Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Dusetelle @ 2010 05 05, 18:40)
Dar galima siusti 18 sav uzsakymus.Tai gal dar kas pasiulys  mirksiukas.gif

kad taip tavieji zodziai dievui y ausy bigsmile.gif jei darot dar uzsakyma kas tai man paiimkit prijuoste rolleyes.gif blush2.gif labai prasau ax.gif
Atsakyti
Oi kokia faina ta prijuoste thumbup.gif bigsmile.gif As j parsiveziau is Parnu blush2.gif Kliedejau kliedejau, kad labai reikalinga ji demonstruotojoms ir prikarksejau tongue.gif Ji ir siaurinas ir medziaga thumbup.gif Gaila, kad nedarysiu uzsakymo 18 sav, nes darvienos noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 05 05, 22:08)
Oi kokia faina ta prijuoste thumbup.gif  bigsmile.gif As j parsiveziau is Parnu blush2.gif Kliedejau kliedejau, kad labai reikalinga ji demonstruotojoms ir prikarksejau tongue.gif Ji ir siaurinas ir medziaga thumbup.gif Gaila, kad nedarysiu uzsakymo 18 sav, nes darvienos noreciau blush2.gif

bet tai kaip nefainai, kad tik viena savaite jas pardavineja unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 05, 22:33)
bet tai kaip nefainai, kad tik viena savaite jas pardavineja unsure.gif  verysad.gif

turėk viltį-gal dar bus kada smile.gif
Atsakyti
la,

nu va ir as jau susiduriau su pirma nesekme, reiks isbandyti tupperware garantija, nors kuo toliau tuo kazkaip maziau tikiu kad keis g.gif , nu bet gal, nepabandes nesuzinosi, ogis gavau 2 dezutes tas isgirtas miltams , nu super duper, labai fainios patogios, bet va viena pasiimu, noriu atidaryt, o ten va, vienas sonas atidarant iskrenta, pasiziuriu nulauzta per tvirtinima vienoje puseje doh.gif , nors pati tikrai nieko nelauziau, nulauzta ten kur dangtis verciasi per tvirtinima vienoje puseje, pasiimu kita, viskas gerai, pagalvoju reik gerai atverst ja kad nulauzti ir tai jei lauztum, manau abi ausys luztu g.gif , tai va idomu ar keistu, ar sakytu pati nusilauzei ir pasiulytu kita nusipirkt lotuliukas.gif , ka manot, o gal buna tarkim tu dangciu atskirai nusipirkti g.gif
zodziu patiko ir man tupperware bliudeliai, pirma isbandyma pasiunte, paziuresim is trikro koks poziuris i klienta, gal ir as atleksiu burnodama lotuliukas.gif biggrin.gif ir nusivylus lotuliukas.gif ir vel pereisiu prie maximiniu lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 06, 08:33)
la,

nu va ir as jau susiduriau su pirma nesekme, reiks isbandyti tupperware garantija, nors kuo toliau tuo kazkaip maziau tikiu kad keis  g.gif , nu bet gal, nepabandes nesuzinosi, ogis gavau 2 dezutes tas isgirtas miltams , nu super duper, labai fainios patogios, bet va viena pasiimu, noriu atidaryt, o ten va,  vienas sonas atidarant iskrenta, pasiziuriu nulauzta per tvirtinima vienoje puseje  doh.gif , nors pati tikrai nieko nelauziau, nulauzta ten kur dangtis verciasi per tvirtinima vienoje puseje, pasiimu kita, viskas gerai, pagalvoju reik gerai atverst ja kad nulauzti ir tai jei lauztum, manau abi ausys luztu  g.gif , tai va idomu ar keistu, ar sakytu pati nusilauzei ir pasiulytu kita nusipirkt  lotuliukas.gif , ka manot, o gal buna tarkim tu dangciu atskirai nusipirkti  g.gif
zodziu patiko ir man tupperware bliudeliai, pirma isbandyma pasiunte, paziuresim is trikro koks poziuris i klienta, gal ir as atleksiu burnodama  lotuliukas.gif  biggrin.gif ir nusivylus  lotuliukas.gif ir vel pereisiu prie maximiniu  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Man su tokia pacia problema pakeite. Bet man labai pasiseke, kad sandelyje turejo. Nes klijente pirko seniau, o tik dabar sugalvojo isbandyti g.gif Visos normaliai, o viena ir luzo. Manau, kad cia brokas, ji nenaudota ir ja privalo keisti. Tik paskubek, kol dar sandelyje yra mirksiukas.gif
Atsakyti
liepa79, as tikiu, kad tau pakeis be problemu, tik tikrai paskubek mirksiukas.gif siaip tai keicia visas sumustiniu dezutes, austriukus ir pan. jei neuzsidaro, as keiciau maza signature su tokia pat problema, tik jau gerai deveta - ir tai pakeite. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 06, 10:22)
Man su tokia pacia problema pakeite. Bet man labai pasiseke, kad sandelyje turejo. Nes klijente pirko seniau, o tik dabar sugalvojo isbandyti g.gif Visos normaliai, o viena ir luzo. Manau, kad cia brokas, ji nenaudota ir ja privalo keisti. Tik paskubek, kol dar sandelyje yra mirksiukas.gif

nu tai reik lekti kol turi, gal dar ir man pakeis, nes dezutes tai tikrai talpios ir fainos, taip graziai miltai ten pasitalpino, net grazu ziuret ir visas pokas tilpo, dar semtuveli idejau, tai delk net i paroda lotuliukas.gif , zodziu dezutes liuks, tikiuos nepavils mane ten sandelyje , o cia i Kaukysos gatve vaziuot, ten ju sandelys Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 05 06, 10:13)
nu tai reik lekti kol turi, gal dar ir man pakeis, nes dezutes tai tikrai talpios ir fainos, taip graziai miltai ten pasitalpino, net grazu ziuret ir visas pokas tilpo, dar semtuveli idejau, tai delk net i paroda  lotuliukas.gif , zodziu dezutes liuks, tikiuos nepavils mane ten sandelyje , o cia i Kaukysos gatve vaziuot, ten ju sandelys Vilniuje  smile.gif

Taip wink.gif Tikekimes bus viskas gerai wink.gif
Atsakyti
paskui papasakosiu kaip sekes man, ar lengvai susikalbejau lotuliukas.gif
Atsakyti
noreciau vienos tik pjaustymo lankscios lenteles, gal kas issikomplektavo ir turi viena parduoti, nesvarbu spalva , i az su kaina smile.gif
Atsakyti
Aš jau irgi buvau susiplanavus miltus laikyti didžiausioj kompaktinej dėžutėj, bet kai pasiskaičiau jūsų pasisakymys, supratau, kad visgi reikia ir man signatureline biggrin.gif tik klausimas ar telpa 2 kg miltu viduriniojoj (2,6 litro) dežutėj? g.gif
Atsakyti