Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

laba

QUOTE(laurindre @ 2010 05 09, 11:38)
Centrifugos dangtis tikrai labai sandarus. As joje gira darydavau, tai sauna ojojoj. Visada issigastu doh.gif

oi seniai nedarau giros, gal galima recepteli pagal kuri darot , reiktu ir man padaryt, kai dabar tokiu stebuklingu bliudu turiu biggrin.gif
QUOTE(Asese @ 2010 05 09, 18:10)
Man UltraPro labai  thumbup.gif
Aš duoną UltraPro inde kepu uždengtą - plutelė būna plona ir nekieta  4u.gif

prakalbot apie pro, sakykit kur jums skaniau bulviu plokstainis-kugelis keptas ar pro ar pvz silikone princeseje ax.gif
QUOTE(laurindre @ 2010 05 09, 18:41)
Idejau inda su vandeniu i apacia, o iskepta uzdengiau dregnu ranksluosciu. Viskas  thumbup.gif Taip kvepia namai, kad nesulaukiu, kol atves doh.gif

noreciau ir as namines duonytes, isivaizduoju koks kvapas, reiks ir man pameginti bent pagal ta recepta kur su mielem

o as va pirma kart dariau saldainiukus 19 perliukuose, aisku nesigavo si kart tobula bet visai skanu ir nesunku, bet aisku iki tobulumo toli lotuliukas.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 09, 18:20)
laba
o as va pirma kart dariau saldainiukus 19 perliukuose, aisku nesigavo si kart tobula bet visai skanu ir nesunku, bet aisku iki tobulumo toli  lotuliukas.gif

Labai jau skaniai atrodo tavo saldainiukai rolleyes.gif

O kugelis man skanesnis UltraPro, toks sutroškęs, ypač jei kepi su mėsyte rolleyes.gif wub.gif Princesė man nepamainoma pyragams, apkepams ir kitiems saldėsiams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 05 09, 19:34)
Labai jau skaniai atrodo tavo saldainiukai  rolleyes.gif

O kugelis man skanesnis UltraPro, toks sutroškęs, ypač jei kepi su mėsyte  rolleyes.gif  wub.gif  Princesė man nepamainoma pyragams, apkepams ir kitiems saldėsiams  wub.gif

aciukas 4u.gif

o su kokia mesyte kepat, as tai su vistienos sparniukai daznai kepu, o su kuo dar esat isbandziusios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 09, 18:41)
aciukas  4u.gif

o su kokia mesyte kepat, as tai su vistienos sparniukai daznai kepu, o su kuo dar esat isbandziusios  ax.gif

Man labai skanu su apvirtom kiaulės kojom wub.gif , dar kepu su įvairiais kiaulienos kauliukais - juos pamarinuoju, paskui pakepu pusvalandį uždengtam UltraPro inde, nupilu susirinkusį skystį, užpilu kugelio masę ir kepu, kol iškepa smile.gif Mano šeimynai labai patinka smile.gif
Atsakyti
o man kugelis skaniau Princesej, nei Ultrapliuse ax.gif Ultra Pro nebandziau blush2.gif

Laurindre, butinai parasyk kaip duona mirksiukas.gif as kai kepiau su raugu, kepiau ultrapliuse, uzdengta ir kiek reikejo pagal tempa ir laika, bet gavos gerokai suklekus doh.gif tai ir nesupratau nuo ko, nes pagal receptur buvo daug vaisiu ir grudu, gal nuo to ji sunkoka ir tokia gavos, o gal reikejo dar kept... Bet kepiau salia ir karaliskoj formoj, tai apkepe ir graziai, bet ir suklekus gavos. Gaila labai buvo produktu, nes tie vaisia ir grudai gerokai savikaina sukelia. tai daugiau su raugais nebekepsiu schmoll.gif Kazkaip labai skania is ukininku kepta peciuj duonike perkuos, tai pati nebeeksperimentuosiu....
Atsakyti
nu reiks ismeginti ultra pro ir princeseje tada, o kuriam minkstesnis gaunas, as vakar ultra pro dariau plova, tai labai skanus gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 05 09, 18:06)
Man kažkodėl sunkokai išsiėmė duona? Gal kuo patept reikia ? g.gif

