Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Ar mažai tartalečių formai spaustukas būna?
Atsakyti
Apie kokia cia forma kalba g.gif

Davija, saunuole, labai vykes kempiniukas wub.gif
As iki dengimo masiu dar nedaejau, nevilioja jos manes schmoll.gif
Atsakyti
Jeigu domina, kaip siluma laiko termosiukas ir nauju pasiulymu, galima pamatyti cia http://forum.littleo...t...78&page=233
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 02, 22:57)
Apie kokia cia forma kalba g.gif

Apie sita
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 02, 22:57)
Davija, saunuole, labai vykes kempiniukas wub.gif
As iki dengimo masiu dar nedaejau, nevilioja jos manes schmoll.gif

Nu tikrai, tos mases tik torto sugadinimas, fu kokios jos doh.gif Paskui kiek vargo kol jas nulupinėji, kad tortą valgytum biggrin.gif Vat vaikišką tortą dengt galima, ta prasme, kad vis gražiau, o ir jiems tortas daugiau reikalingas, kad būtų TOOORTAS, ir, kad būtų kur žvakes susmeigt. Bet jei reiktų man užsakinėt tortą, tai tik be jokių dengimo masių, aš už trupinukus, šokoladą, vaisius, na ir dar grietinėlė gal biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi labiau naturalus produktai patinka, be jokiu dazu drinks_cheers.gif Jei jau darai torta sau, tai jis turi buti valgomas. Tam pats ir gamini, kad butu be konservantu, kad zinotum, ka valgai biggrin.gif

Vakar pas mane buvo susirinkimas. Darem ragelius su kumpiu ir suriu su nauja forma. Labai skaniai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Laurindre, gera nuorodą davei thumbup.gif 4u.gif
Nu bet žinai, man tai keista truputį, kaip tą vargšą termo puodelį nori padaryt TERMOSU doh.gif Nu gi jis tik termo puodelis, ir nereik reikalaut iš jo, kad 6 valandas karštį laikytų schmoll.gif

laurindre, darbavotės su tuo RATU mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 03 birželio 2010 - 08:38
QUOTE(davija @ 2010 06 03, 09:29)
Laurindre, gera nuorodą davei thumbup.gif  4u.gif
Nu bet žinai, man tai keista truputį, kaip tą vargšą termo puodelį nori padaryt TERMOSU doh.gif Nu gi jis tik termo puodelis, ir nereik reikalaut iš jo, kad 6 valandas karštį laikytų schmoll.gif

laurindre, darbavotės su tuo RATU mirksiukas.gif

Taip, su ratu. Patogu, zinoma, grazus, tvarkingi rageliai gaunasi thumbup.gif
Bet vistiek man jo nereikia schmoll.gif Ir taip jau daug turto turiu doh.gif Reikia nauja spinta virtuveje daryti produktams bigsmile.gif Kad atlaisvinti lentyna bliudams doh.gif

Termo puodelis ir neskirtas ilgam laikymui, ji su tuom sutinka. As tik pastebejau, kad tas termosiukas, kuri dabar siulo maistui irgi ne super laiko siluma g.gif
Atsakyti
Sveikutes, Gal žinote pusryčių dėžutes (0730) išmatavimus?

davija, tortas nuostabus. thumbup.gif As tiek kantrybes neturečiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 06 02, 15:22)

tortas thumbup.gif bigsmile.gif wub.gif
kai reikes kita karta torto uzsakyma duosiu tau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 06 03, 10:12)
Sveikutes, Gal žinote pusryčių dėžutes  (0730) išmatavimus?

Ilgis 15 cm, plotis 21,7 cm, aukštis 7,5 cm. 4u.gif
Atsakyti
Davija, tortas super duper thumbup.gif Sūnui net ir nerodau, nes prasidės zyzimas doh.gif blush2.gif
Atsakyti