Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Tuperfleksu dangteliu tai tikrai negalima indaploveje plauti, raso instrukcijoje 4u.gif
Atsakyti
Kokie išmatavimai mini silikoninės formos „Karališkoji“ ?
Atsakyti
išmatavymų nepasakysiu, bet ji labai mini. Tiesą pasakius, net nežinau ką ten ir daryt, o kaina dar blink.gif
Atsakyti
Sveikos. Merginos, ar bandėte kada pyragėlius ( su sluoksniuota Malsenos tešla ) gaminti su koldunine? g.gif Nu įtariu, kad padariau klaida uzsisakydama koldūninę o ne ravioline. verysad.gif Man pyrageliai aktualiau nei koldunai, bet va ziopla o dabar galvoju ar rizikuoti ar net neverta? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 05 13, 13:28)
Sveikos. Merginos, ar bandėte kada pyragėlius ( su sluoksniuota Malsenos tešla ) gaminti  su koldunine? g.gif  Nu įtariu, kad padariau klaida uzsisakydama koldūninę o ne ravioline. verysad.gif Man pyrageliai aktualiau nei koldunai, bet va ziopla o dabar galvoju ar rizikuoti ar net neverta?  verysad.gif

As tik su ravioline darau, koldunine per maza mano manymu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Merginos, ar bandėte kada pyragėlius ( su sluoksniuota Malsenos tešla ) gaminti  su koldunine? g.gif  Nu įtariu, kad padariau klaida uzsisakydama koldūninę o ne ravioline. verysad.gif Man pyrageliai aktualiau nei koldunai, bet va ziopla o dabar galvoju ar rizikuoti ar net neverta?  verysad.gif

Viskas labai gerai gaunasi ir su koldūnine - tokie tikrai vieno kąsnio pyragėliai, tik reikia tešlą ploniau pakočioti ir įdaro nepadauginti. Prieš dedant įdarą aš kiekvieną duobutę dar pirštu paspaudžiu, kad daugiau tilptų.
Atsakyti
Dėkui, reiškiasi šansų dar yra drinks_cheers.gif Kaip tik šeštadienį piknikas organizuojamas, tokie v. kąsnio kaip tik butu.
Alia ot žioplu bobų būna, ir nera ant ko pykti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 05 13, 11:30)
Nelabai įsivaizduoju kaip galima geriau blush2.gif

su rankomis plaunat reikia kartais pašveisti, o indaplovė pati nušveičia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 13, 15:05)
su rankomis plaunat reikia kartais pašveisti, o indaplovė pati nušveičia mirksiukas.gif

Man atrodo, kad indai turi tarnaut žmogui, o ne atvirkščiai 4u.gif Gas kas pasideda juos ir žiūri, nes brangūs ir nenori sugadint naudodami? Man va btb susibraižė, kai trynius su cukrum tryniau, tai gal maximinį pirkt tam reikalui? biggrin.gif
Atsakyti

itariu, kad padarei verysad.gif galima ir su koldunine, bet zaist reiks ilgiau, nes jau ir ravioliniai pyragiukai gaunasi dvieju kasniu. Man raviolines privalumas ir yra, kad su ja greiciau blush2.gif ir beto kai tepi su kiausiniu ir barstukais barstai, tai su koldunais jau daugiau zaidmo. Man rodos, kad griebk ravioline, kol dar akcijiniu yra. Tikrai panaudosi abi mirksiukas.gif

QUOTE(diasaja @ 2010 05 13, 15:05)

O as tuom ir dziaugiuos, kad sveist nieko nereikia. Man jie taip lengvai plaunas, nebent dangteliu krasteliai kruopstesnio valymo reikalauja blush2.gif

QUOTE(Serille @ 2010 05 13, 15:58)
Man atrodo, kad indai turi tarnaut žmogui, o ne atvirkščiai  4u.gif Gas kas pasideda juos ir žiūri, nes brangūs ir nenori sugadint naudodami? Man va btb susibraižė, kai trynius su cukrum tryniau, tai gal maximinį pirkt tam reikalui? biggrin.gif

oi man jie kaip tarnauja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 13 gegužės 2010 - 15:45
QUOTE(diasaja @ 2010 05 13, 14:05)

QUOTE(Serille @ 2010 05 13, 14:58)
Man atrodo, kad indai turi tarnaut žmogui, o ne atvirkščiai  4u.gif Gas kas pasideda juos ir žiūri, nes brangūs ir nenori sugadint naudodami? Man va btb susibraižė, kai trynius su cukrum tryniau, tai gal maximinį pirkt tam reikalui? biggrin.gif

Tai kaip tik su indaplove patogiau, rankom niekada taip švariai neišplausi, kaip kad indaplovė išplauna, iškaitina, indai net žėri wub.gif
Atsakyti
Merginos, skubiai-kokia temperatūra maximali Ultrapliusui? Kepsiu šįvakar duona, nepamenu iki kiek galiu kaitint g.gif
Atsakyti