QUOTE(inga77 @ 2010 06 06, 14:19)
laba visoms siu puodu gerbejoms
ir as pirma karta paragavau pas drauge ultra plus puode gaminta maista ir buvau suzaveta daviau pazada-kai ,,nusibaigs" mano senoji bergof keptuve pirksiu ir as tik reikia jusu patarimo-koki puoda pirkti, jeigu maista daznai reik pasildyti o nera galimubiu valgyti is karto paruosta?ar tinka mano minetas ultra? ir ar siame puode galiu pvz daryti kotletukus, troskinius, lazanija, zuvi kepti, ryzius su mesa ?zodziu siaip sveiko maisto myletoja
atleiskit gal uz pasikartojancius klausimus bet nelabai turiu galimybe skaityti visas temas
UltraPluse galima maistą šildyti mikrobangėje, tik ne į visas telpa. Šildymui yra kiti, patogesni TW indeliai - ExtraPlusai.
Galima kepti UltraPluse visokius patiekalus orkaitėje, tik ant viryklės dėti negalima, nes jis atsparus temperatūrai iki 230 C.
Man labai skanu UltraPluse ruošti troškiniai
, plovas, kepti šonkauliukai
, mėsytė
. Šiandien lydeką kepiau - labai skaniai gavosi
Ir dar; duonai kepti man jis pats pačiausias: bandžiau kepti silikoninėj formoje - nesigauna taip gerai
Silikoninėje pluta storesnė