . Nes seniau žali tokie buvo nepermatomi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 04 27, 20:24)
Manau, kad nepermatomi  g.gif . Nes seniau žali tokie buvo nepermatomi  g.gif

tai aš ir pagalvojau, kad gali būti tokia kaip žali g.gif kaip sužinoti? man labai reikia šaldytuvo indelių.
Atsakyti
Sveikos.

Noriu paklausti, gal kuri prisimenat torto formos kaina? Ne zele ziedo, ne tortines. Buvo nekatalogine , keik pamenu. Tokia zalsva , apie 28 cm skersmens.
Atsakyti
Na man vel su ultra pliusu nesiseka doh.gif .Padave kliente su sudegusia iki skiliu apacia doh.gif .Pirma kart viskas gerai buvo,o antra karta bulves tusino ir va,kad tau.Na,o mano pareiga bandyti pekeisti...Bet kazna verysad.gif Ir sako,kad ant pacios maziausios ugnies dujine buvo ijungus . Nesuprantu,as kartais parizikuoju,ant 250 palaikau ir tai maniskiui nieko nenutinka. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 28 balandžio 2010 - 20:49
QUOTE(Dusetelle @ 2010 04 28, 22:48)
Na man vel su ultra pliusu nesiseka  doh.gif  .Padave kliente su sudegusia iki skiliu apacia  doh.gif  .Pirma kart viskas gerai buvo,o antra karta bulves tusino ir va,kad tau.Na,o mano pareiga bandyti pekeisti...Bet kazna  verysad.gif Ir sako,kad ant pacios maziausios ugnies dujine buvo ijungus .  Nesuprantu,as kartais parizikuoju,ant 250 palaikau ir tai maniskiui nieko nenutinka.  unsure.gif

Tai ji tikriausiai ant groteliu buvo padejusi ir sudege, schmoll.gif reikia deti i skarda thumbup.gif kazint ar pakeis juk jos kalte pacios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapolas: 28 balandžio 2010 - 21:51
QUOTE(rapolas @ 2010 04 28, 23:50)
Tai ji tikriausiai ant groteliu buvo padejusi ir sudege, schmoll.gif  reikia deti i skarda thumbup.gif kazint ar pakeis juk jos kalte pacios g.gif

Na,as visa laika ant groteliu dedu,o ne skardoje blink.gif .Kas antra diena vis kazka kepu ir dar nieko nenutiko. Man toks vaizdas susidare,kad man biski pamelavo g.gif .Toks ispudis susidare,kad kepta ant skardos ir ant pirmo laiptelio. Kitaip neisivaizduoju,kaip galima apacia islydit ir dar dangciui biski kliuvo.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 28, 11:06)
Sveikos.

Noriu paklausti, gal kuri prisimenat torto formos kaina? Ne zele ziedo, ne tortines. Buvo nekatalogine , keik pamenu. Tokia zalsva ,  apie 28 cm skersmens.

As tokia paemiau i melynuma is Sutaupyk su TW, tai kainavo 54 Lt be rankenos ax.gif

As maciau saldytuvo indelius, bt neatkreipiau demesio ar jie permatomi, kad jie nepermatomi tai tikrai, bet vat ar nepersisvieciami tai nebepamenu biggrin.gif man labai grazios ju ryyyskios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 04 29, 07:03)
Na,as visa laika ant groteliu dedu,o ne skardoje  blink.gif .Kas antra diena vis kazka kepu ir dar nieko nenutiko. Man toks vaizdas susidare,kad man biski pamelavo  g.gif .Toks ispudis susidare,kad kepta ant skardos ir ant pirmo laiptelio. Kitaip neisivaizduoju,kaip galima apacia islydit ir dar dangciui biski kliuvo.

sveikos 4u.gif
o jos orkaite dujine ar elektrine g.gif nes jei ant atviros liepsnos pavare tai.... doh.gif
del to as ir nenaudoju savo dujinei orkaitei jokiu tupervaru,gaila gera ir brangu daikta sugadinti unsure.gif
Atsakyti