Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

turiu ir as viena klausimeli, gal kuri turit M serijos tw peilius, ar geri, kurie geresni ar kataloginiai ar M, kuriuos labiau rekomenduotumet pirkti, o galastuvas tw abiems tinka blush2.gif
Atsakyti
M serijos neturiu, bet jie man tokie prastoki atrodo. Turiu kataloginius ir Tshef serijos. Tai rinkciausi tik Tshef. Patys geriausi thumbup.gif Geriau vienas geras, negu 10 prastu. Kol neturejau tu, tai ir kataloginiai tiko g.gif Bet viena karta pabandes, negali sustoti .....lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 14, 12:21)
M serijos neturiu, bet jie man tokie prastoki atrodo. Turiu kataloginius ir Tshef serijos. Tai rinkciausi tik Tshef. Patys geriausi thumbup.gif Geriau vienas geras, negu 10 prastu. Kol neturejau tu, tai ir kataloginiai tiko g.gif Bet viena karta pabandes, negali sustoti .....lotuliukas.gif

cia tie patys brangiausi peiliukai ane, kur prie puodu buna, o jiems ir tinga galastuvas kataloginis g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 14, 11:28)
cia tie patys brangiausi peiliukai ane, kur prie puodu buna, o jiems ir tinga galastuvas kataloginis  g.gif

tinka tinka mirksiukas.gif biggrin.gif
jau isbandziau as juos su drauges galastuvu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos! reikai patarimo:
ar patogus yra TW termo krepselis?
kokio mazdaug jis dydzio?
kiek panasiai laiko islaiko siluma?
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 14, 11:09)
turiu ir as viena klausimeli, gal kuri turit M serijos tw peilius, ar geri, kurie geresni ar kataloginiai ar M, kuriuos labiau rekomenduotumet pirkti, o galastuvas tw abiems tinka  blush2.gif

QUOTE(laurindre @ 2010 05 14, 11:21)

Laurindre, prasyciau nevaryt ant mano peiliuku lotuliukas.gif mirksiukas.gif Pas mane M serijos, tai as labai dziaugiuos, turiu ir kataloginiu, ir TChef Santoku. Tai dar karta pasikartosiu, tas peilis Santoku atstoja visa rinkini, tik reiktu dar vieno maziuko, universalaus. O siaip is M serijos, tai man File peilis pats paciausias ax.gif

QUOTE(Ugneta @ 2010 05 14, 12:52)
Sveikos! reikai patarimo:
ar patogus yra TW termo krepselis?
kokio mazdaug jis dydzio?
kiek panasiai laiko islaiko siluma?
dekui  4u.gif

as net nesuprantu apie koki jus kalbat g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 05 14, 14:17)

Kodas 7093.ir jau gavau i AZ issamu paaiskinima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 05 14, 13:17)
Laurindre, prasyciau nevaryt ant mano peiliuku lotuliukas.gif  mirksiukas.gif Pas mane M serijos, tai as labai dziaugiuos, turiu ir kataloginiu, ir TChef Santoku. Tai dar karta pasikartosiu, tas peilis Santoku atstoja visa rinkini, tik reiktu dar vieno maziuko, universalaus. O siaip is M serijos, tai man File peilis pats paciausias ax.gif

File peili turiu Tshef serijos mirksiukas.gif Irgi geras, kaip ir visi lotuliukas.gif
Tai nori pasakyti, kad M serijos geresni uz kataloginius g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 05 14, 14:17)
Laurindre, prasyciau nevaryt ant mano peiliuku lotuliukas.gif  mirksiukas.gif Pas mane M serijos, tai as labai dziaugiuos, turiu ir kataloginiu, ir TChef Santoku. Tai dar karta pasikartosiu, tas peilis Santoku atstoja visa rinkini, tik reiktu dar vieno maziuko, universalaus. O siaip is M serijos, tai man File peilis pats paciausias ax.gif

QUOTE(laurindre @ 2010 05 14, 15:13)
File peili turiu Tshef serijos mirksiukas.gif Irgi geras, kaip ir visi lotuliukas.gif

tai dabar issiaiskinam kurie geresni lotuliukas.gif , jei pirkti tai rekomenduotumet geriau tuos Tchef, nes noriu jei pirkti tai geriau pora bet gerus lotuliukas.gif , o tada kuo skirias tie kataloginiai nuo M, davija, jei pati esi isbandzius pasakyk jei tarp kataloginiu M kuriuos labiau rinktumeisi, as dabar galvoju apie universalu ir pomidoru, o gal tada jokiu nepirkti ir palaukti tu Tchef akciju g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 14, 14:13)

Jei rimtai, tai as galvojau, kad patys geriausi Tchefiniai, toliau - M Chef serija, ir kataloginai tongue.gif
Liepa79, as tai rekomenduoju gerai isbandyt isciupinet ir papjaustyt su visais ir tada priimt sprendima mirksiukas.gif Zinai, kas vienam tinka, kitam netinka. Mserijos peiliai jie isvis idomus, rankena lengva lengva, tai reikejo priprast su jais darbuotis. Universalus peilis man gal patogiausias kataloginis. Pas mus tai isvis moterys labiau myli kataloginius, kad jie lengvesni moteriskai rankelei ax.gif Man pirmoj vietoj SANTOKU peilis ir taskas lotuliukas.gif Ir isvis peilius reik pirkt su vyru, nes paskui bambes kad blogi. Maniskiui visos rusi blogos biggrin.gif

Dabar as turiu klausima lotuliukas.gif nu niekaip nesusidraugauju su Sambos litrinuku asoteliu g.gif Nu negi kai nori pilt is jo tai reikia ta dangt atplest g.gif nes prisisiurbes gerai buna. O jei graziai ten paspaudi, tai man vistiek niekas nebega. Vyras sake greit surast kazka geresnio, sako, cia ne lygis lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik Tshef serijos peiliai yra tik triju rusiu: sefo, darzoviu ir file..O tokio kaip pomidoru nera ir tokio visai maziuko irgi nera...ar taip suprantu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
yra ir maziukas ir pomidoru - labai fainas mirksiukas.gif
Atsakyti