Tuperfleksu dangteliu tai tikrai negalima indaploveje plauti, raso instrukcijoje
Kokie išmatavimai mini silikoninės formos Karališkoji ?
išmatavymų nepasakysiu, bet ji labai mini. Tiesą pasakius, net nežinau ką ten ir daryt, o kaina dar
Sveikos. Merginos, ar bandėte kada pyragėlius ( su sluoksniuota Malsenos tešla ) gaminti su koldunine? Nu įtariu, kad padariau klaida uzsisakydama koldūninę o ne ravioline. Man pyrageliai aktualiau nei koldunai, bet va ziopla o dabar galvoju ar rizikuoti ar net neverta?
QUOTE(Bijuna @ 2010 05 13, 13:28)
Sveikos. Merginos, ar bandėte kada pyragėlius ( su sluoksniuota Malsenos tešla ) gaminti su koldunine? Nu įtariu, kad padariau klaida uzsisakydama koldūninę o ne ravioline. Man pyrageliai aktualiau nei koldunai, bet va ziopla o dabar galvoju ar rizikuoti ar net neverta?
As tik su ravioline darau, koldunine per maza mano manymu
QUOTE(Bijuna @ 2010 05 13, 13:28)
Sveikos. Merginos, ar bandėte kada pyragėlius ( su sluoksniuota Malsenos tešla ) gaminti su koldunine? Nu įtariu, kad padariau klaida uzsisakydama koldūninę o ne ravioline. Man pyrageliai aktualiau nei koldunai, bet va ziopla o dabar galvoju ar rizikuoti ar net neverta?
Viskas labai gerai gaunasi ir su koldūnine - tokie tikrai vieno kąsnio pyragėliai, tik reikia tešlą ploniau pakočioti ir įdaro nepadauginti. Prieš dedant įdarą aš kiekvieną duobutę dar pirštu paspaudžiu, kad daugiau tilptų.
Dėkui, reiškiasi šansų dar yra Kaip tik šeštadienį piknikas organizuojamas, tokie v. kąsnio kaip tik butu.
Alia ot žioplu bobų būna, ir nera ant ko pykti
Alia ot žioplu bobų būna, ir nera ant ko pykti
QUOTE(davija @ 2010 05 13, 11:30)
su rankomis plaunat reikia kartais pašveisti, o indaplovė pati nušveičia
QUOTE(diasaja @ 2010 05 13, 15:05)
su rankomis plaunat reikia kartais pašveisti, o indaplovė pati nušveičia
Man atrodo, kad indai turi tarnaut žmogui, o ne atvirkščiai Gas kas pasideda juos ir žiūri, nes brangūs ir nenori sugadint naudodami? Man va btb susibraižė, kai trynius su cukrum tryniau, tai gal maximinį pirkt tam reikalui?
QUOTE(Bijuna @ 2010 05 13, 13:28)
Sveikos. Merginos, ar bandėte kada pyragėlius ( su sluoksniuota Malsenos tešla ) gaminti su koldunine? Nu įtariu, kad padariau klaida uzsisakydama koldūninę o ne ravioline. Man pyrageliai aktualiau nei koldunai, bet va ziopla o dabar galvoju ar rizikuoti ar net neverta?
itariu, kad padarei galima ir su koldunine, bet zaist reiks ilgiau, nes jau ir ravioliniai pyragiukai gaunasi dvieju kasniu. Man raviolines privalumas ir yra, kad su ja greiciau ir beto kai tepi su kiausiniu ir barstukais barstai, tai su koldunais jau daugiau zaidmo. Man rodos, kad griebk ravioline, kol dar akcijiniu yra. Tikrai panaudosi abi
QUOTE(diasaja @ 2010 05 13, 15:05)
su rankomis plaunat reikia kartais pašveisti, o indaplovė pati nušveičia
O as tuom ir dziaugiuos, kad sveist nieko nereikia. Man jie taip lengvai plaunas, nebent dangteliu krasteliai kruopstesnio valymo reikalauja
QUOTE(Serille @ 2010 05 13, 15:58)
Man atrodo, kad indai turi tarnaut žmogui, o ne atvirkščiai Gas kas pasideda juos ir žiūri, nes brangūs ir nenori sugadint naudodami? Man va btb susibraižė, kai trynius su cukrum tryniau, tai gal maximinį pirkt tam reikalui?
oi man jie kaip tarnauja
QUOTE(diasaja @ 2010 05 13, 14:05)
su rankomis plaunat reikia kartais pašveisti, o indaplovė pati nušveičia
QUOTE(Serille @ 2010 05 13, 14:58)
Man atrodo, kad indai turi tarnaut žmogui, o ne atvirkščiai Gas kas pasideda juos ir žiūri, nes brangūs ir nenori sugadint naudodami? Man va btb susibraižė, kai trynius su cukrum tryniau, tai gal maximinį pirkt tam reikalui?
Tai kaip tik su indaplove patogiau, rankom niekada taip švariai neišplausi, kaip kad indaplovė išplauna, iškaitina, indai net žėri
Merginos, skubiai-kokia temperatūra maximali Ultrapliusui? Kepsiu šįvakar duona, nepamenu iki kiek galiu kaitint