pas mane irgi centrifūga atlieka nemažai funkcijų,kai verdu žagarėlius juos sudedu į sieteli ,mišraines maišau kai reikia didesnio indo tik dar butu gerai kad būtų šiam indui sandarus dangtis,o gal kuri išbandete ar sambos didelio dubens dangtis netinka,pati turiu jį,bet dangtį kažkur matomai palikusi,ir negaliu pritaikyti pabandyti.Ir dar man labai gerai plauti grybus su centrifūgos sieteliu.
QUOTE(zydrag @ 2010 05 08, 21:25)
pas mane irgi centrifūga atlieka nemažai funkcijų,kai verdu žagarėlius juos sudedu į sieteli ,mišraines maišau kai reikia didesnio indo tik dar butu gerai kad būtų šiam indui sandarus dangtis,o gal kuri išbandete ar sambos didelio dubens dangtis netinka,pati turiu jį,bet dangtį kažkur matomai palikusi,ir negaliu pritaikyti pabandyti.Ir dar man labai gerai plauti grybus su centrifūgos sieteliu.
Tinka žalio Sambos 4,3 l dangtis - ką tik pamatavau Bet man atrodo, kad jis užsidaro tokiu pat sandarumu ir tamprumu kaip centrifūgos dangtis
QUOTE(zydrag @ 2010 05 08, 21:25)
Tai juk centrifuga turi dangti savo
Aš ir apie tą patį pagalvojau, kad centrifūga turi dangtį, o jo sandarumas , manau, prilygsta Sambai Va va, svarbiausia naudot visus dubenis ir taras, ir ne tik pagal jų tiesioginę paskirtį
QUOTE(Asese @ 2010 05 08, 21:22)
*Na nėra ji gležna, mano draugė jau virš metų turi, intensyviai naudoja ir džiaugiasi. Tik stipriai neužspaudžia dangtelio, kai sudeda karštus produktus
**O aš grįžtu šiandien, žiūriu mano vyresnėlis draugams arbatą daro: mėtų prisiskynę , priplovę, salotų centrifūgoj suka visi vyrukai iš eilės
**O aš grįžtu šiandien, žiūriu mano vyresnėlis draugams arbatą daro: mėtų prisiskynę , priplovę, salotų centrifūgoj suka visi vyrukai iš eilės
labas rytas
*nu man tas dubuo toks kai permatomas, tai atrodo labai nepatvarus
bet jeigu jus ja visur pritaikot ir jajai nieko neatsitinka,tai ir manoji gaus daugiau darbo
**
Centrifugos dangtis tikrai labai sandarus. As joje gira darydavau, tai sauna ojojoj. Visada issigastu
QUOTE(zelviene @ 2010 05 08, 22:21)
Tai juk centrifuga turi dangti savo
aciu kad mane paprotinot ,parlekus is darbo pasitikrinau savo indelius ogi ziuriu guli ,pasleptas ir dar i maisiukus susuktas ,na atvirai pasakius tai truksta zodziu
Grazios visoms dienos
Kalbant apie centrifuga, tai pas mus moterys ja naudoja ir kaip normalu dubeni teslai uzdaro dagti ir purto normaliai, o jau paskui, kaip Laurindre ir rase, dangtis, kad kala su garsais Zodziu panaudojimo galimybes - beribes
Pagaliau Ultra-Pro pakilo mano akyse. Iskepiau siandien duona raudonajame. Issieme be jokiu problemu, tiksliau sokte issoko Kadangi gavau naturalaus raugo, tai kepiau duona su juom pagal savo megiama Delonos recepta. O su raugu tesla skystesne, nelaiko formos, tai ir panaudojau raudoniuka pirmaji karta. Galiu pasakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 09, 17:05)
Pagaliau Ultra-Pro pakilo mano akyse. Iskepiau siandien duona raudonajame. Issieme be jokiu problemu, tiksliau sokte issoko Kadangi gavau naturalaus raugo, tai kepiau duona su juom pagal savo megiama Delonos recepta. O su raugu tesla skystesne, nelaiko formos, tai ir panaudojau raudoniuka pirmaji karta. Galiu pasakyti
Man UltraPro labai
Aš duoną UltraPro inde kepu uždengtą - plutelė būna plona ir nekieta
QUOTE(Asese @ 2010 05 09, 17:10)
Man UltraPro labai
Idejau inda su vandeniu i apacia, o iskepta uzdengiau dregnu ranksluosciu. Viskas Taip kvepia namai, kad nesulaukiu, kol atves
QUOTE(laurindre @ 2010 05 09, 17:05)
Pagaliau Ultra-Pro pakilo mano akyse. Iskepiau siandien duona raudonajame. Issieme be jokiu problemu, tiksliau sokte issoko
Man kažkodėl sunkokai išsiėmė duona? Gal kuo patept reikia ?