Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(liepa79 @ 2010 05 12, 10:39)
nu nezinau man per prabanga ir miltelius pilti , nu bet kiekvienam savaip, as jau geriau i kokia paprasta dezike susipilsiu  lotuliukas.gif

Kartais gaunasi ne prabanga, o būtinybė.... Mano kadangi vaikai alergiški daug kam, taip pat ir skalbimo milteliams, tai laikymas 4,6 l Optimum dėžutėje skalbimo miltelių tiesiog gelbsti thumbup.gif Kiek ieškojau ne TW, neradau patogesnės ir sandaresnės dėžutės 4u.gif
Atsakyti
Gal kas jau žino, kokių nuolaidų birželį TW pasiūlys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 05 12, 11:55)
Kartais gaunasi ne prabanga, o būtinybė.... Mano kadangi vaikai alergiški daug kam, taip pat ir skalbimo milteliams, tai laikymas 4,6 l Optimum dėžutėje skalbimo miltelių tiesiog gelbsti  thumbup.gif  Kiek ieškojau ne TW, neradau patogesnės ir sandaresnės dėžutės  4u.gif

nu gal tada tikrai iseitis, tokiu atveju tikrai labai gerai thumbup.gif , zodziu geris TW thumbup.gif

man ir butu idmu birzelio naujienos, bet jauciu be geguzes vidurio dar niekas neparasys g.gif
Atsakyti
4u.gif
O kokiu induku NEGALIMA plauti indaplovei???Padekite prasom)) 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ACIU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 05 12, 10:55)
Kartais gaunasi ne prabanga, o būtinybė.... Mano kadangi vaikai alergiški daug kam, taip pat ir skalbimo milteliams, tai laikymas 4,6 l Optimum dėžutėje skalbimo miltelių tiesiog gelbsti  thumbup.gif  Kiek ieškojau ne TW, neradau patogesnės ir sandaresnės dėžutės  4u.gif

nu jau varztam tai as neduociau tikrai ne vieno tupervaro schmoll.gif jau gana to kad y ziemine zvejyba buvo nusikniaukes is manes kiaurasamty doh.gif ledukams is eketes isgraibstyt blink.gif lotuliukas.gif (rasiau jau..turetumet atsimint mirksiukas.gif )

o vat ta deze kur dovanu vadovems man patiko bigsmile.gif tokia mielai pirkciau jei kas pardavinetu mirksiukas.gif blush2.gif
ydomu koks jos dydis g.gif man labai reiktu vaiko zaislam tokios didokos,nes viena spc.zaislu jau sulauzem tai sita malyk butu pats tas bigsmile.gif
va tokia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 12, 18:34)
nu jau varztam tai as neduociau tikrai ne vieno tupervaro schmoll.gif jau gana to kad y ziemine zvejyba buvo nusikniaukes is manes kiaurasamty doh.gif ledukams is eketes isgraibstyt blink.gif  lotuliukas.gif (rasiau jau..turetumet atsimint mirksiukas.gif )
o vat ta deze kur dovanu vadovems man patiko bigsmile.gif tokia mielai pirkciau jei kas pardavinetu mirksiukas.gif  blush2.gif
ydomu koks jos dydis g.gif man labai reiktu vaiko zaislam tokios didokos,nes viena spc.zaislu jau sulauzem tai sita malyk butu pats tas bigsmile.gif
va tokia
user posted image

Jauciu tokios dezutes kaina kosmine butu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Ulitka, tu gal konkrečiai parašyk ką nori plaut, o mes pažiūrėsim žurnaliuke SHOW HOW mirksiukas.gif o šiaip tai dažnai būna ant indų ženkliukai ką galima su jais daryt....
Aš tai neplaunu Tupperwariniu induku, tundra nu bet man gaila blush2.gif

gwidita, tai, kad ne ką tu ten įdėsi tų žaislų blush2.gif Maniškei tai ryškiai per maža būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 05 12, 19:16)
gwidita, tai, kad ne ką tu ten įdėsi tų žaislų blush2.gif Maniškei tai ryškiai per maža būtų blush2.gif

tai kazin koks jos dydis g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 12, 20:09)
tai kazin koks jos dydis g.gif  4u.gif

Jei neklystu 20 arba 40 l.

Merginos, issitraukiau didiji puoda. Virsiu pieniu sirupa. siandien prisirinkau virs 1000 galvuciu.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 12, 20:42)
Jei neklystu 20 arba 40 l.

Merginos, issitraukiau didiji puoda. Virsiu pieniu sirupa. siandien prisirinkau virs 1000 galvuciu.

oho kaip ydomu..gal receptuka galit parasyti? o kam ji naudojat?
Atsakyti
Pernai viriaupabandymui, galvojau, kad naudosiu kepiniams vietoj medaus 4u.gif
Bet mums jis taip patiko, kad iki kaledu beveik ir nebeliko. Naudojau paskaninti arbatoms.

Pieniu galvuciu medus

200 pieniu galvuciu (kituose saltiniuose 400)
1 ltr vandens
1 kg cukraus
1 citrina

Pienes renkame sauleta diena. Parsinesus palikti pavesyje, kad islystu vabaliukai.
Uzpilti galvutes vandeniu, uzvirinti ir pavirti 10 min. Palikti per nakti(kai kur raso parai) g.gif Ryte nukosti, nuspausti. Deti pjaustyta citrina, cukru ir virti. Cia vel skirtingai, vienur raso 20 min, kitur raso kelis kartus, kuo ilgiau, tuo tirstesnis medus. Citrina irgi raso, kad virti kartu su galvutemis, o paskui nukosti ir ismesti. As dedu citrina, kai ismetu galvutes ir verdu jau su cukrumi. Tada citrina galima naudoti kaip cukatus i kepinius ( gaila ismesti gera daikta) doh.gif Isgraibau ja pilstant i stiklainius.
Man nerealus daiktas. Siemet darau daug. Pernai buvau pasidariusi tik 2-3 litrus. Mazai ax.gif
Atsakyti
O koks to medaus skonis? toks kaip medaus? Kaip ydomu...niekada nesu ragavusi..reikia butinai pabandyti... thumbup.gif Aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti