Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(bad_cat @ 2010 05 28, 22:12)
is 22-23 savaites pasiulymo: silikono forma tartaletės, gal kas zinot ju ismatavimus? cia kaip suprantu tos, kur sesipos yra. nes kitos dar yra mini tai ten daugiau ju..

29 * 19,5 cm. Tartaletes skersmuo 5 cm, gylis 1.5 cm 4u.gif
Atsakyti
As tik siandien isbandziau savo nauja tartaleciu formele. Pusantru metu pragulejo dezeje lotuliukas.gif http://www.supermama...;#entry37818623
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 30, 20:45)
As tik siandien isbandziau savo nauja tartaleciu formele. Pusantru metu pragulejo dezeje lotuliukas.gif http://www.supermama...;#entry37818623

Eik tu sau kaip skaniai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif Bandysiu ir aš blush2.gif Tik klausimas kaip tu darei ta rabarbaru tyre g.gif ir kokius migdolus (skaldytus, su luobele ar be jos) malei ir su kuo tai darei g.gif
Aš šitą formelę tai gan dažnai naudoju keksiukams, man patinka ta formike bigsmile.gif

Ai, dar, kas turit tą apvalų daiktą pyragėliams daryt kur dabar birželį bus ir kainuos 95 lt doh.gif As tai labai jo noriu, nes kai darau tokius pyragėlius, tai visi skirtingų dydžių būna, bet sveiku protu suvokiu, kad kaina tai tikrai nereali blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pyragėliai Congress
Tešlai:
225g miltų;
125 g šalto sviesto, supjaustyto gabaliukais;
1 kiaušinio trynys;
2 v.š. šalto vandens (jeigu trynys nedidelis, gali reikt ir daugiau);
Žiupsnelis druskos;
Įdarui:
Keli šaukštai džemo ;
60 g sviesto;
60 g cukraus;
1 kiaušinis;
30 g maltų migdolų;
30 g miltų;
¼ a.š. kepimo miltelių;
Po kelis lašus vanilės ir migdolų kvapų

Produktus, skirtus tešlai, deti į Qiuck Shefą ir padaryti sviestinę tešlą. Dėti į šaldytuvą valandai.
Kambario temperatūros sviestą kartu su cukrumi išplakti iki vientisos masės, tada įdėti kiaušinį. Viską gerai išsukti.

Sūrio malūnėliu sumalti migdolus. Dėti į kiaušinių ir sviesto masę, ten pat suberti miltusir kepimo miltelius. Sumaišyti visus produktus.Galima dėti kvapų, aš dėjau vanilinį cukrų.

Atšaldytą tešlą iškočioti, formele išspausti rutulius ir ištiesti jais tartalečių formelių dugną ir šonus.

Dėti norimos uogienės. Aš dėjau rabarbarų tyrę ir vyšnias iš džemo, pabarsčiau cinamono ir imbiero miltelių. Ant viršaus uždėti migdolinę tešlą.

Pašauti į orkaitę ir kepti 175 laipsnių temperatūroje 35 min.

O dabar gražiai paserviruoti ir mėgautis. Skanaus
Paskui gal idesiu su nuotraukom i saldumynu skyreli.
Rabarbarus nulupu, supjaustau, dedu i puoda, uzpilu cukraus ir verdu, kol pradeda skaidreti ir tizti koteliai. Tada sumalu su blenderiu, gaunasi tyrele. Labai skanu ideti i tortu idarus. Dariau mazajam darzeliui isleistuvems. Varske, plakta grietinele ir rabarbaru idaras. Zele torto balta slauoksni irgi galima paskaninti.
Migdola visai paprasti, nesmulkinti, nekepinti. Tiesiog dedu i surio maluneli ir malu thumbup.gif
Atsakyti
[
Ai, dar, kas turit tą apvalų daiktą pyragėliams daryt kur dabar birželį bus ir kainuos 95 lt doh.gif As tai labai jo noriu, nes kai darau tokius pyragėlius, tai visi skirtingų dydžių būna, bet sveiku protu suvokiu, kad kaina tai tikrai nereali blink.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Aš irgi taip norėjau tos formos bigsmile.gif , bet kaina tai nusodino mane doh.gif . Net nežinau ką dabar daryti blush2.gif . Netikėta kažkaip buvo biggrin.gif . Na, nebent imsiu visą komplektą ( padėklą, kočėlą ir formelę ) blush2.gif

