Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(liepa79 @ 2010 05 14, 11:09)
turiu ir as viena klausimeli, gal kuri turit M serijos tw peilius, ar geri, kurie geresni ar kataloginiai ar M, kuriuos labiau rekomenduotumet pirkti, o galastuvas tw abiems tinka  blush2.gif

kazkada labai domejausi peiliais ir vienareiksmiskai galiu pasakyti, kad TChef patys geriausi is TW. Jie kokybe lygiuojasi i "shef povaru" pirma vieta visame pasaulyje. Geda, bet daba nebeprisimenu tos formos blush2.gif Japonai juos gamina.

Galiu pasigirti, kad islydyta Ultra Plius dangti Airijoje pakeite be jokiu klausimu thumbup.gif
Nusipirkau pirmaja Fridge Smart dezute. Fantastine thumbup.gif Net po savaites svogunu laiskai, aisbergo salota ir agurkai kaip sviezuteliai. Net pomidorai, kaip ka tik nuskinti thumbup.gif
Atsakyti
Tusina, simtas metu nematyta bigsmile.gif 4u.gif Kas pas airius TW geresnio mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai, Tusina, sveika 4u.gif Retai mus beaplankai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2010 05 14, 16:52)
kazkada labai domejausi peiliais ir vienareiksmiskai galiu pasakyti, kad TChef patys geriausi is TW. Jie kokybe lygiuojasi i "shef povaru" pirma vieta visame pasaulyje. Geda, bet daba nebeprisimenu tos formos  blush2.gif  Japonai juos gamina.

Galiu pasigirti, kad islydyta Ultra Plius dangti Airijoje pakeite be jokiu klausimu  thumbup.gif
Nusipirkau pirmaja Fridge Smart dezute. Fantastine  thumbup.gif  Net po savaites svogunu laiskai, aisbergo salota ir agurkai kaip sviezuteliai. Net pomidorai, kaip ka tik nuskinti  thumbup.gif

labukas gal gali pasakyti kur Dubline keicia? aciukas smile.gif
Atsakyti

Mergaites smile.gif noreciau issikepti skanios duonos be raugo, g.gif gal galit kokia nuorodele imesti ar parasyti receptuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2010 05 15, 13:37)
Mergaites smile.gif  noreciau issikepti skanios duonos be raugo,  g.gif gal galit kokia nuorodele imesti ar parasyti receptuka smile.gif

As kepu sita http://www.delona.lt...-natura,94.html
Tik jai reikia bent jau salyklo g.gif Be visu kitu pribumbasu galima issiversti. Nors jei nebutina juoda, galima ir be salyklo g.gif
Dabar ta pacia i su raugu kepu, ji man pati skaniausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 12, 19:56)
Pienes renkame sauleta diena. Parsinesus palikti pavesyje, kad islystu vabaliukai.
Uzpilti galvutes vandeniu, uzvirinti ir pavirti 10 min. Palikti per nakti(kai kur raso parai) g.gif Ryte nukosti, nuspausti. Deti pjaustyta citrina, cukru ir virti. Cia vel skirtingai, vienur raso 20 min, kitur raso kelis kartus, kuo ilgiau, tuo tirstesnis medus. Citrina irgi raso, kad virti kartu su galvutemis, o paskui nukosti ir ismesti. As dedu citrina, kai ismetu galvutes ir verdu jau su cukrumi. Tada citrina galima naudoti kaip cukatus i kepinius ( gaila ismesti gera daikta) doh.gif Isgraibau ja pilstant i stiklainius.
Man nerealus daiktas. Siemet darau daug. Pernai buvau pasidariusi tik 2-3 litrus. Mazai ax.gif


Laurinde, suintrigavai su tuo medumi biggrin.gif O tu mieste renki? Turbūt geriau būtų į kokius laukus varyti, kuo toliau nuo kelių g.gif Velnias, niekur neplanuoju važiuoti doh.gif Kiek laiko tu leidi tiems vabalams dingti iš pienių? bigsmile.gif Per naktį? g.gif

QUOTE(gwidita @ 2010 05 13, 21:11)
labai wub.gif
o cia dar ir pirmas SAVAS derlius is SAVO siltnamio blush2.gif  wub.gif tai net skonis kitoks...skanesnis darzoviu atrodo lotuliukas.gif  blush2.gif


Šaunuolytė 4u.gif

QUOTE(davija @ 2010 05 14, 15:28)
Su Samba asociu problema ispresta - ne taip dangteli uzdejau doh.gif  biggrin.gif Biski geda pries seiminykscius, nu bet ka padarysi, kad as jo beveik nenaudodavau....


Na va, užtrašiukas turi būti iš galo biggrin.gif
Atsakyti
Renku tolokai nuo miesto, kur nera nieko gamyklinio aplinkui, net ir keliu beveik nera lotuliukas.gif Norisi sau daugiau ekologijos bigsmile.gif
Tik pernai lyg skanesnis buvo, ant tokio kiekio citrinos mazokai g.gif
Atsakyti
Laurinde, o tu citriną su žievele pjaustai ar nuluptą?

Ir dar noriu pasitikslinti:
"Pienes renkame sauleta diena. Parsinesus palikti pavesyje, kad islystu vabaliukai.
Uzpilti galvutes vandeniu, uzvirinti ir pavirti 10 min. Palikti per nakti(kai kur raso parai) g.gif Ryte nukosti, nuspausti. Deti pjaustyta citrina, cukru ir virti."

Vadinasi, galvutes po nakties išmesti, o į tą vandenį dėti cukrų ir citriną? Ir tada virti. Taip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 16 gegužės 2010 - 08:53
QUOTE(kregzde @ 2010 05 16, 09:53)
Laurinde, o tu citriną su žievele pjaustai ar nuluptą?

Ir dar noriu pasitikslinti:
"Pienes renkame sauleta diena. Parsinesus palikti pavesyje, kad islystu vabaliukai.
Uzpilti galvutes vandeniu, uzvirinti ir pavirti 10 min. Palikti per nakti(kai kur raso parai) g.gif Ryte nukosti, nuspausti. Deti pjaustyta citrina, cukru ir virti."

Vadinasi, galvutes po nakties išmesti, o į tą vandenį dėti cukrų ir citriną? Ir tada virti. Taip?  g.gif

Citrina supjaustau su visom zievelem. Dar siemet ir apelsina sudejau g.gif Viska daugiau teisingai supratai. Kai isverdame, citrina galima isimti, gaunasi skanus cukatai, vakar kepant apkepa, dali sudejau. Labai skanu.
Receptuose rasoma, kad citrinos dedamos kartu su pienemis. Bet tada jas reikia ismesti. Man gaila gero produkto, todel as darau taip. Praktiskai ant porcijos reiketu vienos citrinos, tada maloniai jauciasi citrinos rugstele.As ant savo dideles porcijos idejau 5 citrinas ir 1 apelsina, tai tikrai per mazai doh.gif
Beje kai verdi pienes jos savotiskai smirda doh.gif Tai idejus citrina smarves nelieka schmoll.gif
Atsakyti
Dėkui, Laurinde. Na va, prisirinkome pienių, tik jokie vabalai iš jų nebėgo pas mane, laikiau patamsėje, kiauraindyje gal 4 valandas bigsmile.gif Viriau vieną normą iš 300 galvučių, ėmiau vidurkį tarp tavo normos ir tos, kitos. Rytoj parašysiu koks skonis gavosi bigsmile.gif

O aš kepiau Ultrapro kūgeliuką, gavosi labai skanus tik pritraukė man kažkodėl g.gif Gal reikėjo patepti sviestu? Ar jūs patepate?
Atsakyti
labai įdomu, tas pienių medus gaunasi skystas ,toks kaip sirupas ar turėtų būti tirštesnis? ar pastovėjęs jis sutirštėja?
Atsakyti