Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(laurindre @ 2010 05 08, 07:33)
Su zaliu turiu 1 atliekama, nes 2 komplekte pirkau (nezinau, kiek krizine 40 lt) mirksiukas.gif
Siaip man kolumbai labai patinka  wub.gif turiu 2 didelius ir 3 maziukus tokius melynus su elektrik spalva. Pacioj matomiausioj virtuves vietoj pastatyti su dziovintais vaisiais ir riesutais. Tai tie juodi todel ir stovi, kad nesinori labai spalvu maisyti, o i spintele slepti griekas ax.gif

man juostele nesvarbu mirksiukas.gif
dar viena mamyte uzsimine ,kad kitur galiu gaut ax.gif tai jei negausiu tai tadu tavisky griebsiu bigsmile.gif 4u.gif palaikyk dar biskuty ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 08, 08:30)
man juostele nesvarbu mirksiukas.gif
dar viena mamyte uzsimine ,kad kitur galiu gaut ax.gif tai jei negausiu tai tadu tavisky griebsiu bigsmile.gif  4u.gif palaikyk dar biskuty ax.gif  blush2.gif

OK mirksiukas.gif
Atsakyti
Bijuna, koks grozis wub.gif
Atsakyti
Laba, ieskau kokios nors kepimo formos pyragams kepti, kad neprikibtu. Gal galit ka nors patart kur isigyt, kokia ir t.t.. Aciu smile.gif
Atsakyti
Forgete, laiku ieskai mirksiukas.gif kaip be butu pati geriausia pyragams kepimo forma, tai silikonine forma Princese, o jai uz savaites bus akcija ir siaip ji bus pardavime, ji kainuos 89 lt
Daugiau info apie silikonus rasi cia:

http://saule-tw.lt/i...&...nt&Itemid=2

cia:

ir del idomumo receptukai:

http://www.saule-tw....o...7&Itemid=58

o pasiulymu is kur pirkt manau jau gavai pakankamai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 05 08, 12:15)
Forgete, laiku ieskai mirksiukas.gif kaip be butu pati geriausia pyragams kepimo forma, tai silikonine forma Princese, o jai uz savaites bus akcija ir siaip ji bus pardavime, ji kainuos 89 lt
Daugiau info apie silikonus rasi cia:

cia:

ir del idomumo receptukai:

http://www.saule-tw....o...7&Itemid=58

o pasiulymu is kur pirkt manau jau gavai pakankamai tongue.gif

davija aciu labai, o pasiulyma gavau tik viena biggrin.gif prasom nesikuklint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 07, 22:35)
O dieve koks grozis wub.gif
Gal gali pasidalint, kas per receptas, super atrodo thumbup.gif

Sveikos, džiugu , kad Jums buvo skanu, mums irgi lotuliukas.gif Nera čia jokio ipatingo recepto, ka turi ta dedi biggrin.gif Čia svarbiausias yra TW želė žiedas, jis vertas Nobelio premijos thumbup.gif Ką į jį besupilsi viskas atrodys gražiai mirksiukas.gif Pastebejimas bigsmile.gif Labai patogu zeliuka pjaustyti-gnybti su samba mentele (ta salotine), su ja ir ideti ax.gif
O del indelio kavai tai aciu dievui as ne viena tokia blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 05 07, 16:58)
Sveikos, del pritaikymo ne pagal paskirti TW indu, turiu kelis pastebejimus ir as  ax.gif Pvz. As mieline tesla kildinu  Iso Duo dubenyje 2.5 l ( pas mane namie pakankamai vesu, o jame silta  blush2.gif ) o tortineje ( kur buvo akcijoje Samba serijos ) naudoju kaip duonine, labai patogu apvertus zemyn galva  bigsmile.gif

Aš vakar pritaikiau salotų centrifūgą ax.gif : į gamtą joje nusivežėm pomidorų, salotų, o, kai iškepėm šašlykus - į ją sudėjom 4u.gif
Super - šašlykiukai ilgiau šilti, nes gaunasi dvigubas indas thumbup.gif

Reikės, kai cepelinus, koldūnus virsiu, į ją sudėti - nuvarvės ir šilti ilgiau išliks thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 05 08, 18:29)
Aš vakar pritaikiau salotų centrifūgą  ax.gif : į gamtą joje nusivežėm pomidorų, salotų, o, kai iškepėm šašlykus - į ją sudėjom  4u.gif
Super - šašlykiukai ilgiau šilti, nes gaunasi dvigubas indas  thumbup.gif

Reikės, kai cepelinus, koldūnus virsiu, į ją sudėti - nuvarvės ir šilti ilgiau išliks  thumbup.gif  thumbup.gif

o as irgi siandien centrifuga isbandziau didis.gif ale ir vandens ji istraukia is tu salotu blink.gif
atrodo tik kelias salotytes ydejau bet ohoho kiek vndens blink.gif
kaip pasakytu ponas Pauliukaitis"o man patiko" lotuliukas.gif tai ir man tai pat lotuliukas.gif thumbup.gif

o tai asese sakyk nuo karstu produktu nesusiklaipys ta centrifuga g.gif unsure.gif man ji tokia glezna atrodo rolleyes.gif nu tas dubuo jos...
Atsakyti
Aš tai jau naująją centrifūgą išbandžiau keliais būdais ir tikrai karščio nebijo thumbup.gif bandžiau mėsą atšildyti išimtą iš kameros: į dubenį pripyliau verdančio vandens, o ant grotelių padėjau mėsą ir uždengiau dangčiu. Ir indaplove ploviau, nieko neatsitiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 06, 23:07)
o aš supratau, akd į tris mėnesius kartą reikia užsakymą padaryti g.gif

Per 8sav karta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2010 05 07, 17:58)
Sveikos, del pritaikymo ne pagal paskirti TW indu, turiu kelis pastebejimus ir as  ax.gif Pvz. As mieline tesla kildinu  Iso Duo dubenyje 2.5 l ( pas mane namie pakankamai vesu, o jame silta  blush2.gif ) o tortineje ( kur buvo akcijoje Samba serijos ) naudoju kaip duonine, labai patogu apvertus zemyn galva  bigsmile.gif
O dabar ieskau kavai susipilti pačio pačiausio, nes šiandiena turejau sveciu ir geda pasidare  blush2.gif kava supilta i metalinę Lavazos dėžutę, brrr... kai pagalvoju tai ne lygis kažkoks  biggrin.gif
Nu o cia Jums, prasome vaišintis  4u.gif
user posted image

gathering.gif Butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 08, 19:46)
o as irgi siandien centrifuga isbandziau didis.gif ale ir vandens ji istraukia is tu salotu blink.gif
atrodo tik kelias salotytes ydejau bet ohoho kiek vndens blink.gif
kaip pasakytu ponas Pauliukaitis"o man patiko" lotuliukas.gif tai ir man tai pat lotuliukas.gif  thumbup.gif

o tai asese sakyk nuo karstu produktu nesusiklaipys ta centrifuga g.gif  unsure.gif man ji tokia glezna atrodo rolleyes.gif nu tas dubuo jos...

Na nėra ji gležna, mano draugė jau virš metų turi, intensyviai naudoja ir džiaugiasi. Tik stipriai neužspaudžia dangtelio, kai sudeda karštus produktus 4u.gif

O aš grįžtu šiandien, žiūriu mano vyresnėlis draugams arbatą daro: mėtų prisiskynę , priplovę, salotų centrifūgoj suka visi vyrukai iš eilės lotuliukas.gif
Atsakyti