Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(zifara @ 2010 06 06, 11:59)
Ikysiu ir as savo snapa i temute - del termoinduko. Idomu ar jis taip pat pagamintas kaip termokibirelis, kuris buvo 2l? g.gif  Tas tai siluma laiko max 1 valanda  blink.gif

Manau, kad taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 06 06, 11:21)
Na nuoroda netiesiogi  ax.gif Dar matyt cia reik registruotis.

Nesuprantu, niekad nesiregistravau schmoll.gif
http://forum.littleo...t...78&page=233
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 06, 14:12)
Nesuprantu, niekad nesiregistravau schmoll.gif
http://forum.littleo...t...78&page=233

Pasiziurejau si psl ir pagalvojau... Kaip faina, kad ta tema tesiasi n+k puslapiu 4u.gif
Kodel negaletu buti taip ir supermamkose ? blush2.gif
Atsakyti
laba visoms siu puodu gerbejoms 4u.gif ir as pirma karta paragavau pas drauge ultra plus puode gaminta maista ir buvau suzaveta daviau pazada-kai ,,nusibaigs" mano senoji bergof keptuve pirksiu ir as tik reikia jusu patarimo-koki puoda pirkti, jeigu maista daznai reik pasildyti o nera galimubiu valgyti is karto paruosta?ar tinka mano minetas ultra? ir ar siame puode galiu pvz daryti kotletukus, troskinius, lazanija, zuvi kepti, ryzius su mesa ?zodziu siaip sveiko maisto myletoja smile.gif atleiskit gal uz pasikartojancius klausimus bet nelabai turiu galimybe skaityti visas temas
Atsakyti
QUOTE(inga77 @ 2010 06 06, 14:19)
laba visoms siu puodu gerbejoms 4u.gif  ir as pirma karta paragavau pas drauge ultra plus puode gaminta maista ir buvau suzaveta daviau pazada-kai ,,nusibaigs" mano senoji bergof keptuve pirksiu ir as  tik reikia jusu patarimo-koki puoda pirkti, jeigu maista daznai reik pasildyti o nera galimubiu valgyti is karto paruosta?ar tinka mano minetas ultra? ir ar siame puode galiu pvz daryti kotletukus, troskinius, lazanija, zuvi kepti, ryzius su mesa ?zodziu siaip sveiko maisto myletoja  smile.gif  atleiskit gal uz pasikartojancius klausimus bet nelabai turiu galimybe skaityti visas temas

UltraPluse galima maistą šildyti mikrobangėje, tik ne į visas telpa. Šildymui yra kiti, patogesni TW indeliai - ExtraPlusai.
Galima kepti UltraPluse visokius patiekalus orkaitėje, tik ant viryklės dėti negalima, nes jis atsparus temperatūrai iki 230 C.
Man labai skanu UltraPluse ruošti troškiniai thumbup.gif , plovas, kepti šonkauliukai wub.gif , mėsytė wub.gif . Šiandien lydeką kepiau - labai skaniai gavosi smile.gif
Ir dar; duonai kepti man jis pats pačiausias: bandžiau kepti silikoninėj formoje - nesigauna taip gerai blush2.gif Silikoninėje pluta storesnė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 06 birželio 2010 - 14:50
QUOTE(Asese @ 2010 06 06, 15:48)
UltraPluse galima maistą šildyti mikrobangėje, tik ne į visas telpa. Šildymui yra kiti, patogesni TW indeliai - ExtraPlusai.
Galima kepti UltraPluse visokius patiekalus orkaitėje, tik ant viryklės dėti negalima, nes jis atsparus temperatūrai iki 230 C.
Man labai skanu UltraPluse ruošti troškiniai  thumbup.gif , plovas, kepti šonkauliukai  wub.gif , mėsytė  wub.gif . Šiandien lydeką kepiau - labai skaniai gavosi  smile.gif
Ir dar; duonai kepti man jis pats pačiausias: bandžiau kepti silikoninėj formoje - nesigauna taip gerai  blush2.gif  Silikoninėje pluta storesnė  unsure.gif

aciu labai uz atsakyma jau suprantu kad puodas tiks o tai koks pats gaminimo principas-pvz. plovui sudeti reik zalia mesa ir nevirtus ryzius ir truputi vandens ar aliejaus?kiek laiko troskinasi? ir kokia kaina ji galiu nusipirkti?o gal kuri cia platina?
Atsakyti
QUOTE(inga77 @ 2010 06 07, 06:00)
aciu labai uz atsakyma jau suprantu kad puodas tiks o tai koks pats gaminimo principas-pvz. plovui sudeti reik zalia mesa ir nevirtus ryzius ir truputi vandens ar aliejaus?kiek laiko troskinasi? ir kokia kaina ji galiu nusipirkti?o gal kuri cia platina?

Aš mėsytę su svogūnais truputį apkepinu keptuvėje plovui, o paskui sudedu į UlpraPlusą ir troškinu 4u.gif Troškinasi tiek pat laiko, kaip ir kitame inde, gal kiek trumpiau - kokiom 5 minutėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 06 06, 11:59)
Ikysiu ir as savo snapa i temute - del termoinduko. Idomu ar jis taip pat pagamintas kaip termokibirelis, kuris buvo 2l? g.gif  Tas tai siluma laiko max 1 valanda  blink.gif

As manau, kad tam indui kazkas negerai g.gif Mano vadove kaip tik dziauges situo indu, sake jai maistas gan ilgai islieka siltas, ir sake, kad dabar reikia tokio pat mazesnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 06 07, 08:33)
As manau, kad tam indui kazkas negerai g.gif Mano vadove kaip tik dziauges situo indu, sake jai maistas gan ilgai islieka siltas, ir sake, kad dabar reikia tokio pat mazesnio ax.gif

Davija, kokios naujienos iš Jūrmalos bigsmile.gif ?
Atsakyti
Naujienos biggrin.gif kad reikia daug NAUJOKU, DIDELIU UZSAKYMU, kad isvaziuot i festivali, i Kopenchaga bigsmile.gif O siaip tai apturejau gera laika, pareksalavau su merginom, jura, geras SPA- zodziu liuks savaitgalis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 06 07, 08:33)

Na nezinau kaip ten jam su gerumu biggrin.gif , bet tikrai ilgai nelaiko silumos. Ir uzsisuka gerai, tarpine guma nekiaura ir dar naujas visai, o nesusenes lotuliukas.gif
Atsakyti
idomu idomu su tuo termosiuku, dabar nezinau ar man jo reik ar nereik, kaip dabar suzinot ar jis tikrai gerai laiko siluma ir ar vertas demesio g.gif , kiek suprantu sio modelio niekas neturi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa79: 07 birželio 2010 - 12:38