Jos nelimpa, bet jas galima naudoti kaip pusryciu padekliukus kiekvienam asmeniskai atsipjauti kazka. O labiausiai man patinka, kad kiekvienam produktui atskira lentute.
Sveikutės, ar dabar prekyboje būna dubenų tešlai, kurių talpa didesnė nei 5 ltr? Per mažas man 5 ltr dubuo, reikia didesnio, gyvenimas privertė
QUOTE(rasida @ 2010 04 20, 21:30)
Sveikutės, ar dabar prekyboje būna dubenų tešlai, kurių talpa didesnė nei 5 ltr? Per mažas man 5 ltr dubuo, reikia didesnio, gyvenimas privertė
Yra 7,5l dubuo
Papildyta:
O as tos Kekso formos ir visai noreciau
QUOTE(laurindre @ 2010 04 20, 21:23)
Jos nelimpa, bet jas galima naudoti kaip pusryciu padekliukus kiekvienam asmeniskai atsipjauti kazka. O labiausiai man patinka, kad kiekvienam produktui atskira lentute.
Nu viršūnė Apsidžiaugiau, kad būsiu rami, o dabar man ir lentelių riekia po tokios reklamos
QUOTE(Jucy @ 2010 04 20, 20:50)
Norėčiau, kad mano būtų Bet čia iš interneto platybių
QUOTE(zelviene @ 2010 04 20, 21:35)
O tų gumuotų, kur jūs vadinat plakimo, nebebūna?
QUOTE(rasida @ 2010 04 21, 08:34)
O tų gumuotų, kur jūs vadinat plakimo, nebebūna?
Nėra buvę didesnių nei 5 l gumuotų
QUOTE(Asese @ 2010 04 21, 08:15)
Norėčiau, kad mano būtų Bet čia iš interneto platybių
Smagu visai butu tokiu tureti
QUOTE(Asese @ 2010 04 21, 08:36)
Nėra buvę didesnių nei 5 l gumuotų
Supratau. Dar buvau kadais užmačiusi 10 ltr raudoną, būna išpardavimuose?
QUOTE(Dusetelle @ 2010 04 20, 21:06)
Tiesa,o vaziuos kas sekmadieni i vadoviu susirinkima?
Gal tada kokiu naujienu atsivesit?
Man si syk nesigauna.Savaite tik pries pranese,o pas mane grafikas men.priekin
Papildyta:
O kaip tos lentutes kur Sutaupyk skyrely?Atrodo,kad man ju reikia
Gal tada kokiu naujienu atsivesit?
Man si syk nesigauna.Savaite tik pries pranese,o pas mane grafikas men.priekin
Papildyta:
O kaip tos lentutes kur Sutaupyk skyrely?Atrodo,kad man ju reikia
Aš nevažiuosiu, nes paskutiniu metu ir taip daug visokių gastrolių turėjau, tai šeima manęs nesupprastų
Man lentutė tos pačios pačiausios (aš tik mėsų ant jos nepjaustau, nes turiu kataloginę ). Aš turiu tik vieną, kitos išsipardavinėjo, ir man pilnai užtenka. Ji visad guli ant stalviršio, nelabai ir matos, kad yra. Jinai pjaustos, bet tai manau normalu. Jau treti metai, bet dar neperpjauta. O dabar jau griebsiu tas gražiąsias
Asese, tema kaip visad
gwidita su tortadieniu ale žiūriu tamstos gomtadienis sutampa su santakos o ji dovanoja galąstuvams nuolaidas ir dar santakoj jau pasirodė pirmos gegužės naujienos (ne tik šeimininkių programa)
QUOTE(davija @ 2010 04 21, 09:24)
ir dar santakoj jau pasirodė pirmos gegužės naujienos (ne tik šeimininkių programa)
jau pasidairiau. Tik mažoka dar.....
sveikutes, o jau nauju namuciu grazumas, o hau indukai kokie faini
nu ka kaip zadejau ir as isbandziau savo gauta QS III, nu ir ka, o gi nieko, bulbalas atlaike, dabar blynukai garuoja, seip skanus biski kitokie tikrai nei su tarkavimo masina, bet man tai sitie labai skanuciai , o as taip tingedavau traukt trkavimo masina kartais del keliu keptuviu, o cia va geras sprendimas, zodziu smulkinsim maisysim ir vargo nematysim, o ir gamtoje galima kokia uztepele pasidaryt ar dar koki biesa prigalvot net gamoje, zodziu super , zodziu dekinga savo demonstruotojai uz geru pirkinuku uzrodyma
nu ka kaip zadejau ir as isbandziau savo gauta QS III, nu ir ka, o gi nieko, bulbalas atlaike, dabar blynukai garuoja, seip skanus biski kitokie tikrai nei su tarkavimo masina, bet man tai sitie labai skanuciai , o as taip tingedavau traukt trkavimo masina kartais del keliu keptuviu, o cia va geras sprendimas, zodziu smulkinsim maisysim ir vargo nematysim, o ir gamtoje galima kokia uztepele pasidaryt ar dar koki biesa prigalvot net gamoje, zodziu super , zodziu dekinga savo demonstruotojai uz geru pirkinuku uzrodyma