Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(zifara @ 2010 06 07, 12:30)
Na nezinau kaip ten jam su gerumu biggrin.gif , bet tikrai ilgai nelaiko silumos. Ir uzsisuka gerai, tarpine guma nekiaura ir dar naujas visai, o nesusenes lotuliukas.gif

manau viskas jam gerai, tai nėra termosas... jis ir laiko šilumą tik apie valandą...
beje, Vilnius jau gavo termosus naujus ir šaldiklioi dėžutes, galima užsakinėti ir 23 sav.
Papildyta:
QUOTE(liepa79 @ 2010 06 07, 12:37)
idomu idomu su tuo termosiuku, dabar nezinau ar man jo reik ar nereik, kaip dabar suzinot ar jis tikrai gerai laiko siluma ir ar vertas demesio  g.gif , kiek suprantu sio modelio niekas neturi  g.gif

paprašiau, kad distributorė išbandytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 07, 16:24)
manau viskas jam gerai, tai nėra termosas... jis ir laiko šilumą tik apie valandą...
beje, Vilnius jau gavo termosus naujus ir šaldiklioi dėžutes, galima užsakinėti ir 23 sav.
Papildyta:

paprašiau, kad distributorė išbandytų smile.gif

oi butu faina kad paskui pasidalintumet informacija, nes jei neblogas griebciau thumbup.gif
Atsakyti
Oi...laukiam atsiliepimu apie termosiukus wink.gif 4u.gif
Atsakyti
niugi taip tokį eksperimentą atliko distributorė... 13 val įpylė verdantį vandenį prieš tai įkaitinusi indą, 16 val. vanduo buvo karštas, įkišus ranką sunku buvo kentėti...
Atsakyti
Mano vyro darbas lauko prekyboje,tai sio termoso silumos bus mums pakankamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 06 07, 17:46)
Mano vyro darbas lauko prekyboje,tai sio termoso silumos bus mums pakankamai  thumbup.gif

aš ir vyrui noriu nupirkti pietums į darbą neštis, jau seniai svajojau, kad tw atsirastų mažas termosas maistui, nes turim arbatos tai kasdien nešasi į darbą, super laiko šilumą, bet jis stiklinis. Ir maisto turiu, bet 2l, per didelis nešiotis į darbą, nors šilumą taip pat gerai laiko, tikiuosi ir mažiukas nenuvils... na o termo puodelis nelaiko visiškai karščio kaip jau rašiau.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 07, 21:42)
aš ir vyrui noriu nupirkti pietums į darbą neštis, jau seniai svajojau, kad tw atsirastų mažas termosas maistui, nes turim arbatos tai kasdien nešasi į darbą, super laiko šilumą, bet jis stiklinis. Ir maisto turiu, bet 2l, per didelis nešiotis į darbą, nors šilumą taip pat gerai laiko, tikiuosi ir mažiukas nenuvils... na o termo puodelis nelaiko visiškai karščio kaip jau rašiau.

oi aciukas uz info, reik ir man tada, tikiuos nenuvils smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 07, 18:24)
niugi taip tokį eksperimentą atliko distributorė... 13 val įpylė verdantį vandenį prieš tai įkaitinusi indą, 16 val. vanduo buvo karštas, įkišus ranką sunku buvo kentėti...

o kaip ikaitino inda? ydomu per kiek laiko atveso? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 06 08, 00:08)
o kaip ikaitino inda? ydomu per kiek laiko atveso? ax.gif

o įkaitint tai reikia bet kokį termosą mirksiukas.gif o tai daroma paprastai: įpili verdančio vandens, ir arba jį palaikai kokią minutę arba tik praskalauji su verdančiu vandeniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 06 08, 08:49)
o įkaitint tai reikia bet kokį termosą mirksiukas.gif o tai daroma paprastai: įpili verdančio vandens, ir arba jį palaikai kokią minutę arba tik praskalauji su verdančiu vandeniu ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Galvojau gal dar jame yra kaskas specialaus. Aciukas wink.gif
Atsakyti
tai kas birželį populiariausia? Ką užsakinėjat?
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 07, 18:24)

Galėtų dar pripiltą karšto vandens į šaldytuvą pastatyt. Čia rimtai. Bepigu, kai dabar kambary turbūt kokie 23... Bet toks daiktas dažniausiai reikalingas šaltesniu oru. Ir tai įtakos tikrai turi.
Atsakyti