Merginos ar kas matėt sekmadienio rytą ? Starošaitė gamino naudodama Tw daiktelius smile.gif . Kepė omletą su brokoliais tartaletėse. biggrin.gif
Atsakyti
va, va ir aš suskydau dėl to rato lotuliukas.gif ale kaip jo ir nedavė už aktyvumą užsidirbt verysad.gif

Nematėm, bet keista, sekmadienio rytas šiaip su Berghofais darbuojas ir IKI smile.gif
Atsakyti
Bet tikrai geriau apsimoka pirkti visa rinkini, nes to padeklo kaina gaunasi kosmine viena perkant doh.gif
Nors man jis visiskai nereikalingas rakandas g.gif Negi sunku rutuli supjaustyti blink.gif
Atsakyti
[quote=Vilmoska,2010 05 31, 09:04]
[
[/quote]
Aš irgi taip norėjau tos formos bigsmile.gif , bet kaina tai nusodino mane doh.gif . Net nežinau ką dabar daryti blush2.gif . Netikėta kažkaip buvo biggrin.gif . Na, nebent imsiu visą komplektą ( padėklą, kočėlą ir formelę ) blush2.gif
Merginos ar kas matėt sekmadienio rytą ? Starošaitė gamino naudodama Tw daiktelius smile.gif . Kepė omletą su brokoliais tartaletėse. biggrin.gif
[/quote]
ji tw demonstruotoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 05 31, 09:04)

Aš irgi taip norėjau tos formos  bigsmile.gif , bet kaina tai nusodino mane  doh.gif .  Net nežinau ką dabar daryti  blush2.gif . Netikėta kažkaip buvo  biggrin.gif . Na,  nebent imsiu visą komplektą ( padėklą, kočėlą ir formelę ) blush2.gif
Merginos ar kas matėt sekmadienio rytą ? Starošaitė gamino naudodama Tw daiktelius  smile.gif . Kepė omletą su brokoliais  tartaletėse.  biggrin.gif

Storosaite esu macius Vilneles sandely, kelis maisus prekiu issinese, tai ji arba platina TW arba tik sau perka smile.gif
Atsakyti
turiu kelis klausimus:

1. silikono forma tartaletės (be spaustuko). kas tas spaustukas????
2. ir ar si forma raudonos ar rudos spalvos?

3. ir tos kitos dvi formos 22-24 savaite kur bus uz 99 lt. tai cia abieju tokia kaina kartu?
4. gal kas zinot, kokie ismatavimai tu pyrageliu? ar labai mazos?(kaip mini keksiuku kur buvo lygiais ir banguotais krasteliais?)
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 05 31, 22:04)
turiu kelis klausimus:

1. silikono forma tartaletės (be spaustuko). kas tas spaustukas????
2. ir ar si forma raudonos ar rudos spalvos?

3. ir tos kitos dvi formos 22-24 savaite kur bus uz 99 lt. tai cia abieju tokia kaina kartu?
4. gal kas zinot, kokie ismatavimai tu pyrageliu? ar labai mazos?(kaip mini keksiuku kur buvo lygiais ir banguotais krasteliais?)

1. spaustukas suformuoja tartalete ir dangteli jai (nuotraukoje salia formos)
user posted image
2. Formos spalva raudona
3. 99 lt. abieju formu kaina.
4. Vienos is sios formu ismatavimus surasiusi esu sio puslapio virsuje.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 01 birželio 2010 - 05:41
Sveikos 4u.gif
Nežinau ar visai į temą su klausimu, bet gal kuri galėsit padėt blush2.gif
Nulūžo mano QC tos baltos rankenėlės danteliai, matyt neužfiksavau ir per stipriai pasukau verysad.gif
user posted image
Ar įmanoma , kaip nors užsakyti tik tą rankenėlę unsure.gif
Ta moteris ,kuri paltina TW , jau nebeplatina.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti