Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Jos nelimpa, bet jas galima naudoti kaip pusryciu padekliukus kiekvienam asmeniskai atsipjauti kazka. O labiausiai man patinka, kad kiekvienam produktui atskira lentute. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar dabar prekyboje būna dubenų tešlai, kurių talpa didesnė nei 5 ltr? Per mažas man 5 ltr dubuo, reikia didesnio, gyvenimas privertė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 20, 21:30)
Sveikutės, ar dabar prekyboje būna dubenų tešlai, kurių talpa didesnė nei 5 ltr? Per mažas man 5 ltr dubuo, reikia didesnio, gyvenimas privertė smile.gif

Yra 7,5l dubuo wink.gif
Papildyta:
O as tos Kekso formos ir visai noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 04 20, 21:23)
Jos nelimpa, bet jas galima naudoti kaip pusryciu padekliukus kiekvienam asmeniskai atsipjauti kazka. O labiausiai man patinka, kad kiekvienam produktui atskira lentute. thumbup.gif

Nu viršūnė doh.gif Apsidžiaugiau, kad būsiu rami, o dabar man ir lentelių riekia po tokios reklamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2010 04 20, 20:50)

Asese, ten tavo virtuvėje tiek TW gėrybių?  bigsmile.gif  wub.gif

Norėčiau, kad mano būtų wub.gif Bet čia iš interneto platybių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 04 20, 21:35)
Yra 7,5l dubuo wink.gif
Papildyta:
O as tos Kekso formos ir visai noreciau  ax.gif

O tų gumuotų, kur jūs vadinat plakimo, nebebūna?
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 21, 08:34)
O tų gumuotų, kur jūs vadinat plakimo, nebebūna?

Nėra buvę didesnių nei 5 l gumuotų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 04 21, 08:15)
Norėčiau, kad mano būtų  wub.gif  Bet čia iš interneto platybių smile.gif

Smagu visai butu tokiu tureti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 04 21, 08:36)
Nėra buvę didesnių nei 5 l gumuotų  4u.gif

Supratau. Dar buvau kadais užmačiusi 10 ltr raudoną, būna išpardavimuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 04 20, 21:06)
Tiesa,o vaziuos kas sekmadieni i vadoviu susirinkima?
Gal tada kokiu naujienu atsivesit?  g.gif 
Man si syk nesigauna.Savaite tik pries pranese,o pas mane grafikas men.priekin  blush2.gif
Papildyta:
O kaip tos lentutes kur Sutaupyk skyrely?Atrodo,kad man ju reikia  unsure.gif

Aš nevažiuosiu, nes paskutiniu metu ir taip daug visokių gastrolių turėjau, tai šeima manęs nesupprastų verysad.gif

Man lentutė tos pačios pačiausios (aš tik mėsų ant jos nepjaustau, nes turiu kataloginę biggrin.gif ). Aš turiu tik vieną, kitos išsipardavinėjo, ir man pilnai užtenka. Ji visad guli ant stalviršio, nelabai ir matos, kad yra. Jinai pjaustos, bet tai manau normalu. Jau treti metai, bet dar neperpjauta. O dabar jau griebsiu tas gražiąsias bigsmile.gif

Asese, tema bigsmile.gif kaip visad 4u.gif

gwidita su tortadieniu 4u.gif ale žiūriu tamstos gomtadienis sutampa su santakos 4u.gif o ji dovanoja galąstuvams nuolaidas 4u.gif ir dar santakoj jau pasirodė pirmos gegužės naujienos (ne tik šeimininkių programa) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 04 21, 09:24)
ir dar santakoj jau pasirodė pirmos gegužės naujienos (ne tik šeimininkių programa) ax.gif

jau pasidairiau. Tik mažoka dar..... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 21 balandžio 2010 - 08:47
sveikutes, o jau nauju namuciu grazumas, o hau indukai kokie faini thumbup.gif

nu ka kaip zadejau ir as isbandziau savo gauta QS III, nu ir ka, o gi nieko, bulbalas atlaike, dabar blynukai garuoja, seip skanus biski kitokie tikrai nei su tarkavimo masina, bet man tai sitie labai skanuciai thumbup.gif , o as taip tingedavau traukt trkavimo masina kartais del keliu keptuviu, o cia va geras sprendimas, zodziu smulkinsim maisysim ir vargo nematysim, o ir gamtoje galima kokia uztepele pasidaryt ar dar koki biesa prigalvot net gamoje, zodziu super thumbup.gif, zodziu dekinga savo demonstruotojai uz geru pirkinuku uzrodyma thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa79: 21 balandžio 2010 - 11:58