Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(zelviene @ 2010 04 23, 09:40)
Siandien sis tortas iskeliavo i gerumo svente darzeli wink.gif wink.gif wink.gif Geros ir siltos visiems dienos!!!!!
user posted image user posted image

Net nepagalvojau padaryti zele tokiu variantu bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
Dar galima viduj prikrauti vaisiu salotu wub.gif
Papildyta:
Noriu paklausti 4u.gif
Kai as pradejau dirbt,tai mano startinis krepsys buvo su visai kitokiom salygom.
Dabar is naujoku starto,as nesuprantu vieno punktelio g.gif
Pasiek tikslus septynias iš pirmų aštuonių savaičių ir tau atiteks aukščiausio lygio dovana iš šeimininkių programos!
Gal kas papasakos kas gavo ta dovana?Ir ka gavo? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 23 balandžio 2010 - 16:44
QUOTE(Ulitka @ 2010 04 23, 10:08)
bigsmile.gif  na kaip as???

Fainulka thumbup.gif
Atsakyti
ulitka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(kregzde @ 2010 04 23, 16:44)
Fainulka  thumbup.gif

QUOTE(gwidita @ 2010 04 23, 17:12)
ulitka  lotuliukas.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aciuks.gif
Atsakyti
Asese, del tavo punktelio ax.gif pvz. balandi yra auksciausio lygio dovana seimininkiu programoj, atrodo, optimum 4,6 l. Tai vat ta induka dar ir gautu. O gal siom savaitem ir visa rinkinuka, kur turi but 15OO Lt, bet cia jau reikia Rasu klaust ax.gif
Atsakyti
Aisku 4u.gif
Na,o as sia savaite,uz aktyvuma gavau Baking dubeni.Ir bandau ji prisijaukinti.Tik dar vis nesuprantu,kuo jis toks ypatingas?Kaip man cia dabar ji reik isreklamuot ? biggrin.gif
Papildyta:
Pati paklausiau ir pati filmuka susiradau biggrin.gif
http://www.twjurmala...as-bljodas-5238
Atsakyti
Na man tai jisai, ProBaking dubuo, visai smagus, ypatingai kai reikia ką maišyt jame, ar faršiuką kokį maišyt. Labai smagus tam reikalui. Minusai išlieka, kad dangtis nesandarus, kad "parkuosis" nelabai vietą taupydamas spintelėj. Bet čia kaip sakoma, įpratimas blogiau už prigimimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 04 24, 09:05)
Na man tai jisai, ProBaking dubuo, visai smagus, ypatingai kai reikia ką maišyt jame, ar faršiuką kokį maišyt. Labai smagus tam reikalui. Minusai išlieka, kad dangtis nesandarus, kad "parkuosis" nelabai vietą taupydamas spintelėj. Bet čia kaip sakoma, įpratimas blogiau už prigimimą biggrin.gif

labas rytas 4u.gif
sito as neturu schmoll.gif unsure.gif bet spalvos mane labai vilioja jo.... wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal žiūrėjot per Balticum tv laidą Ką mes valgome? vakar, ten apie Tupperware šnekėjo...
Atsakyti
QUOTE(RomenaL @ 2010 04 24, 13:12)
Sveikutės, gal žiūrėjot per Balticum tv laidą Ką mes valgome? vakar, ten apie Tupperware šnekėjo...

o ka sake apie tupperware?
Atsakyti
QUOTE(RomenaL @ 2010 04 24, 12:12)

Ir ka ten sake g.gif net ydomu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Paprašysiu konsultančių patarimo,ar tikrai vertas dėmesio-salotų centrifūga? Vis gundausi pirkti,bet kaina... doh.gif O gal turite parduoti jau naudotą už priimtiną kainą?
Atsakyti