Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Nezinau is kokio tu miesto, bet esant progai Vilniuj, Kaune ar Klaipedoj, kur yra ofisai, ten ir galima pasikeist rankenele. Bet patarciau dar gerai apziuret nuemus dangti ar viduj tie ratukai nesutruke, jei tai butu, tada sandely pasakyt ir is kart pakeis i nauja, arba naujas dalis duos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 06 01, 05:39)
1. spaustukas suformuoja tartalete ir dangteli jai (nuotraukoje salia formos)
user posted image
2. Formos spalva raudona
3. 99 lt. abieju formu kaina.
4. Vienos is sios formu ismatavimus surasiusi esu sio puslapio  virsuje.
4u.gif

o kur butu galima ta spaustuka isigyt? nes jauciu visai patogu su juo g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 06 02, 00:22)
o kur butu galima ta spaustuka isigyt? nes jauciu visai patogu su juo g.gif  smile.gif

turiu as ir ta forma ir spaustuka,bet pagal paskirty dar nenaudojau ax.gif butinai reikes isbandyti rolleyes.gif
o va 19 perliuku jau pasidarbavo kaip reikiant thumbup.gif
user posted image
tokiu pridariau saldainiuku blush2.gif nelabai dar isvaizdus bet skanus wub.gif
sekanty karta gaminsiu zeliukus vaikuciam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 06 02, 11:01)
turiu as ir ta forma ir spaustuka,bet pagal paskirty dar nenaudojau ax.gif butinai reikes isbandyti rolleyes.gif
o va 19 perliuku jau pasidarbavo kaip reikiant thumbup.gif
user posted image
tokiu pridariau saldainiuku blush2.gif nelabai dar isvaizdus bet skanus wub.gif
sekanty karta gaminsiu zeliukus vaikuciam  ax.gif

kokie grazus saldainiukai, o su kokosu darei, smile.gif smile.gif man su kokosu skaniau nei su vafliais

kaip seip naujos akcijos, ka planuojat pirkti, isbandyt
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 06 02, 00:22)
o kur butu galima ta spaustuka isigyt? nes jauciu visai patogu su juo g.gif  smile.gif

kazkada santaka (Kauno demonstruotojos) turejo po 10 lt turbut . Galit pasiklausineti forumuose, gal kas nusipirke po kelias formas, siaip anksciau konplektacijoj budavo ir spaustukas, tai naudojant kelias formas namie, uztenka ir vieno spaustuko, manau parduotu kita. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 06 02, 10:30)
kokie grazus saldainiukai, o su kokosu darei,  smile.gif  smile.gif man su kokosu skaniau nei su vafliais

visaip dariau,ir su kokosu ir su kokosu
+vafliai ir tik vafliai 4u.gif dar po riesutuka y vidu spaudziau rolleyes.gif
o db turiu klausimuku g.gif
1.su kuo sumalti vaflius g.gif susmulkint(sutrupint)gal su surio maluneliu g.gif nes su kviksefu nelabai kas gavosi schmoll.gif liko daug stambiu trupiniu blink.gif
2.ir kokiame indelyje laikot grietine blush2.gif g.gif( vis pamirstu paklaust ) rolleyes.gif db vis nusiperku maisely ir nesugalvoju kury indely naudot jos laikymui g.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 06 02, 10:30)
kokie grazus saldainiukai, o su kokosu darei,  smile.gif  smile.gif man su kokosu skaniau nei su vafliais

as tai vistik imsiu ta RATA doh.gif ir termosa maistui imsiu, man tinkamas dydis, o pusrytukams kosytei nestis darban pats tas butu, nes koses sildytos mikrobangej man netinka schmoll.gif

gwidita, superiniai saldainiai thumbup.gif bigsmile.gif
as visus trupinukus pasigaminu su surio maluneliu, liuks daiktas tam reikalui - bandyk mirksiukas.gif
o grietine as laikau arba maziuke sambuke, arba tupperflex maziuke induke, visur gerai laikos - o dabar dar dideles Srekines stiklines akcijines, manau ir neblogai....

