Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(laurindre @ 2010 06 09, 15:50)
Sitas ir bus 4u.gif Bent pas mus jis yra biggrin.gif

karuselė-serviravimo centras ir labai geras. Noriu. Tai gal rugpjūtį bus, nes liepos mėnesį tik tas gražuolis žalias? Aš laukiau laukiau ir pagaliau sulaukiau serviravimo centro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 06 10, 11:10)
4u.gif . Man iš liepos mėnesio  aktyvumo programos užkliuvo tos įdomus vazonėlis prieskoninėms žolelėms  ax.gif  .

http://www.youtube.c...h?v=p74hEG6XW5A
Įdomu ar pasirodys pardavime toks ?  g.gif  Nes labai jau norėčiau  blush2.gif  .

aktyvumo dovanos ir neblogos, bet mane tai uzknisa, kad pries aktyvuma reikia but aktyviam pora savaiciu doh.gif Tai gaunasi ne tai motyvacija, bet visai nora uzmusa verysad.gif Bet lyg nuo liepos tokiu dalyku nebus, na pagyvensim - pamatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. jau man tas serviravimo centras wub.gif swoon.gif Jau galetu ir siandiena pardavineti biggrin.gif Jamsiu, negalvodama. Gal dar koki filmuka apie ji turite?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 06 10, 10:52)
Sveikos. jau man tas serviravimo centras  wub.gif  swoon.gif Jau galetu ir siandiena pardavineti  biggrin.gif Jamsiu, negalvodama. Gal dar koki filmuka apie ji turite?

4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=OtFu_zDPqME

http://www.youtube.c...h?v=dmOdVr4X7M0

Atsakyti
Turiu tą senesį serviravimo centrą. Kažkaip jis man " neprilipo" verysad.gif
Atsakyti
swoon.gif Siaubas kaip man jo reikia.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 06 10, 12:20)
Turiu tą senesį serviravimo centrą. Kažkaip jis man " neprilipo" verysad.gif

Aha, man ir tas visai neprilipo, bet tas biski kitokis lotuliukas.gif doh.gif toks spalvotesnis, noriu ir as biggrin.gif bet bijau antra nenaudojama isigyt.....
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 06 10, 21:15)
Aha, man ir tas visai neprilipo, bet tas biski kitokis lotuliukas.gif  doh.gif toks spalvotesnis, noriu ir as biggrin.gif bet bijau antra nenaudojama isigyt.....

mes plaukėme su baidarėmis, tai viena turėjo serviravimo centrą. na kaip puikiai atrodė, kai išlipę iš baidarių pietavome. buvo sudėti agurkėliai, pomidorai, sūris, lašinukai. Jau nuo tada seilę varvinau dėl serviravimo centro.
Į terasą bus puiku išsinešti užkandžių. thumbup.gif
Atsakyti
Va va, terasai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 10, 12:24)
karuselė-serviravimo centras ir labai geras. Noriu. Tai gal rugpjūtį bus, nes liepos mėnesį tik tas gražuolis žalias? Aš laukiau laukiau ir pagaliau sulaukiau serviravimo centro thumbup.gif

As irgi seile varvinu tongue.gif .O dar aktualu svirkstinis asotis.
Papildyta:
Negrazu,bet praktiska tiems ,kas kur ilgiau is namu isvyksta.Bet kiek tada tokiu vazonu reiktu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmoska @ 2010 06 10, 13:06)

Isivaizdavau kad cia centriukas,o pasirodo,jog visas Centras blink.gif cool.gif
Atsakyti
ar 24 sav. dar galios akcija 2 eko buteliai uz 54 lt?
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 06 11, 20:14)
ar 24 sav. dar galios akcija 2 eko buteliai uz 54 lt?

galios iki 26 sav. ir kaina 44 lt uz 2 butelius, perkant prekiu uz >100 lt. 4u.gif
Atsakyti