Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Aš tai labai noriu to 500 ml termosiuko smile.gif
Tikiuos nenuvils, kaip 2 litrų kibiriukas-termosas... Man tas 2 litrų nieko nelaiko schmoll.gif
Bet mažiukas, manau, bus tikrai geriau, bent jau tokią nuomonę susidariau pagal laurindrės nuorodą rusiškame forume thumbup.gif Parą ar 12 val kad laikytų man ir nereikia, nes jau ir pats maistas ko gero surūgtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 06 08, 08:42)
Aš tai labai noriu to 500 ml termosiuko smile.gif
Tikiuos nenuvils, kaip 2 litrų kibiriukas-termosas... Man tas 2 litrų nieko nelaiko  schmoll.gif 
Bet mažiukas, manau, bus tikrai geriau, bent jau tokią nuomonę susidariau  pagal laurindrės nuorodą rusiškame forume  thumbup.gif  Parą ar 12 val kad laikytų man ir nereikia, nes jau ir pats maistas ko gero surūgtų  unsure.gif

gal ne pilną pridedi 2l termosą? man tai labai grai laiko g.gif o maisto termosai negali laikyti šilumos ilgiau kaip 7 val., nes tada maistas pradėtų gesti... su skysčių termosais kitaip, skysčiai ilgiau negenda.
Atsakyti
Bet ar jis patogus neštis? Tokios kaip normalios rankenos nėr g.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 08, 10:15)
gal ne pilną pridedi 2l termosą? man tai labai grai laiko  g.gif  o maisto termosai negali laikyti šilumos ilgiau kaip 7 val., nes tada maistas pradėtų gesti... su skysčių termosais kitaip, skysčiai ilgiau negenda.

Aš turiu kitą tokį maistui. pirktą iš Armijai ir civiliams - tai laiko nepalyginti geriau nei 2 l TW kibirėlis, nors ir pakaitinu jį, ir pilną pridedu unsure.gif .

O tuo Termo puodeliu arbatai esu labai patenkinta - man jis patogus, aš vakare jame pasidarau arbatos thumbup.gif Man nereikia, kad jis ilgai laikytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 06 08, 09:19)
Bet ar jis patogus neštis? Tokios kaip normalios rankenos nėr g.gif

na o jei pvz. dubenėlyje neštis maistą į darbą, juk ir nėra rankenos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 06 04, 07:40)

ai va idomu jei kas mate ar seip turi ideju apie condiserve ta maziuka 22ml, idomu ka jame butu galima laikyt , kai toks maziukas, gal kas ideju turi  g.gif

Hmmm,as dabar va paziurejau kiek yra 22ml,ir niekaip nesuprantu ka i ji ideti galima butu,o jis kaip ir kiti condiserve su tokiu snapeliu? ta prasme biriems gi matyt netiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 08, 13:32)
na o jei pvz. dubenėlyje neštis maistą į darbą, juk ir nėra rankenos smile.gif

as ir manau kam ta rankena, ner jis didelis g.gif
QUOTE(agnulia @ 2010 06 08, 13:55)
Hmmm,as dabar va paziurejau kiek yra 22ml,ir niekaip nesuprantu ka i ji ideti galima butu,o jis kaip ir kiti condiserve su tokiu snapeliu? ta prasme biriems gi matyt netiks smile.gif

va va, galetu kas pasidalinti info, kas ji mate realiai biggrin.gif , kas per butelaitis jis, ar toks kaip aliejaus, o gal tik uzsukamas ir kokiems prieskoniams tinkamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 08, 09:17)
tai kas birželį populiariausia? Ką užsakinėjat?

nugi naujieji termosiukai, tartaletes ir tas ratas rageliams tongue.gif doh.gif Kaip aš užsikabliavau su tartalečių forma, seniau ten keksiukus darydavau ir thumbup.gif o dabar dariau ir laurindres tartaletes (su rabarbarais bigsmile.gif - labai skanūs gavos, visos moterys gyre ir dabar jau bus receptas išplatintas šiaurės Lietuvos tw platybėse tongue.gif ), o ir su sūriu ir su kumpiu ir visaip kitaip labai skanu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(liepa79 @ 2010 06 08, 13:10)
as ir manau kam ta rankena, ner jis didelis  g.gif

va va, galetu kas pasidalinti info, kas ji mate realiai  biggrin.gif , kas per butelaitis jis, ar toks kaip aliejaus, o gal tik uzsukamas ir kokiems prieskoniams tinkamas  g.gif

aš nemačiau, bet mūsų moterys sakė, kad dangtelis condiservinis didesnis už patį induką biggrin.gif Aš jų neimsiu, man jie tokie niekiniai atrodo, jau geriau nykštukai arba užkandžių indeliai ax.gif
Atsakyti
O Klaipeda pasiulymuose turi serviravimo padekla su 6 sandariais indeliais uz 149lt.
Vakas gavau ji dovanu susirinkime uz pasiulytas idejas jam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 08, 15:49)
O Klaipeda pasiulymuose turi serviravimo padekla su 6 sandariais indeliais uz 149lt.
Vakas gavau ji dovanu susirinkime uz pasiulytas idejas jam blush2.gif

Pasakyk ir mums tas idėjas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 06 08, 15:51)
Pasakyk ir mums tas idėjas  mirksiukas.gif

Ivairus dipai ir tortiliju cipsai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 08, 15:57)
Ivairus dipai ir tortiliju cipsai biggrin.gif

O kas tie dipai unsure.gif ?
Atsakyti