Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Song @ 2010 05 13, 17:44)
Merginos, skubiai-kokia temperatūra maximali Ultrapliusui? Kepsiu šįvakar duona, nepamenu iki kiek galiu kaitint g.gif

Siaip 220 lygtais. Bet duonai tik pradzioje reikia 240, o paskui iki 200 mazini. As rizikuociau ant dideles pradzioje, o paskui primazinciau g.gif Jei neilgai ta auksta temperatura bus, neturetu issilydyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 13, 17:54)
Siaip 220 lygtais. Bet duonai tik pradzioje reikia 240, o paskui iki 200 mazini. As rizikuociau ant dideles pradzioje, o paskui primazinciau g.gif Jei neilgai ta auksta temperatura bus, neturetu issilydyti schmoll.gif

Ačiū aciuks.gif Bandysiu, gal nieko neatsitiks. Netruiu kitos tokios patogios skardos duonai.
Tik dabar pamąsčiau apie leistiną temperatūrą, kai jau nuo ryto tešla ten sudėta ir kyla. Višta, nu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
centrifuga jau pradejo dirbti savo darba thumbup.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 13, 22:01)
user posted image
centrifuga jau pradejo dirbti savo darba thumbup.gif  bigsmile.gif  ax.gif

Ex...koks fainas tas pavasaris wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 05 13, 22:07)
Ex...koks fainas tas pavasaris wink.gif

labai wub.gif
o cia dar ir pirmas SAVAS derlius is SAVO siltnamio blush2.gif wub.gif tai net skonis kitoks...skanesnis darzoviu atrodo lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 13, 22:11)
labai wub.gif
o cia dar ir pirmas SAVAS derlius is SAVO siltnamio blush2.gif  wub.gif tai net skonis kitoks...skanesnis darzoviu atrodo lotuliukas.gif  blush2.gif

Tada isvis nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Savos darzoves ir skaniausios ir sveikiausios... thumbup.gif Is tikruju jau taip per ziema pasiilgom tu zalumynu, tai labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 13, 22:01)

Aš ir labai džiaugiuosiu centrifūga. Nors užsakydama labai ilgai dvejojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 13, 23:01)
user posted image

kokie zalumynai, o jei dar savo, tai is vis thumbup.gif , prades prades centrifuga darbuotis, as tai braskiu laukiu wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Nu as ir vel su klausimais blush2.gif Merginos, kaip Jus sprendziate problema su surio maluneliu, kai jame pvz. primalta surio, o jums reikia malti sokolada g.gif Gal naudojate ka nors panasau, kad byretu g.gif Nu manau, kad man, kaip minimum dar tokio indelio reiktu, bet atskirai ju nera? unsure.gif Sakau gi TW prigalvoja visokiu sposu, gal as ko nezinau g.gif
Atsakyti
As iskratau i kita indeli ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 14, 09:51)
As iskratau i kita indeli ir tiek. 4u.gif

Aš irgi iškratau į kitą TW indelį, uždarau dangteliu, ir sandariai stovi, kada reikia pasiimu . 4u.gif

Song, kaip pasisekė su duona smile.gif . Mano instrukcijoje parašyta kepti 180 laipsnių duoną. Ir kiek laiko kepi ?
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 05 13, 17:44)
Merginos, skubiai-kokia temperatūra maximali Ultrapliusui? Kepsiu šįvakar duona, nepamenu iki kiek galiu kaitint g.gif

Aš duoną su raugu visuomet kepu 170 - 180 C 4u.gif
Atsakyti