turiu ir as viena klausimeli, gal kuri turit M serijos tw peilius, ar geri, kurie geresni ar kataloginiai ar M, kuriuos labiau rekomenduotumet pirkti, o galastuvas tw abiems tinka
M serijos neturiu, bet jie man tokie prastoki atrodo. Turiu kataloginius ir Tshef serijos. Tai rinkciausi tik Tshef. Patys geriausi Geriau vienas geras, negu 10 prastu. Kol neturejau tu, tai ir kataloginiai tiko Bet viena karta pabandes, negali sustoti .....
QUOTE(laurindre @ 2010 05 14, 12:21)
M serijos neturiu, bet jie man tokie prastoki atrodo. Turiu kataloginius ir Tshef serijos. Tai rinkciausi tik Tshef. Patys geriausi Geriau vienas geras, negu 10 prastu. Kol neturejau tu, tai ir kataloginiai tiko Bet viena karta pabandes, negali sustoti .....
cia tie patys brangiausi peiliukai ane, kur prie puodu buna, o jiems ir tinga galastuvas kataloginis
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 14, 11:28)
cia tie patys brangiausi peiliukai ane, kur prie puodu buna, o jiems ir tinga galastuvas kataloginis
tinka tinka
jau isbandziau as juos su drauges galastuvu
Sveikos! reikai patarimo:
ar patogus yra TW termo krepselis?
kokio mazdaug jis dydzio?
kiek panasiai laiko islaiko siluma?
dekui
dekui
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 14, 11:09)
turiu ir as viena klausimeli, gal kuri turit M serijos tw peilius, ar geri, kurie geresni ar kataloginiai ar M, kuriuos labiau rekomenduotumet pirkti, o galastuvas tw abiems tinka
QUOTE(laurindre @ 2010 05 14, 11:21)
Laurindre, prasyciau nevaryt ant mano peiliuku Pas mane M serijos, tai as labai dziaugiuos, turiu ir kataloginiu, ir TChef Santoku. Tai dar karta pasikartosiu, tas peilis Santoku atstoja visa rinkini, tik reiktu dar vieno maziuko, universalaus. O siaip is M serijos, tai man File peilis pats paciausias
QUOTE(Ugneta @ 2010 05 14, 12:52)
Sveikos! reikai patarimo:
dekui
dekui
as net nesuprantu apie koki jus kalbat
QUOTE(davija @ 2010 05 14, 14:17)
Kodas 7093.ir jau gavau i AZ issamu paaiskinima
QUOTE(davija @ 2010 05 14, 13:17)
Laurindre, prasyciau nevaryt ant mano peiliuku Pas mane M serijos, tai as labai dziaugiuos, turiu ir kataloginiu, ir TChef Santoku. Tai dar karta pasikartosiu, tas peilis Santoku atstoja visa rinkini, tik reiktu dar vieno maziuko, universalaus. O siaip is M serijos, tai man File peilis pats paciausias
File peili turiu Tshef serijos Irgi geras, kaip ir visi
Tai nori pasakyti, kad M serijos geresni uz kataloginius
QUOTE(davija @ 2010 05 14, 14:17)
QUOTE(laurindre @ 2010 05 14, 15:13)
tai dabar issiaiskinam kurie geresni , jei pirkti tai rekomenduotumet geriau tuos Tchef, nes noriu jei pirkti tai geriau pora bet gerus , o tada kuo skirias tie kataloginiai nuo M, davija, jei pati esi isbandzius pasakyk jei tarp kataloginiu M kuriuos labiau rinktumeisi, as dabar galvoju apie universalu ir pomidoru, o gal tada jokiu nepirkti ir palaukti tu Tchef akciju
QUOTE(laurindre @ 2010 05 14, 14:13)
Jei rimtai, tai as galvojau, kad patys geriausi Tchefiniai, toliau - M Chef serija, ir kataloginai
Liepa79, as tai rekomenduoju gerai isbandyt isciupinet ir papjaustyt su visais ir tada priimt sprendima Zinai, kas vienam tinka, kitam netinka. Mserijos peiliai jie isvis idomus, rankena lengva lengva, tai reikejo priprast su jais darbuotis. Universalus peilis man gal patogiausias kataloginis. Pas mus tai isvis moterys labiau myli kataloginius, kad jie lengvesni moteriskai rankelei Man pirmoj vietoj SANTOKU peilis ir taskas Ir isvis peilius reik pirkt su vyru, nes paskui bambes kad blogi. Maniskiui visos rusi blogos
Dabar as turiu klausima nu niekaip nesusidraugauju su Sambos litrinuku asoteliu Nu negi kai nori pilt is jo tai reikia ta dangt atplest nes prisisiurbes gerai buna. O jei graziai ten paspaudi, tai man vistiek niekas nebega. Vyras sake greit surast kazka geresnio, sako, cia ne lygis
Tik Tshef serijos peiliai yra tik triju rusiu: sefo, darzoviu ir file..O tokio kaip pomidoru nera ir tokio visai maziuko irgi nera...ar taip suprantu?
yra ir maziukas ir pomidoru - labai fainas