Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Sveikos, atsirado keista problema su sūrine. Gal nemoku naudotis?.. blush2.gif Bet anksčiau taip lyg ir nebuvo. Išėmus iš šaldytuvo, nuėmus dangtį, atšoka filtras ir labai sunku jį vėl įstatyti doh.gif
Gal kam taip buvo? ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(mikita @ 2010 05 23, 22:47)
Sveikos, atsirado keista problema su sūrine. Gal nemoku naudotis?..  blush2.gif Bet anksčiau taip lyg ir nebuvo. Išėmus iš šaldytuvo, nuėmus dangtį, atšoka filtras ir labai sunku jį vėl įstatyti  doh.gif

ir man taip darosi,ir dar ant filtro yra tokios rudos demeles..nenusiplauna jos schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(mikita @ 2010 05 23, 22:47)
Sveikos, atsirado keista problema su sūrine. Gal nemoku naudotis?..  blush2.gif Bet anksčiau taip lyg ir nebuvo. Išėmus iš šaldytuvo, nuėmus dangtį, atšoka filtras ir labai sunku jį vėl įstatyti  doh.gif

Man buvo - pakeitė sandėlyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 23, 22:27)
ir man taip darosi,ir dar ant filtro yra tokios rudos demeles..nenusiplauna jos schmoll.gif

o jūs filtrą kaskart plaunate? nereikia jo dažnai plauti. PBndykite parodyti sandelyje ar savo demonstruotojai, galbūt brokas ir Jums pakeis, nes filtras turi gerai laikytis. Dar pabandykite stipriau paspausti, gal ne iki galo jį įdedate. Dėmels galėjo atsirasti, jei kasnors šaldytuve užlašėjo ir poto pridžiuvo, o kadangi filtro "akučių" nelabai pašveisi (ir nerekomenduojama tai daryti), tai ir nenusiplauna.
Atsakyti
Sveikos,

jus cia apie surio maluneli ar maisau? blush2.gif turiu ji, bet gal nemoku naudot, nes kiek bandziau tarkuot suri, man kazkaip lb sunkiai gaunasi, spaudziu is visu jegu, ir tik sumakaluoja kazka. gal ne visom surio rusim tinka ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(kandelaa @ 2010 05 24, 22:53)
nes kiek bandziau tarkuot suri, man kazkaip lb sunkiai gaunasi, spaudziu is visu jegu, ir tik sumakaluoja kazka.

man tas pats buvo. Tai įsidėjau kitus ašmenis. Tik nepasakysiu ar stambesnius, ar smulkesnius.
Atsakyti
QUOTE(kandelaa @ 2010 05 24, 21:53)
Sveikos,

jus cia apie surio maluneli ar maisau?  blush2.gif  turiu ji, bet gal nemoku naudot, nes kiek bandziau tarkuot suri, man kazkaip lb sunkiai gaunasi, spaudziu is visu jegu, ir tik sumakaluoja kazka. gal ne visom surio rusim tinka ar kaip?

Gal labai minkštas sūris? Girdėjau, kad panos paliko jį šiek tiek šaldiklyje prieš malant.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 05 25, 02:25)
Gal labai minkštas sūris? Girdėjau, kad panos paliko jį šiek tiek šaldiklyje prieš malant.

viena karta gal ir per minksta paemiau, bet kt karta lyg ir puskieti. nzn, reiks rimtai pabandyt i saldikli pries malant ideti, nes kol kas dar neradau sito aparato privalumu. nors pipirams malt tai lb gerai biggrin.gif
Atsakyti
Taip gaunasi todel kad malamas suris lieka tarkutes viduje. As truputi pamalu, supurtau visa maluneli, kad iskristu is vidaus ir vel malu toliau. Nezinau ar gerai paaiskinau. Kai labai daug surio viduje susikaupia ir gaunasi kose, o kai papurtai, jis sukrenta lengviau i dezute ir problema issisprendzia. Malu net ir ne visai kietus surius ir viskas tada gerai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
sulaužiau savo virtuvini plastikini pinceta lotuliukas.gif
bet pažiūrėjau, kad kataloge tokio nebera. o ar galima tokią senieną kur nors nusipirt?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 05 25, 10:15)
sulaužiau savo virtuvini plastikini pinceta  lotuliukas.gif
bet pažiūrėjau, kad kataloge tokio nebera. o ar galima tokią senieną kur nors nusipirt?

O kaip jis atrodo ax.gif ? Ko gero aš net mačius neesu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 05 25, 10:17)
O kaip jis atrodo  ax.gif ? Ko gero aš net mačius neesu  g.gif

Gal is smulkmenu, ledukams paimti toks pilkas g.gif
Atsakyti