Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Asese @ 2010 05 22, 20:37)
Aš manau, kad dabar visos šašlykus kepa ir džiaugias, kad patogu maistą gamton vežtis su TW indukais  thumbup.gif
Man šiandien laaabai pravertė jie  smile.gif

nu jo saslykai...susiruosem kept ir pradejo taip lyt kad doh.gif
o gamtoje tw indai tai nepamainomi jau senai aisku didis.gif
Atsakyti
As siandien irgi pirmakart saslykus valgiau thumbup.gif Atidariau sezona. Pas mus diena fantastiska, nors vejas didelis, bet be jo iskeptume doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 05 22, 11:20)
pridek svoguno pjaustyto, tai dings kavos kvapas biggrin.gif uztai bus svoguno biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Geras patarimas...
Bet be dangciuko jei pasaldysi nieko neatsitiks. Ji isemus palaikysi, atsils ir normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 22, 10:34)
nu mamkos ar darbo diena ar savaitgalis,jus vis dar su tom pienem doh.gif  blink.gif  lotuliukas.gif
as vakar su zoliapjove nureziau visas lotuliukas.gif

snd gavau savo isvajota juodajy kolumba didis.gif  flirt.gif
ACIU DIDELIAUSIAS musu bendrai draugytei  friends.gif
mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ale nu jus man sakykit,kaip dabar is dryzuotojo optimuko man panaikint kavos kvapa g.gif  doh.gif issiplove,bet kvapas liko blink.gif ka jame man laikyt dabar g.gif  doh.gif

Si kitu kvapu padejo,tai gal ir su kavos kvapu pades mirksiukas.gif
Ipilk salto vandens ir pridek skilteliu cesnako ir palik keletai valandu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zelviene @ 2010 05 22, 10:59)
Tai sako, kad tuos indukus i kamera saldymo idejus kvapai turi pasinaikinti...pabandykit pasaldyti  ax.gif

Bandziau,bet nepadejo.Mano kvapas buvo nenugalimas saldikly biggrin.gif
Atsakyti
Saldyti optimuku nuosirdziai nerekomenduoju. As viena is sldiklio netycia numeciau, sutruko kaip stiklas. doh.gif Todel dabar i saldikli ju nebekisu, prisipirkau cool smartu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 05 22, 20:59)

"Anot ekspertės, taip pat reikėtų vengti plastiko, pažymėto „Other“ (7). Nors paskutiniu skaičiumi žymimi ir sveikiausi žmogui bioplastikai, tačiau tuomet paprastai būna parašyta, iš ko jie pagaminti – bulvių krakmolo, medvilnės ar pan. Dažniausiai skaičiumi „7“ visgi žymimas polikarbonatas, o polikarbonatinio plastiko gamyboje yra naudojamas bisfenolis A."
Paskutiniu metu as buvau pasmetusi,kai rasdavau ant Tw 7 zenklinima. ax.gif
Papildyta:
Tiesa,o kas svajoja pasidayti uz aktyvuma keptuve? 4u.gif
Man tai jau reali svajone assa.gif Geriau maziau is 20sav.aktyvumo pasirinksiu,bet keptuve turesiu biggrin.gif
Atsakyti
Zinoma, keptuve vertingesne. Man dabar jau ji neteks. Reiks laukti uz pilna kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 05 23, 09:06)
"Anot ekspertės, taip pat reikėtų vengti plastiko, pažymėto „Other“ (7). Nors paskutiniu skaičiumi žymimi ir sveikiausi žmogui bioplastikai, tačiau tuomet paprastai būna parašyta, iš ko jie pagaminti – bulvių krakmolo, medvilnės ar pan. Dažniausiai skaičiumi „7“ visgi žymimas polikarbonatas, o polikarbonatinio plastiko gamyboje yra naudojamas bisfenolis A."
Paskutiniu metu as buvau pasmetusi,kai rasdavau ant Tw 7 zenklinima.  ax.gif

Maniau, kad įdėtos nuorodos nei viena nepastebės, pasirodo yra žmonių kurie domisi kame laiko maistą, gėrimus..
Gal dabar mažiau kils klausimų kodėl Tupperware indai tokie brangūs.
O jei pridurčiau, kad ir patogūs, praktiški, išvaizdūs ir t.t., tai ne liaupsės, o realybė.
Atsakyti
Ir skaitom ir domimes lotuliukas.gif
As tu vienkartiniu pakuociu is vis nekenciu. Tik dar pamirstu pasiimti TW i parduotuves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 05 23, 09:06)

o kur tie skaičiukai būna parašyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 23, 10:56)
o kur tie skaičiukai būna parašyti? g.gif

Apacioje kur ir Tw zenklinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 22, 10:08)
blink.gif o paty optimuka galima g.gif
o tai gal kaip tik nest ant saulutes jy g.gif y lauka,pakaitint g.gif

viena mamytė jau matau atsakė, nerekomenduojama ir induko, nes jis pasidaro labai trapus, cool smart visiškai kitokie, jie savaime lankstūs, išimti iš kameros nebūna trapūs kaip stiklas. Kažkur girdėjau, kad duona sugeria kvapus, pabandykit įdėti riekutę duonos ir palaikyti (uždarytame inde)
Atsakyti