Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(gwidita @ 2010 05 12, 21:34)
na dydis tai geras bigsmile.gif bet uz 300lt tai jau aciu schmoll.gif  blink.gif  biggrin.gif

As net neabejojau, kad nepirksi lotuliukas.gif Cia kaip ir su daugeliu Tw prekiu, visos nori, kol kaina isgirsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 13 gegužės 2010 - 05:39
QUOTE(etaeta @ 2010 05 13, 06:38)
As net neabejojau, kad nepirksi  lotuliukas.gif Cia kaip ir  su daugeliu Tw prekiu, visos nori, kol kaina isgirsta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na as ir kaina isgirdus vis dar noriu mirksiukas.gif tik galvoju gal atsiras pigiau g.gif nes kaina biskuty nesveika mano manymu...juk puoda metaliny per nuolaidas uz tiek galima nupirkt g.gif
o kadangi vadoves jas gauna dovanu tai nemanau kad po 300lt pardavinetu mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 13, 08:41)
na as ir kaina isgirdus vis dar noriu mirksiukas.gif tik galvoju gal atsiras pigiau g.gif nes kaina biskuty nesveika mano manymu...juk puoda metaliny per nuolaidas uz tiek galima nupirkt g.gif
o kadangi vadoves jas gauna dovanu tai nemanau kad po 300lt pardavinetu mirksiukas.gif  g.gif

tai geriau puodas tada akcijinis lotuliukas.gif , jums zaislu dezes suluzta ar kaip kad tokio stiliaus norit
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 13, 08:44)
tai geriau puodas tada akcijinis  lotuliukas.gif , jums zaislu dezes suluzta ar kaip kad tokio stiliaus norit

nu tikrai zinokis,jei jau deze tiek kainuoja tai puodas 100kartu vertesnis tu lituku drinks_cheers.gif

as pamacius ta deze pagalvojau kam ja galeciau pritaikyt g.gif tai pirma mintis buvo kad zaislam blush2.gif bet dabar jau manau kad mazoka ji mums butu siam reikalui mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 13, 09:02)
nu tikrai zinokis,jei jau deze tiek kainuoja tai puodas 100kartu vertesnis tu lituku drinks_cheers.gif

as pamacius ta deze pagalvojau kam ja galeciau pritaikyt g.gif tai pirma mintis buvo kad zaislam blush2.gif bet dabar jau manau kad mazoka ji mums butu siam reikalui mirksiukas.gif  ax.gif

Na matai, kainas ne as nustatineju TW lotuliukas.gif Man jos kaina irgi nereali atrodo, bet tiek ji kainuoja. Esu maciusi ja pardavime keliuose internetiniuose puslapiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
uz 300lt dezute nusipirkus jau ne zaisliukus susideti reikia... ax.gif ax.gif Tokios nesamoningai kartais ispustos kainos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 05 13, 09:12)
uz 300lt dezute nusipirkus jau ne zaisliukus susideti reikia...  ax.gif  ax.gif Tokios nesamoningai kartais ispustos kainos  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 05 12, 19:16)

Aš tai neplaunu Tupperwariniu induku,

aš plaunu. ir geriau išplauna nei rankom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 05 12, 16:54)
4u.gif
O kokiu induku NEGALIMA plauti indaplovei???Padekite prasom)) 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ACIU wub.gif

Negalima plauti sūrinių, duoninės filtrų 4u.gif Ir peilių nerekomenduojama plauti (kiek žinau betkuriuos peilius plaunant indaplovėje jie greičiau atšimpa)
O daugiau berods viską galima plauti 4u.gif Aš plaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 13, 11:32)

as kai ka plaunu rankom kai ko nea, induku neplaunu tik dangtuku, o visa kita plaunu smile.gif , o ko labai gaila tai rankom prasiplaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 13, 10:35)
as kai ka plaunu rankom kai ko nea, induku neplaunu tik dangtuku, o visa kita plaunu smile.gif , o ko labai gaila tai rankom prasiplaunu smile.gif

Aš neplaunu silikoninės mentelės, bet ne dėl to, kad gaila ar negalima, bet kad jos man dažnai dažnai reikia, nespėtų indaplovė plaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 13, 10:32)

Nelabai įsivaizduoju kaip galima geriau blush2.gif

QUOTE(Asese @ 2010 05 13, 10:34)
Negalima plauti sūrinių, duoninės filtrų  4u.gif  Ir peilių nerekomenduojama plauti (kiek žinau betkuriuos peilius plaunant indaplovėje jie greičiau atšimpa)
O daugiau berods viską galima plauti  4u.gif  Aš plaunu  smile.gif

Dangtelių tai tikrai negalima, nes aš kai nešiau keist trynukų dangtelius, jie išplerę, tai iškart sako : indaplovėj plaunat, nekeisim..... Paskui keičiau tupperflekso dangtelį išplerusį (nes plautas indaplovėj), tai pakeitė visą indelį ax.gif
Atsakyti