Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(laurindre @ 2010 04 20, 20:10)
Lentute tai patogios, as kazkada buvau uzsidirbusi, bet pas mane skaidrios, prie sienos pastatau, tai nelabai ir matosi. Spintelej man nelabai patogu laikyti butu.
Truputi susipjausto, trinasi dazai doh.gif  O siaip man patogios, nes lankscios, patogu i puoda ka sumesti thumbup.gif

Buvau gavusi dovanų vieną baltą su jaučio galva. Išbandžiau savo naują pomodorams skirtą peilį ax.gif , tai įsirėžė keliose vietose ax.gif . O su universaliu kai dirbu tai tik apsibraižo nedaug ir tiek.
Tik dar ir dažai atsilupo g.gif . Bet man ji vistiek labai padeda.
Kadangi jos nemažos - tai stalas švaresnis lieka, lengva plauti . Į puodą patogu sumesti supjaustytas daržoves thumbup.gif Todėl imsiu vieną komplektuką smile.gif . Gal šitos nedažytos ir neatsilups g.gif
O čia keliatas naujienų gegužės :
18 – 21 savaitėmis
DIDELIS kompaktinių dėžučių rinkinys juodais dangteliais: 500 ml + 1,1 l + 1,7 l + 2,3 l +2,9 l – 184 Lt (230) Lt.
VIDUTINIS kompaktinių dėžučių rinkinys juodais dangteliais: 1,7 l + 2,3 l – 87 Lt (97) Lt.
MINI kompaktinių dėžučių rinkinys juodais dangteliais:
500 ml + 1,1 l – 69 Lt (77) Lt.
Mini silikono forma „Karališkoji“ – 67 Lt (79) Lt.
Trys (3) šaldytuvo dubenėliai po 500 ml – 54 Lt (60) Lt.
Rinkinys: silikono padėklas kepiniams ir „Speedy Chef“ – 199 Lt (233) Lt.
O šitas tikrai vertas dėmesio pasiūlymas konsultantėms mirksiukas.gif
18 - 21 savaitėmis, jei konsultantas aktyvus visas 4 savaites ir pardavimai po >560 Lt, 21 savaitę gali nusipirkti "Chef Series" keptuvę be teflono (28 cm).Kaina: 119 Lt (699) Lt.
Atsakyti
As tokios tai irgi keptuves noreciau, bet salygos labai jau doh.gif
Mano su teflonu jau nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 20, 23:28)
Nu viršūnė doh.gif Apsidžiaugiau, kad būsiu rami, o dabar man ir lentelių riekia po tokios reklamos doh.gif

biggrin.gif O as sugalvojau susikoperuoti.Padalinus 65,- is 4vnt ne karve kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Laurindre, o aš įsigijau Santoku t chefinį peilį mažiuką - tai ką galiu pasakyt, kažkas nerealaus thumbup.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif maniškis net bijo į rankas imt, o dičkė jo taip pat vengia. O čia tai daiktas. Turi vieną tokį, ir kokį mažiuką universalų dar ir viskas, jokių rinkinių nebereikia. Žodžiu, ačiū tau už gerą žodį Santokui mirksiukas.gif Ir dar žiūriu net su juo neprapjoviau šitų lanksčių lentelių, vadinas lentelės tikrai superinės.
Dusetelle, aš visad rinkinukus visokius skaidau mirksiukas.gif visiems taip geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 21 balandžio 2010 - 19:59
QUOTE(davija @ 2010 04 21, 20:58)
Laurindre, o aš įsigijau Santoku t chefinį peilį mažiuką - tai ką galiu pasakyt, kažkas nerealaus thumbup.gif  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif maniškis net bijo į rankas imt, o dičkė jo taip pat vengia. O čia tai daiktas. Turi vieną tokį, ir kokį mažiuką universalų dar ir viskas, jokių rinkinių nebereikia. Žodžiu, ačiū tau už gerą žodį Santokui mirksiukas.gif Ir dar žiūriu net su juo neprapjoviau šitų lanksčių lentelių, vadinas lentelės tikrai superinės.
Dusetelle, aš visad rinkinukus visokius skaidau mirksiukas.gif visiems taip geriau drinks_cheers.gif

Dziaugiuosi, kad ir tau patiko.As ji tiesiog dievinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 04 21, 22:28)
Dziaugiuosi, kad ir tau patiko.As ji tiesiog dievinu drinks_cheers.gif

Su Santoku peiliu,taip duona galima plonai perpjaut,kad reiktu ja dviem rankom paimt,nes kitaip luztu cool.gif .Viena svecia taip pavaisinom, net ant rytojaus draugam gyres,kad duona dviem rankom valge lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 21 balandžio 2010 - 20:54
labas rytas 4u.gif
as irgi dar to santoku peilio noriu(-esiu) biggrin.gif
ydomu kur ju rast reikes g.gif ax.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia pataikiau, bet mano vyras i mikrobange idejo indeli is TW sambo...vizualiai jam nieko neatsitiko, o kazin ar galima naudot ?
Atsakyti
QUOTE(kibuka @ 2010 04 22, 09:35)
Nezinau ar cia pataikiau, bet mano vyras i mikrobange idejo indeli is TW sambo...vizualiai jam nieko neatsitiko, o kazin ar galima naudot ?

as pati kartais irgi ydedu, nes patogu sriubai kai nesiesi..tik reikia dangteli pradaryti siek tiek, kad susikaupe garai turetu kur iseiti..nes kitaip deformuosis dangtelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 04 22, 10:01)
as pati kartais irgi ydedu, nes patogu sriubai kai nesiesi..tik reikia dangteli pradaryti siek tiek, kad susikaupe garai turetu kur iseiti..nes kitaip deformuosis dangtelis  4u.gif

aciu dievui biggrin.gif nes aprekiau vyra,galvojau kad naudojimui gali netikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kibuka @ 2010 04 22, 11:04)
aciu dievui  biggrin.gif nes aprekiau vyra,galvojau kad naudojimui gali netikti  ax.gif

As pati jau seniai turiu ir vyras vis sriuba i darba nesasi 0,5l sambukyje..tai kai sildo vis pradaro dangteli..nes viena sugadino kai neatidarinejo..siek tiek issilenke...O taip tai nieko jam kai gerai naudoji neatsitinkamikrobangej...Juo lab kad ju darbe ir mikrobange nera pati geriausia, ir nieko...
Atsakyti
Turiu naują 3 l Ultra pliius, kurį norėčiau keisti i kitus tw indus arba parduoti. Pasiulymų lauksiu į až.
Atsakyti