Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Bijuna @ 2010 04 27, 12:45)
Sveikos. Merginos, koks indas tinka po kuldunine?  g.gif Aciu  4u.gif

Ne lygtais, bet tikrai, CoolSmart 3 l. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 04 27, 13:16)
Aš kepiau vakar duoną - gavosi  thumbup.gif
Labai tam UltraPro indai tinka  thumbup.gif

Tai jau raudonaji isbandei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 04 27, 14:40)
Tai jau raudonaji isbandei mirksiukas.gif

Geriausia būtų turėti du tokius tongue.gif Tada du gražūs kepaliukai gautųsi smile.gif
Atsakyti
Asese, kokiu receptuku duona kepi? As va gundausi duonkepe pirkti, bet labai pinigu gaila, sakau gal turedama TW indu ir be duonkepes gerai gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 04 27, 15:33)
Asese, kokiu receptuku duona kepi? As va gundausi duonkepe pirkti, bet labai pinigu gaila, sakau gal turedama TW indu ir be duonkepes gerai gausis  ax.gif

Svarbu raugo gauti pirmiausia (darytis jį užima laiko, kai gauni - paprasčiau viskas blush2.gif )
Tokią paprastą dariau, bendradarbės vyras receptą darė, tai visos užsikrėtė smile.gif Šiandien ragavom, susinešėm visos skirtingų. Tai skirtumas nuo keptų paprastose skardose, keptos UltraPro inde buvo plonesnė pluta. Visos nusprendė, kad UltraPro geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 04 27, 15:54)
Svarbu raugo gauti pirmiausia (darytis jį užima laiko, kai gauni - paprasčiau viskas  blush2.gif )
Tokią paprastą dariau, bendradarbės vyras receptą darė, tai visos užsikrėtė smile.gif Šiandien ragavom, susinešėm visos skirtingų. Tai skirtumas nuo keptų paprastose skardose, keptos UltraPro inde buvo plonesnė pluta. Visos nusprendė, kad UltraPro geriau  thumbup.gif

O duonkepeje niekas neatsinese keptos ?
Dar galetum kokia nuotraukyte imesti, kaip atrodo duonyte is UltraPro ax.gif
Ir noriu paklausti, kur ruginius miltus perki?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 04 27, 15:58)
O duonkepeje niekas neatsinese keptos ?
Dar galetum kokia nuotraukyte imesti, kaip atrodo duonyte is UltraPro  ax.gif
Ir noriu paklausti, kur ruginius miltus perki?

Niekas neturi duonkepės schmoll.gif .... Gal duonkepėj dar geriau gautųsi, bet aš abejoju, ar tą duonkepę naudočiau dažnai g.gif , ar nenusibostų ir paskui tik vietą užimtų ax.gif

Dabar sekantį kartą žadu kepti vieną su lašinukais, kitą su vaisiais wub.gif - pažiūrėsiu, kas gausis rolleyes.gif
Kažkur laidą fotiko nudėjau rolleyes.gif , nėr nuotraukų....
Atsakyti
Duonkepe labiau minkymui reikalinga. Yra duonu, kurias pakankamai ilgai minkyti reikia. Ach, kad as tureciau tokias rankas, kaip mano babyte turejo ax.gif
O iskepa duona vistik geriau orkaiteje, bent jau rugine. Balta sumustiniu duona gal ir duonkepeje nieko g.gif
Zodziu, duonkepes as irgi noriu............ doh.gif
Atsakyti
o duonkepej reikia rankoje minkyti? gal ten jos pacios kazkaip susiminko ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 04 27, 17:44)
o duonkepej reikia rankoje minkyti? gal ten jos pacios kazkaip susiminko  ax.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif Duonkepe pati minko. As sakau, kad mano rankos silpnos, todel noriu, kad kazkas uz mane paminkytu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 04 27, 17:47)
lotuliukas.gif Duonkepe pati minko. As sakau, kad mano rankos silpnos, todel noriu, kad kazkas uz mane paminkytu. mirksiukas.gif

As nesu gyvai maciusi duonkepes blush2.gif ir niekas is draugiu neturi..tai va taip ydomu pasidare blush2.gif ax.gif
O kad paminkytu kazkas gerai butu thumbup.gif lotuliukas.gif Vyra prie darbo pristatyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 04 27, 18:01)
O kad paminkytu kazkas gerai butu  thumbup.gif  lotuliukas.gif Vyra prie darbo pristatyk wink.gif

lotuliukas.gif Gerai butu, kad as pati ji matyciau, artimiausius 4 menesiu tikrai ne. schmoll.gif
Atsakyti