QUOTE(laurindre @ 2010 04 20, 20:10)
Lentute tai patogios, as kazkada buvau uzsidirbusi, bet pas mane skaidrios, prie sienos pastatau, tai nelabai ir matosi. Spintelej man nelabai patogu laikyti butu.
Truputi susipjausto, trinasi dazai O siaip man patogios, nes lankscios, patogu i puoda ka sumesti
Truputi susipjausto, trinasi dazai O siaip man patogios, nes lankscios, patogu i puoda ka sumesti
Buvau gavusi dovanų vieną baltą su jaučio galva. Išbandžiau savo naują pomodorams skirtą peilį , tai įsirėžė keliose vietose . O su universaliu kai dirbu tai tik apsibraižo nedaug ir tiek.
Tik dar ir dažai atsilupo . Bet man ji vistiek labai padeda.
Kadangi jos nemažos - tai stalas švaresnis lieka, lengva plauti . Į puodą patogu sumesti supjaustytas daržoves Todėl imsiu vieną komplektuką . Gal šitos nedažytos ir neatsilups
O čia keliatas naujienų gegužės :
18 21 savaitėmis
DIDELIS kompaktinių dėžučių rinkinys juodais dangteliais: 500 ml + 1,1 l + 1,7 l + 2,3 l +2,9 l 184 Lt (230) Lt.
VIDUTINIS kompaktinių dėžučių rinkinys juodais dangteliais: 1,7 l + 2,3 l 87 Lt (97) Lt.
MINI kompaktinių dėžučių rinkinys juodais dangteliais:
500 ml + 1,1 l 69 Lt (77) Lt.
Mini silikono forma Karališkoji 67 Lt (79) Lt.
Trys (3) šaldytuvo dubenėliai po 500 ml 54 Lt (60) Lt.
Rinkinys: silikono padėklas kepiniams ir Speedy Chef 199 Lt (233) Lt.
O šitas tikrai vertas dėmesio pasiūlymas konsultantėms
18 - 21 savaitėmis, jei konsultantas aktyvus visas 4 savaites ir pardavimai po >560 Lt, 21 savaitę gali nusipirkti "Chef Series" keptuvę be teflono (28 cm).Kaina: 119 Lt (699) Lt.