As irgi galvojau tepti, bet netepiau. Gal, kad duonoje buvo aliejaus, man niekas neprikibo schmoll.gif Prie akmens netgi daugiau prikipdavo doh.gif

QUOTE(davija @ 2010 05 09, 20:21)
o man kugelis skaniau Princesej, nei Ultrapliuse ax.gif Ultra Pro nebandziau blush2.gif

Laurindre, butinai parasyk kaip duona mirksiukas.gif as kai kepiau su raugu, kepiau ultrapliuse, uzdengta ir kiek reikejo pagal tempa ir laika, bet gavos gerokai suklekus doh.gif tai ir nesupratau nuo ko, nes pagal receptur buvo daug vaisiu ir grudu, gal nuo to ji sunkoka ir tokia gavos, o gal reikejo dar kept... Bet kepiau salia ir karaliskoj formoj, tai apkepe ir graziai, bet ir suklekus gavos. Gaila labai buvo produktu, nes tie vaisia ir grudai gerokai savikaina sukelia. tai daugiau su raugais nebekepsiu schmoll.gif Kazkaip labai skania is ukininku kepta peciuj duonike perkuos, tai pati nebeeksperimentuosiu....

Labai skani gavosi, kaip tik tokia, kokia megstu. Namuose labai vesu,raugas mazai kilo, todel nepasitikejau vien raugu ir imeciau gal puse saukstelio sausu mieliu. Zodziu ir toliau kepsiu thumbup.gif Siaip duonos mazai naudoju, bet sita valgome viena, vietoj pyrago lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 09, 18:20)
laba
oi seniai nedarau giros, gal galima recepteli pagal kuri darot , reiktu ir man padaryt, kai dabar tokiu stebuklingu bliudu turiu  biggrin.gif

http://www.supermama...?...78656&st=60

Gal dar reiketu pabandyti ideti salyklo, turetu dar skanesne gautis g.gif Laukiu siltesniu oru, kaupiu juoda duona ir tada raitosiuos rankoves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 09, 18:41)
aciukas  4u.gif

o su kokia mesyte kepat, as tai su vistienos sparniukai daznai kepu, o su kuo dar esat isbandziusios  ax.gif

O as su saulegrazom kugeliuka kartais kepu, po to su slaunelem vistos. Kartais dar pakepinu svoguniukus ir krutinele issiverdu ir taip dedu, i maisau i tesla.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 05 09, 23:02)
O as su saulegrazom kugeliuka kartais kepu, po to su slaunelem vistos. Kartais dar pakepinu svoguniukus ir krutinele issiverdu ir taip dedu, i maisau i tesla.
  4u.gif

o slauneles pries tai apkepat ar zalias dedat i kugeliuka , nes as su sparneliais dazniausiai darau
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2010 05 09, 22:33)

http://www.supermama...?...78656&st=60

Gal dar reiketu pabandyti ideti salyklo, turetu dar skanesne gautis g.gif Laukiu siltesniu oru, kaupiu juoda duona ir tada raitosiuos rankoves lotuliukas.gif

aciu uz receptuka, darysiu, nes musu seimyna ir megsta gira thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa79: 09 gegužės 2010 - 21:05
Slauneles dedu tik su prieskoniais itrintas, bet zalias.
O kai krutinele dedu, tai ja issiverdu ir siek tiek pakepinu su svoguniukais.
4u.gif
Atsakyti
Labukas)
Gal kas turi sandeliuke uz krizine kaina? smile.gif (VILNIUJE)
user posted image

4u.gif
Atsakyti
O kugeliukas dar skanu su triusiena,su farsu per viduri sluoksneli dedant... ir mociute prisimenu, darydavo su varske, taip pat sluoksneli per viduri, budavo skanu, .. pati nedariau taip, reiketu pabandyti... smile.gif
Atsakyti