Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(davija @ 2010 05 14, 15:23)
yra ir maziukas ir pomidoru - labai fainas mirksiukas.gif

o tai kodel ju kataloge nera ax.gif blush2.gif Jie tik pasiulomieji buna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 05 14, 15:08)
Jei rimtai, tai as galvojau, kad patys geriausi Tchefiniai, toliau - M Chef serija, ir kataloginai tongue.gif
Universalus peilis man gal patogiausias kataloginis. Pas mus tai isvis moterys labiau myli kataloginius, kad jie lengvesni moteriskai rankelei ax.gif Man pirmoj vietoj SANTOKU peilis ir taskas lotuliukas.gif

Dabar as turiu klausima lotuliukas.gif nu niekaip nesusidraugauju su Sambos litrinuku asoteliu g.gif Nu negi kai nori pilt is jo tai reikia ta dangt atplest g.gif nes prisisiurbes gerai buna. O jei graziai ten paspaudi, tai man vistiek niekas nebega. Vyras sake greit surast kazka geresnio, sako, cia ne lygis lotuliukas.gif

Dėl peilių, tai pagal kokybiškumą Davija išvardijo teisingai. Jei tik yra galimybė, rinkitė TChef serijos peilius. Universalų naudoju kataloginį, o šefo Tchefinį, nes kataloginis per lengvas. Kiti naudojami retai, tai, iš esmės, koks skirtumas lotuliukas.gif

Ar teisingai Sambos dangtelį uždedi, nes yra skirtumas kur bus užrašas?
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 12, 20:56)
Pernai viriaupabandymui, galvojau, kad naudosiu kepiniams vietoj medaus 4u.gif
Bet mums jis taip patiko, kad iki kaledu beveik ir nebeliko. Naudojau paskaninti arbatoms.

Pieniu galvuciu medus

200 pieniu galvuciu (kituose saltiniuose 400)
1 ltr vandens
1 kg cukraus
1 citrina

Pienes renkame sauleta diena. Parsinesus palikti pavesyje, kad islystu vabaliukai.
Uzpilti galvutes vandeniu, uzvirinti ir pavirti 10 min. Palikti per nakti(kai kur raso parai) g.gif Ryte nukosti, nuspausti. Deti pjaustyta citrina, cukru ir virti. Cia vel skirtingai, vienur raso 20 min, kitur raso kelis kartus, kuo ilgiau, tuo tirstesnis medus. Citrina irgi raso, kad virti kartu su galvutemis, o paskui nukosti ir ismesti. As dedu citrina, kai ismetu galvutes ir verdu jau su cukrumi. Tada citrina galima naudoti kaip cukatus i kepinius ( gaila ismesti gera daikta) doh.gif Isgraibau ja pilstant i stiklainius.
Man nerealus daiktas. Siemet darau daug. Pernai buvau pasidariusi tik 2-3 litrus. Mazai ax.gif

Dar karta aciu uz receptuka 4u.gif
Jau issiviriau wink.gif Visi namai medum kvepia lotuliukas.gif thumbup.gif Tikiuosi sirsiu kokiu per langus nepriskris..bet kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
oi aciu uz patarimus, bandysim rinktis, tik gaila kad ner kur gyvai papjaustyt lotuliukas.gif

o tas santoku peilis ir Tchefinis, o kam jis daugiausia naudojamas g.gif

zelviene
, jei taip skaniai kvepia ne tik bitutes ateis , ziurek kad kaimynai neuzeitu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 05 14, 15:26)
Dėl peilių, tai pagal kokybiškumą Davija išvardijo teisingai. Jei tik yra galimybė, rinkitė TChef serijos peilius. Universalų naudoju kataloginį, o šefo Tchefinį, nes kataloginis per lengvas. Kiti naudojami retai, tai, iš esmės, koks skirtumas  lotuliukas.gif

Ar teisingai Sambos dangtelį uždedi, nes yra skirtumas kur bus užrašas?

Tai turbut neteisingai, jei paspaudus nieks nebega doh.gif Tai kaip ji reik teisingai uzdet? Prasom nesijuokt is manes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 05 14, 15:12)
Tik Tshef serijos peiliai yra tik triju rusiu: sefo, darzoviu ir file..O tokio kaip pomidoru nera ir tokio visai maziuko irgi nera...ar taip suprantu? 