As tai aptingau ka nors begamint blush2.gif Bet savo mazei torta Kempiniuka vistik isgimdiziau thumbup.gif ir be teslos kociojimo paklotelio buciau neisivertus, nes jo pagalba taip lengva torta mase dengt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 06 02, 15:06)
o db turiu klausimuku g.gif
1.su kuo sumalti vaflius g.gif susmulkint(sutrupint)gal su surio maluneliu g.gif nes su kviksefu nelabai kas gavosi schmoll.gif liko daug stambiu trupiniu blink.gif
2.ir kokiame indelyje laikot grietine blush2.gif  g.gif( vis pamirstu paklaust ) rolleyes.gif db vis nusiperku maisely ir nesugalvoju kury indely naudot jos laikymui g.gif  blush2.gif

Jei smulkiai vafliu reikia, tai surio malunelis labai tinkamas. Maliau trupinius tortui, labai super gaunasi, tokie vienodi, smulkuciai, su niekuom tokiu nepadarysi. Paskutiniu metu surio malunelis man daznai dirba thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2010 06 02, 15:18)
as tai vistik imsiu ta RATA doh.gif ir termosa maistui imsiu, man tinkamas dydis, o pusrytukams kosytei nestis darban pats tas butu, nes koses sildytos mikrobangej man netinka schmoll.gif
gwidita, superiniai saldainiai thumbup.gif  bigsmile.gif
as visus trupinukus pasigaminu su surio maluneliu, liuks daiktas tam reikalui - bandyk mirksiukas.gif
o grietine as laikau arba maziuke sambuke, arba tupperflex maziuke induke, visur gerai laikos - o dabar dar dideles Srekines stiklines akcijines, manau ir neblogai....

As tai aptingau ka nors begamint blush2.gif Bet savo mazei torta Kempiniuka vistik isgimdiziau thumbup.gif  ir be teslos kociojimo paklotelio buciau neisivertus, nes jo pagalba taip lengva torta mase dengt thumbup.gif

Prasom ir mums kempiniuka psirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Jums tai galiu blush2.gif

user posted image
Veido detales mano dickes darbas, jai labai patiko ji daryt thumbup.gif

Laurindre, buk gera parasyk kaip darei rabarbaru tyre g.gif noriu tuos pyragelius bandyt ir butent su ta tyre mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 02 birželio 2010 - 14:29
QUOTE(davija @ 2010 06 02, 15:22)
Laurindre, buk gera parasyk kaip darei rabarbaru tyre g.gif noriu tuos pyragelius bandyt ir butent su ta tyre mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Neatidziai skaitote ponia mirksiukas.gif
Rabarbarus nulupu, supjaustau, dedu i puoda, uzpilu cukraus ir verdu, kol pradeda skaidreti ir tizti koteliai. Tada sumalu su blenderiu, gaunasi tyrele. Labai skanu ideti i tortu idarus. Dariau mazajam darzeliui isleistuvems. Varske, plakta grietinele ir rabarbaru idaras. Zele torto balta slauoksni irgi galima paskaninti.
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 06 02, 16:06)
[b]o db turiu klausimuku ]
1.su kuo sumalti vaflius  susmulkint(sutrupint)gal su surio maluneliu g.gif nes su kviksefu nelabai kas gavosi schmoll.gif liko daug stambiu trupiniu blink.gif
2.ir kokiame indelyje laikot grietine ( vis pamirstu paklaust ) db vis nusiperku maisely ir nesugalvoju kury indely naudot jos laikymui

as kai dariau tai ir bandziau su mazuoju QS sutrupint tai ir nelabai, as tada paemiau grustuve tai ir geriau, bet kas turi surio maluneli, jauciu geriausia, kadangi as jo neturiu, ieskojau kitu budu smile.gif
as dar perliukuose ir dariau ale guminukus ir suriukus, nu faini jie tokie ganas, aisku biski zaidimo bet natural produkt lotuliukas.gif

QUOTE(davija @ 2010 06 02, 16:18)
gwidita, superiniai saldainiai thumbup.gif  bigsmile.gif

va va idomu kazin kaip tas termosas ar ilgai laiko, nes kazkokie lyg termo puodukai laikydavo nelabai, o i domu kazin kaip tas indas smile.gif
o ta dideli inda jamsit nu kur 12 litru smile.gif
ai va idomu samba ir elegancijos sviestines tokios pat savybes g.gif
QUOTE(davija @ 2010 06 02, 16:22)

user posted image
Veido detales mano dickes darbas, jai labai patiko ji daryt thumbup.gif

o jetau kaip grazu wub.gif , ko nemoku tai nemoku, o is ko tos detales padarytos, kaip spalva islauziat, su maistineis dazais, nu kur sokoladinis, tai sokoladas, o kitur blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa79: 02 birželio 2010 - 18:57
termo puodelis - ne termosisnis, tiesiog siluma ilgiau islaiko, o tas indas, kaip suprantu - tai jau tikrai termosas, tikiuos, kad jis bus be stiklinio vidaus tongue.gif

Detales ir pats apdengtas cipciuko mase tongue.gif dazyta su Rutos fabriko maistiniais dazais, o sokoladine splava isgaut sunkiausai - cia su sokoladu spec. mase. Foto labai seseliuota, tai kempinukas atrodo labai celiulitinis....
Atsakyti