Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(diasaja @ 2010 05 06, 19:40)
turi? O ką dedi?

nerodziau blink.gif doh.gif tai gal demesio neatkreipei mirksiukas.gif
miltus laikau tam didziajam drinks_cheers.gif 2kg ar net 3 telpa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(3xmamytė @ 2010 05 06, 16:05)
Aš irgi jų noriu tik man tas užsakymas už 360 litų sunkiai susirenka kai užsisakinėju tik sau.
O geresni pasiūlymai išmėtyti savaitėm, tai tada biudžetui šakės doh.gif

man panašiai yra.Tai reikia su kažkuo kooperuotis. Gal turi kokią iš tos pačios grupės,ar vadovę savo ,kad tau paimtų kokį daiktą,o kitą kartą kad tau padėtų surinkt užsakymą,bent kas 6savaites. Bet nelabai taip jos nori padėt,vat bėda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 06 gegužės 2010 - 21:04
QUOTE(airise @ 2010 05 06, 22:03)
padėtų surinkt užsakymą,bent kas 6savaites.

o aš supratau, akd į tris mėnesius kartą reikia užsakymą padaryti g.gif
Atsakyti
Pasijuoksiu, vakar tortinės dangtį pritaikiau salotoms maišyti, nes neradau namie didesnio bliūdo lotuliukas.gif thumbup.gif
Signature man nepatinka, nes lb greit susibraižo, t.y. praranda estetinį vaizdą.
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 05 07, 07:44)
Pasijuoksiu, vakar tortinės dangtį pritaikiau salotoms maišyti, nes neradau namie didesnio bliūdo  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Signature man nepatinka, nes lb greit susibraižo, t.y. praranda estetinį vaizdą.

labas rytas 4u.gif
nu lark jau visko gana doh.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
tai kaip cia dabar isejo kad dubenio didelio neturi blink.gif lotuliukas.gif

o del signature irgi nevaryk cia mirksiukas.gif lotuliukas.gif kam tas estetinis vaizdas jei ji spintoij uzgrusta...svarbiausia kad patogu ja naudotis drinks_cheers.gif
tavo gal is senesniu dar tokios persvieciamos buvo g.gif nes mano ta pilka tai nesiraizo dar lyg g.gif ir tas vaizdas neblogas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 07, 07:58)
tai kaip cia dabar isejo kad dubenio didelio neturi blink.gif  lotuliukas.gif
kam tas estetinis vaizdas jei ji spintoij uzgrusta...

1. taigi, kad turimas 4ltr buvo per mažas, o šiaip ko ta tortinė turi dyka stovėti, tegu atidirbinėja, tortų juk neperku dažnai ax.gif
2. nu nesakyk, estetinis vaizdas lb svarbu smile.gif
Pas mane melsvos ir žalios spalvos, laikau juose džiovintus vaisius, o viename - druską.
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 05 07, 08:58)
1. taigi, kad turimas 4ltr buvo per mažas, o šiaip ko ta tortinė turi dyka stovėti, tegu atidirbinėja, tortų juk neperku dažnai ax.gif
2. nu nesakyk, estetinis vaizdas lb svarbu  smile.gif
Pas mane melsvos ir žalios spalvos, laikau juose džiovintus vaisius, o viename - druską.

Aš turiu ir melsvą, ir žalsvą - bet nenusibraižė g.gif , nors į darbą beveik kasdien nešuos ką nors prie kavos jose (mano nedidukės, 450 ml)
O ta 4 litrų tai nepamainoma miltams thumbup.gif
Ir katinų maistui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 05 07, 09:03)
Aš turiu ir melsvą, ir žalsvą - bet nenusibraižė  g.gif , nors į darbą beveik kasdien nešuos ką nors prie kavos jose (mano nedidukės, 450 ml)
O ta 4 litrų tai nepamainoma miltams  thumbup.gif
Ir katinų maistui  mirksiukas.gif

as tuos maziukus zalsvus ir melsvus irgi turiu rolleyes.gif juose laikau lauro lapelius,krakmola,dziuveselius o kitame ka nepamenu g.gif blush2.gif nu vienu zodziu tokius reciau naudojamus ax.gif tai man nesusiraize dar niekur...ir estetinis vaizdas thumbup.gif o pilkute-didzioji tai isviso nepamainoma man thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes

nu va pakeite mums ta signature dezute, kadangi dickis biski kosti ir liko namie, tai vyras vaziavo i Vilniaus sandeli ir ka, sake be problemu pakeite, dabar turesiu vel abi, nes man labai jos patiko ir graziai ziurisi, ypac miltams
zodziu TW nenuvyle ir kuo toliau tuo labiau as ja myliu wub.gif assa.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 07, 12:16)
sveikutes

nu va pakeite mums ta signature dezute, kadangi dickis biski kosti ir liko namie, tai vyras vaziavo i Vilniaus sandeli ir ka, sake be problemu pakeite, dabar turesiu vel abi, nes man labai jos patiko ir graziai ziurisi, ypac miltams
zodziu TW nenuvyle ir kuo toliau tuo labiau as ja myliu  wub.gif  assa.gif  ploja.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 05 07, 13:53)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

likau maloniai nustebinta, kazkaip tikejausi bus problematiskiau, o se tau, kaip viskas gerai , dabar pati isitikinau kad tikrai garantija galioja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 05 07, 07:44)
Pasijuoksiu, vakar tortinės dangtį pritaikiau salotoms maišyti, nes neradau namie didesnio bliūdo  lotuliukas.gif  thumbup.gif

o aš žinok net kažkokiam recepte ar filmuke mačiau, kaip tame inde daro salotas su jautiena mirksiukas.gif ir išvis, tie indai visi tokie praktiški, pvz. kad ir tortines, nori naudoji dangtį, nori apatinę dalį tongue.gif
Ir dar mus susirinkime mokė ir kalė į galvą, kad žmonėms vis primintumėm, kad pvz. Speed Chefą, ar Quick Chefą, ar Salotų centrifūgą ir pan. naudotumėm ne tik pagal jų pagrindinę paskirtį, bet kaip ir paprastus indus, dubenis ar taras thumbup.gif Taip šie indai bus naudojami ir naudojami ir nestovės be darbo mirksiukas.gif
Atsakyti