Ju rusiu yra daugiau nei kataloginiu. Tik siuo metu ne visi yra siulomi. O kadangi jie brangus, tai distribucijos nelabai ju ir uzsiperka. Pradzioje mazasis man atrode per sunkus g.gif Bet kai ranka pripranta, negali paleisti thumbup.gif O kai gavau santoku, tai jis mano mylimiausias. Shefo ir ispjaustymo dar net nenaudoju, laukia savo eiles mirksiukas.gif

QUOTE(zelviene @ 2010 05 14, 15:42)
Dar karta aciu uz receptuka  
Jau issiviriau wink.gif Visi namai medum kvepia  lotuliukas.gif  thumbup.gif Tikiuosi sirsiu kokiu per langus nepriskris..bet kaip faina 

Dziaugiuosi, kad patiko drinks_cheers.gif As issiviriau 17 ltr. Didysis puodas buvo isbandytas, visi puodai buvo idarbinti lotuliukas.gif Netilpo i viena doh.gif O dar kai paragausi arbata juo pasaldinta, pamatysi, koks aromatas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2010 05 14, 15:46)
Tai turbut neteisingai, jei paspaudus nieks nebega doh.gif Tai kaip ji reik teisingai uzdet? Prasom nesijuokt is manes blush2.gif

Tai gal jam tikrai kazkas negerai, niekas man neprisisiurbia. Ilgesnioji dalis turi buti prie snapelio, o paspaudus prasiveria tarpelis skysciams. Gal karsta kazka ipili, kad prisiurbia g.gif
Santoku peilis yra naudojamas smulkinimui 4u.gif Mesyte plonai atpjauti ar kazka kita. Naudoju, kaip ir visus peilius, pjaunu viska thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 14 gegužės 2010 - 14:54
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 14, 15:45)
oi aciu uz patarimus, bandysim rinktis, tik gaila kad ner kur gyvai papjaustyt  lotuliukas.gif

o tas santoku peilis ir Tchefinis, o kam jis daugiausia naudojamas  g.gif

zelviene
, jei taip skaniai kvepia ne tik bitutes ateis , ziurek kad kaimynai neuzeitu  lotuliukas.gif

Pas mus skambutis neveikia...tai siek tiek ramiau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sakiau niekada ir netvarkysim, bent nevaiksto visi is eiles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 05 14, 16:54)
Pas mus skambutis neveikia...tai siek tiek ramiau... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Sakiau niekada ir netvarkysim, bent nevaiksto visi is eiles  ax.gif

tai ir netvarkykit, o tai kaimynai suguzes lotuliukas.gif
Atsakyti
Su Samba asociu problema ispresta - ne taip dangteli uzdejau doh.gif biggrin.gif Biski geda pries seiminykscius, nu bet ka padarysi, kad as jo beveik nenaudodavau....

Jau uzpavydejau pieniu medaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 05 14, 16:28)
Su Samba asociu problema ispresta - ne taip dangteli uzdejau doh.gif  biggrin.gif Biski geda pries seiminykscius, nu bet ka padarysi, kad as jo beveik nenaudodavau....

Jau uzpavydejau pieniu medaus 4u.gif

Nevelu paciai issivirti mirksiukas.gif Dar pienes zydi. drinks_cheers.gif
Ale radau idomu dalyka, pasirodo galima marinuoti pieniu pumpurus, gaunasi kazkas panasaus i kaparelius bigsmile.gif Tik nerandu recepto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 14 gegužės 2010 - 16:00
QUOTE(Ugneta @ 2010 05 14, 12:52)
Sveikos! reikai patarimo:
ar patogus yra TW termo krepselis?
kokio mazdaug jis dydzio?
kiek panasiai laiko islaiko siluma?
dekui  4u.gif

Juodai- rožinis termo krepšelis (~22*22*9 cm + šoninė kišenėlė gertuvėlei) 4u.gif
Atsakyti
as viriau is 400 ziedu..tai man gavosi 3 litrai. Savaitgali sakiau leksiu dar pasirinkti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti