Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(liepa79 @ 2010 05 07, 12:16)
sveikutes

nu va pakeite mums ta signature dezute, kadangi dickis biski kosti ir liko namie, tai vyras vaziavo i Vilniaus sandeli ir ka, sake be problemu pakeite, dabar turesiu vel abi, nes man labai jos patiko ir graziai ziurisi, ypac miltams
zodziu TW nenuvyle ir kuo toliau tuo labiau as ja myliu  wub.gif  assa.gif  ploja.gif

Aš net neabejojau, kad pakeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 05 07, 13:32)
o aš žinok net kažkokiam recepte ar filmuke mačiau, kaip tame inde daro salotas su jautiena mirksiukas.gif ir išvis, tie indai visi tokie praktiški, pvz. kad ir tortines, nori naudoji dangtį, nori apatinę dalį tongue.gif
Ir dar mus susirinkime mokė ir kalė į galvą, kad žmonėms vis primintumėm, kad pvz. Speed Chefą, ar Quick Chefą, ar Salotų centrifūgą ir pan. naudotumėm ne tik pagal jų pagrindinę paskirtį, bet kaip ir paprastus indus, dubenis ar taras thumbup.gif Taip šie indai bus naudojami ir naudojami ir nestovės be darbo mirksiukas.gif

Tas tai tikrai gerai thumbup.gif Gerai, kad jie turi visi sandarius dangcius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, del pritaikymo ne pagal paskirti TW indu, turiu kelis pastebejimus ir as ax.gif Pvz. As mieline tesla kildinu Iso Duo dubenyje 2.5 l ( pas mane namie pakankamai vesu, o jame silta blush2.gif ) o tortineje ( kur buvo akcijoje Samba serijos ) naudoju kaip duonine, labai patogu apvertus zemyn galva bigsmile.gif
O dabar ieskau kavai susipilti pačio pačiausio, nes šiandiena turejau sveciu ir geda pasidare blush2.gif kava supilta i metalinę Lavazos dėžutę, brrr... kai pagalvoju tai ne lygis kažkoks biggrin.gif
Nu o cia Jums, prasome vaišintis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aš norėjau paklausti, ar su katalogine mentele taip pat galima maišyti sriubas t.y. kišti ją į karštus skysčius, kaip ir tą mentelę, kuri yra Vilnelės išpardavime (o gal ir ne išpardavime, bet kažkur mačiau blush2.gif ) už 17lt.
Atsakyti
QUOTE(ritag @ 2010 05 07, 17:13)
Aš norėjau paklausti, ar su katalogine mentele taip pat galima maišyti sriubas t.y. kišti ją į karštus skysčius, kaip ir tą mentelę, kuri yra Vilnelės išpardavime (o gal ir ne išpardavime, bet kažkur mačiau blush2.gif ) už 17lt.

Kisti galima mirksiukas.gif Tik laikyti karstoje keptuveje nereiketu. Jei tik apversi, nieko neatsitiks rolleyes.gif

Bijuna, zinok ir pas mane cukrus ir kava tokiuose stikliniuose supilti, kazkada uosviene buvo padovanojusi, kai dar TW nezinojau. Bet ju dydis labai iprastas man.Jau dangtelis sidabrinis plastikinis trinasi irgi negrazu, bet kazkaip tinkamo nerandu. Jau nusipirkau 2 juodud kolumbus, bet lyg ir didoki jie man. Vis neissitraukiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 07 gegužės 2010 - 18:34
Sveikutes smile.gif ,

Merginos, pritrukau moduliniu dezuciu doh.gif Gal kuri turit nekataloginem kainom 2,3l, 1,7l, 1,1l? Geriau butu melynais dangteliais, nes mano butent tokiais ax.gif Rasykit i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 05 07, 16:58)
Sveikos, del pritaikymo ne pagal paskirti TW indu, turiu kelis pastebejimus ir as  ax.gif Pvz. As mieline tesla kildinu  Iso Duo dubenyje 2.5 l ( pas mane namie pakankamai vesu, o jame silta  blush2.gif ) o tortineje ( kur buvo akcijoje Samba serijos ) naudoju kaip duonine, labai patogu apvertus zemyn galva  bigsmile.gif
O dabar ieskau kavai susipilti pačio pačiausio, nes šiandiena turejau sveciu ir geda pasidare  blush2.gif kava supilta i metalinę Lavazos dėžutę, brrr... kai pagalvoju tai ne lygis kažkoks  biggrin.gif
Nu o cia Jums, prasome vaišintis  4u.gif
user posted image

Labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O is ko baltas sluoksnis?
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 07, 19:32)
Bijuna, zinok ir pas mane cukrus ir kava tokiuose stikliniuose supilti, kazkada uosviene buvo padovanojusi, kai dar TW nezinojau. Bet ju dydis labai iprastas man.Jau dangtelis sidabrinis plastikinis trinasi irgi negrazu, bet kazkaip tinkamo nerandu. Jau nusipirkau 2 juodud kolumbus, bet lyg ir didoki jie man. Vis neissitraukiu doh.gif

ooo tai tu tik pakalbek garsiai bigsmile.gif jei tau juodi kolumbai schmoll.gif tai man gali pasiulyt mirksiukas.gif uz GERA kaina mirksiukas.gif biggrin.gif ax.gif 4u.gif
as labai vieno ieskau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 05 07, 19:46)
Sveikutes  smile.gif ,

Merginos, pritrukau moduliniu dezuciu  doh.gif Gal kuri turit nekataloginem kainom 2,3l, 1,7l, 1,1l? Geriau butu melynais dangteliais, nes mano butent tokiais  ax.gif  Rasykit i AZ  smile.gif

Visa geguze kaip tik siom dezutem nuolaidos mirksiukas.gif

paziurek www.tvarkoslinija.lt geguzes naujienas mirksiukas.gif
Atsakyti
O dabar ieskau kavai susipilti pačio pačiausio, nes šiandiena turejau sveciu ir geda pasidare  blush2.gif kava supilta i metalinę Lavazos dėžutę, brrr... kai pagalvoju tai ne lygis kažkoks  biggrin.gif

Želiukas tai wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikrai prie jo nedera metalinė dėžutė kavai rolleyes.gif
Atsakyti

O dieve koks grozis wub.gif
Gal gali pasidalint, kas per receptas, super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 07 gegužės 2010 - 21:35
QUOTE(gwidita @ 2010 05 07, 21:44)
ooo tai tu tik pakalbek garsiai bigsmile.gif jei tau juodi kolumbai schmoll.gif tai man gali pasiulyt mirksiukas.gif uz GERA kaina mirksiukas.gif  biggrin.gif  ax.gif  4u.gif
as labai vieno ieskau ax.gif

Su zaliu turiu 1 atliekama, nes 2 komplekte pirkau (nezinau, kiek krizine 40 lt) mirksiukas.gif
Siaip man kolumbai labai patinka wub.gif turiu 2 didelius ir 3 maziukus tokius melynus su elektrik spalva. Pacioj matomiausioj virtuves vietoj pastatyti su dziovintais vaisiais ir riesutais. Tai tie juodi todel ir stovi, kad nesinori labai spalvu maisyti, o i spintele slepti griekas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 08 gegužės 2010 - 06:37