Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

O ta pieniu medu galima laikyti ne saldytuve? ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2010 05 17, 11:38)
labai įdomu, tas pienių medus gaunasi skystas ,toks kaip sirupas ar turėtų būti tirštesnis? ar pastovėjęs jis sutirštėja?

Gaunasi kaip sirupas, pakankamai skystas. Jei nori tirsto, reikia ilgai virti, kad nugaruotu kuo daugiau vandens 4u.gif
QUOTE(zelviene @ 2010 05 17, 12:22)
O ta pieniu medu galima laikyti ne saldytuve?  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

Galima, as net ir atidaryta laikau spinteleje.Nors raso, kad gali susicukruoti laikomas siltai.O naudojimui labai patogu laikyti TW indeliuose grietinelei, as laikau elegancijos melynam grietineles indelyje, labai patogu. thumbup.gif Nreikia jokiu sauksteliu, pili tiesiai i arbata biggrin.gif Didelius kiekius laikau rusyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 17, 12:20)
Gaunasi kaip sirupas, pakankamai skystas. Jei nori tirsto, reikia ilgai virti, kad nugaruotu kuo daugiau vandens 4u.gif

Galima, as net ir atidaryta laikau spinteleje.Nors raso, kad gali susicukruoti laikomas siltai.O naudojimui labai patogu laikyti TW indeliuose grietinelei, as laikau elegancijos melynam grietineles indelyje, labai patogu. thumbup.gif Nreikia jokiu sauksteliu, pili tiesiai i arbata biggrin.gif Didelius kiekius laikau rusyje smile.gif

Man irgi gavosi sirupas. Bet tikrai skanu bigsmile.gif Iš normos man gavosi tik apie 1,3 litro g.gif

Aš sudėjau į šaldytuvą, nes kiekis nedidelis, bijau, kad nesurūgtų. Ir tos cirtinos tokios skanios, man tai visai nieko ir po šaukštelį pasmaližiauti biggrin.gif

Ačiū, Laurinde už receptuką wub.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi, kad patiko bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes, per pristatyma rode toki puoda, jis buvo raudonas, permatomas, i ji idejo pora bulviu su lupena ir jos stebuklingai per pora minuciu iskepe (isvire gal) mikrobangej 4u.gif sakykit, koks sio puodo pavadinimas? extra plius? ar micro plius? ar cia tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 05 17, 17:36)

user posted image

MicroPlus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 17 gegužės 2010 - 16:42
supratau, reiskias ne tas pats blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 05 17, 19:49)
supratau, reiskias ne tas pats  blush2.gif

tai šitame ir verdamos bulvės per pora minučių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 05 17, 18:36)
sveikutes, per pristatyma rode toki puoda, jis buvo raudonas, permatomas, i ji idejo pora bulviu su lupena ir jos stebuklingai per pora minuciu iskepe (isvire gal) mikrobangej  4u.gif sakykit, koks sio puodo pavadinimas? extra plius? ar micro plius? ar cia tas pats?

QUOTE(Lu Lu @ 2010 05 17, 20:49)
supratau, reiskias ne tas pats  blush2.gif

user posted image

tai gal toks, tas 1 litro asotelis, bet jo paskirtis tokia pat kaip ir spiglys rase tik talpa mazesne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa79: 17 gegužės 2010 - 19:30
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 17, 20:30)
user posted image

tai gal toks,  tas 1 litro asotelis, bet jo paskirtis tokia pat kaip ir spiglys rase tik talpa mazesne smile.gif

as turiu toki, labai superinis daiktas, bulves ar morkos isverda per keleta minuciu.
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2010 05 17, 21:11)
as turiu toki, labai superinis daiktas, bulves ar morkos isverda per keleta minuciu.

o as stengiuosi su mkrobange kuo maziau draugauti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2010 05 17, 22:11)

as tai jam laukiu akciju, man ir jauciu patiktu jis, vien del bulviu isvirimo pvz prie kokios silkutes biggrin.gif , nes va uzsimanei ir kelios min ir turi biggrin.gif

QUOTE(zelviene @ 2010 05 17, 22:40)
o as stengiuosi su mkrobange kuo maziau draugauti  blush2.gif  ax.gif

as ir nepiknaudziauju, bet seip tikrai kartais gerai ir pasitarnauja, gal ir nera labai sveika, bet pravercia ir nepiknaudziaujant man mikrobange ir geris ax.gif
Atsakyti