Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(kibuka @ 2010 04 22, 11:04)
aciu dievui  biggrin.gif nes aprekiau vyra,galvojau kad naudojimui gali netikti  ax.gif

na dar paziųrekit kad neviršytu 600w,nes dubenėlio viduje paziūrėjus atrodo kažkas lupasi,mano seimyna tai irgi kartais pavaro ant viso gazo 800w tai jau pastebejau kad kai kurie ypač tuperfleksiukai jau viduje matosi sugadinimas ,
Papildyta:
QUOTE(zydrag @ 2010 04 22, 18:20)
na dar paziųrekit kad neviršytu 600w,nes    dubenėlio viduje paziūrėjus  atrodo kažkas lupasi,mano seimyna tai irgi kartais  pavaro ant viso gazo 800w tai jau pastebejau kad kai kurie ypač tuperfleksiukai jau viduje matosi sugadinimas ,

4u.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ir dar santakoje bus nuolaida galastuvui 75 lt vietoje 99 lt,ir silikoninei Princesei 89 lt (111lt) kuria man reiks pasiimti ,nes savo jau sudeginau ir suplyso,o be jos ziuriu visai kaip be rankų truksta,nors turiu ta kur galima buvo uzsidirbti siaraja ,bet visviena tos būtinai reikia.
Atsakyti
Siandien sis tortas iskeliavo i gerumo svente darzeli wink.gif wink.gif wink.gif Geros ir siltos visiems dienos!!!!!
user posted image user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zelviene: 23 balandžio 2010 - 07:41
QUOTE(zelviene @ 2010 04 23, 09:40)
Siandien sis tortas iskeliavo i gerumo svente darzeli wink.gif wink.gif wink.gif Geros ir siltos visiems dienos!!!!!

koks grazus zeliukas wub.gif

labas rytelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 04 23, 08:40)

iš ko daryta geltona želė?
Atsakyti
QUOTE(zydrag @ 2010 04 22, 17:27)
4u:  bigsmile.gif  bigsmile.gif ir dar santakoje bus nuolaida galastuvui 75 lt vietoje 99 lt,ir silikoninei Princesei 89 lt (111lt) kuria man reiks pasiimti ,nes savo jau sudeginau ir suplyso,o be jos ziuriu visai kaip be rankų truksta,nors turiu ta kur galima buvo uzsidirbti siaraja ,bet visviena tos būtinai reikia.

o Vilnelei ne bus galastuvui?? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 04 23, 10:10)
o Vilnelei ne bus galastuvui?? verysad.gif  verysad.gif

Bus rugpjūty mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 04 23, 09:25)
Bus rugpjūty  mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
bigsmile.gif na kaip as???
Papildyta:
(siaubas))))))
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 23, 08:48)
iš ko daryta geltona želė?

Cia tikriausiai paprasciausias variantas: pirma sluoksni pasidariau citrinu zele , o antra sluoksni isdeliojau mandarinu skilteles ir apelsinine zele pyliau. O zele pirkausi DR.Oetker tos firmos.Tos firmos skanios ir geros zele. O kadangi treciam sluoksniui jau vakar laiko neuzteko laukti, tai uzsaldziau atskirai ir is ryto susmulkinau ir sudejau i vidu..kazkaip visai smagiai gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 04 23, 08:44)
koks grazus zeliukas  wub.gif

labas rytelis  4u.gif
isivaizduoju kaip smaliziai ji valgys ,net pati uzsimaniau g.gif reik vakarui pasigaminti nes pas mane irgi yra smaliziu
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 04 23, 07:40)

Grazutis........ net silciau pasidare)
Atsakyti
Kaip smagu, kad bent nuotaika pakeliau wink.gif Kazkaip sakau ir diena apsiniaukus ir salta be proto...mums ir ryte taip smagiau pasidare... ax.gif
Atsakyti
Ieškau Tuperware Trio indelių, gertuvės į až ax.gif

user posted image
Atsakyti