Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(gwidita @ 2010 05 12, 18:34)
o vat ta deze kur dovanu vadovems man patiko bigsmile.gif tokia mielai pirkciau jei kas pardavinetu mirksiukas.gif  blush2.gif
ydomu koks jos dydis g.gif man labai reiktu vaiko zaislam tokios didokos,nes viena spc.zaislu jau sulauzem tai sita malyk butu pats tas bigsmile.gif
va tokia

30 l talpa jos, MATMENYS: aukštis: 23 cm, plotis: 43,5 cm
o kaina virs 300 lt. Turiu tokia, jeigu pirksite - galiu parduoti biggrin.gif

va cia apie jas info, jeigu tik sugebesit perskaityti biggrin.gif
http://www.tupperwar...tlife011li.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 12 gegužės 2010 - 20:16
QUOTE(zelviene @ 2010 05 12, 21:09)
O koks to medaus skonis? toks kaip medaus? Kaip ydomu...niekada nesu ragavusi..reikia butinai pabandyti... thumbup.gif Aciu labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Skonis kitoks nei medaus. Be citrinos mama senai virdavo, man nelabai patiko schmoll.gif O su citrina labai geras skonis. Siandien dar kazkur perskaiciau, kad ir apelsina galima deti.
Pasidaryk viena normike ir paragausi. As naudoju arbatoms saldinti, pernai visa ziema naudojome zoleliu arbatas su tokiu medumi. Nesirgome jokiomis persalimo ligomis. Virskinima labai pagerina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 12, 21:16)
Skonis kitoks nei medaus. Be citrinos mama senai virdavo, man nelabai patiko schmoll.gif O su citrina labai geras skonis. Siandien dar kazkur perskaiciau, kad ir apelsina galima deti.
Pasidaryk viena normike ir paragausi. As naudoju arbatoms saldinti, pernai visa ziema naudojome zoleliu arbatas su tokiu medumi. Nesirgome jokiomis persalimo ligomis.  Virskinima labai pagerina 4u.gif

Ryt leksiu rinkti pieniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Kaip supranti tik galvutes reikia. O ta po galvute zalia dalis reikalinga r reikia nuimti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zelviene: 12 gegužės 2010 - 20:27
pieniu meduti gaminsit, as esu ragavus, seip skanu ypac su arbatom thumbup.gif , o ir sveika, bet aisku biski yra darbuko smile.gif , esu ragavus ir pieniu vyno ir toks neblogas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 05 12, 21:12)
30 l talpa jos, MATMENYS: aukštis: 23 cm, plotis: 43,5 cm
o kaina virs 300 lt. Turiu tokia, jeigu pirksite - galiu parduoti  biggrin.gif

va cia apie jas info, jeigu tik sugebesit perskaityti  biggrin.gif
http://www.tupperwar...tlife011li.html

na dydis tai geras bigsmile.gif bet uz 300lt tai jau aciu schmoll.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 05 12, 21:27)
Ryt leksiu rinkti pieniu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  4u.gif
Kaip supranti tik galvutes reikia. O ta po galvute zalia dalis reikalinga r reikia nuimti?

Gali su tuom zaliu. Vargas butu nuimineti. O citrina panaikina kartuma 4u.gif
Skubek, pienes trumpai zydi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 12, 21:42)
Gali su tuom zaliu. Vargas butu nuimineti. O citrina panaikina kartuma 4u.gif
Skubek, pienes trumpai zydi biggrin.gif

na va, super...
O kaip tus vabalus isimti? Jei kokiam sandariam inde gerai uzdarius gal patys isliptu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 05 12, 21:46)
na va, super...
O kaip tus vabalus isimti? Jei kokiam sandariam inde gerai uzdarius gal patys isliptu  blush2.gif  ax.gif

Zinai, as rinkau vienus i samba 7 ltr, o kitus i krepsiuka. Is krepsiuko geriau islipa. Dar galima i centrifuga sudeti, per skyles greiciau pabega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 12, 21:49)
Zinai, as rinkau vienus i samba 7 ltr, o kitus i krepsiuka. Is krepsiuko geriau islipa. Dar galima i centrifuga sudeti, per skyles greiciau pabega lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif tai as rinksiu i dideli dubenuka ir paliksiu atidaryta kad isliptu smile.gif
Atsakyti
Morku meduolis
Produktai:
3 stiklines tarkuotu morku
2 stiklines cukraus
4 kiausiniai
1-2 saukstai medaus
1 stikline grietines + saukstelis kepimo milteliu (arba uzgesintos sodos)
4 stiklines miltu
vaniles ir cinamono po ziupsneli (galima ir maltu gvazdikeliu truputi truputi iberti)
Is visu produktu uzmaisyti tesla (isplakti kiausinius su cukrum; deti sutark. morkas; supilti grietine, sumaisyta su kepimo milteliais; suberti miltus; viska gerai issukti, gale suberti prieskonius, dar pamaisyti). Ja sudeti i riebalais istepta skarda ir kepti nekarstoje orkaiteje (ne daugiau 180°C), kol iskils ir graziai paruduos. Iskepusi galima pabarstyti miltiniu cukrum
user posted image user posted image user posted image

Gal kam pravers...skanus tikrai isejo thumbup.gif
Atsakyti
As kazkaip nesiryztu kepiniu su morkomis daryti. Manau tektu vienai valgyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 12, 22:12)
As kazkaip nesiryztu kepiniu su morkomis daryti. Manau tektu vienai valgyti g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O zinok morkos visai nesijaucia..jis toks saldus, kaip meduolis. As morkas tarkavau su morkom skirta tarka (smulkesne nei burokam), ir man super gavosi thumbup.gif
Atsakyti