Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(laurindre @ 2010 05 20, 13:25)
Mintys pas tavo vyrą garbanotos lotuliukas.gif

as irgi pastebejau lotuliukas.gif
Atsakyti
nu mamkos ar darbo diena ar savaitgalis,jus vis dar su tom pienem doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
as vakar su zoliapjove nureziau visas lotuliukas.gif

snd gavau savo isvajota juodajy kolumba didis.gif flirt.gif
ACIU DIDELIAUSIAS musu bendrai draugytei friends.gif
mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ale nu jus man sakykit,kaip dabar is dryzuotojo optimuko man panaikint kavos kvapa g.gif doh.gif issiplove,bet kvapas liko blink.gif ka jame man laikyt dabar g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 22, 09:34)
nu mamkos ar darbo diena ar savaitgalis,jus vis dar su tom pienem doh.gif  blink.gif  lotuliukas.gif
as vakar su zoliapjove nureziau visas lotuliukas.gif

snd gavau savo isvajota juodajy kolumba didis.gif  flirt.gif
ACIU DIDELIAUSIAS musu bendrai draugytei  friends.gif
mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ale nu jus man sakykit,kaip dabar is dryzuotojo optimuko man panaikint kavos kvapa g.gif  doh.gif issiplove,bet kvapas liko blink.gif ka jame man laikyt dabar g.gif  doh.gif

Tai sako, kad tuos indukus i kamera saldymo idejus kvapai turi pasinaikinti...pabandykit pasaldyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 05 22, 09:59)
Tai sako, kad tuos indukus i kamera saldymo idejus kvapai turi pasinaikinti...pabandykit pasaldyti  ax.gif

jo as irgi sita girdejau,bet dar niekad nebandziau blush2.gif reikes pabandyt...bet ar sausa jy ten det?kiek laiko laikyt?va nieko nezinau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 22, 10:07)
jo as irgi sita girdejau,bet dar niekad nebandziau blush2.gif reikes pabandyt...bet ar sausa jy ten det?kiek laiko laikyt?va nieko nezinau doh.gif  blush2.gif

As manau kad geriausia isplauti , issausinti ir tada kokiom porai valandu i kamera ikisti. Po to ziureti isemus kaip ten su tais kvapasi...net ydomu ax.gif As ir pati dar nieko nekisau taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 05 22, 08:59)
Tai sako, kad tuos indukus i kamera saldymo idejus kvapai turi pasinaikinti...pabandykit pasaldyti  ax.gif

optimum negalima dėti į kamerą, bent jau dangtuko, nes gali prarasti sandarumą
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 05 22, 11:06)
optimum negalima dėti į kamerą, bent jau dangtuko, nes gali prarasti sandarumą

blink.gif o paty optimuka galima g.gif
o tai gal kaip tik nest ant saulutes jy g.gif y lauka,pakaitint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gwidita: 22 gegužės 2010 - 10:09
QUOTE(gwidita @ 2010 05 22, 08:34)
ale nu jus man sakykit,kaip dabar is dryzuotojo optimuko man panaikint kavos kvapa g.gif  doh.gif issiplove,bet kvapas liko blink.gif ka jame man laikyt dabar g.gif  doh.gif

pridek svoguno pjaustyto, tai dings kavos kvapas biggrin.gif uztai bus svoguno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 05 22, 11:20)
pridek svoguno pjaustyto, tai dings kavos kvapas biggrin.gif uztai bus svoguno biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Palaikyk atidaryta ir isgaruos. As is koleges buvau kolumba su kavos aromatu gavusi, viskas isgaravo thumbup.gif
Atsakyti
Apie plastiką
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 22, 09:34)
nu mamkos ar darbo diena ar savaitgalis,jus vis dar su tom pienem doh.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

Aš manau, kad dabar visos šašlykus kepa ir džiaugias, kad patogu maistą gamton vežtis su TW indukais thumbup.gif
Man šiandien laaabai pravertė jie smile.gif
Atsakyti