Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Asese, as rimtai klausiau kada ta dubeni buvo galima uzsisakyti aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 05 05, 09:44)
Asese, as rimtai klausiau kada ta dubeni buvo galima uzsisakyti   aggressive.gif

Ups, drauge, nepastebėjau....
Aš gavau jį už aktyvumą 4u.gif Kažkaip dvi savaites reikėjo užsakyt >560Lt. Ir gavau smile.gif

Labai saugus bliūdas - sudėjau sausainius ir vaikai nemokėjo atsidaryti lotuliukas.gif

Visgi jėgos reikia jį atidaryt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 05 gegužės 2010 - 08:48
user posted image

Gal kas turit nereikalingus du tokius juodais uzsukamais dangteliais indelius prieskoniams ? 4u.gif ax.gif Apacioje lentynoje sustatyti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 05 05, 09:46)
Aš gavau jį už aktyvumą  4u.gif  Kažkaip dvi savaites reikėjo užsakyt >560Lt. Ir gavau smile.gif

Labai saugus bliūdas - sudėjau sausainius ir vaikai nemokėjo atsidaryti  lotuliukas.gif

Nu reiskiasi lauksime, kada bus pardavimuose. Kažkaip jis man labai sexi pasirode wub.gif
Atsakyti
MAMKOS bigsmile.gif PAMACIAU KAD PRIJUOSTE BUVO UZ AKTYVUMA SANTAKOJE doh.gif IR TIK 18 SAV. verysad.gif cray.gif O TVARKOS LINIJOIJ ZIURIU IKI 21 SAV. JAS DALINS PO 10LT bigsmile.gif JEI TURIT KURI,IR NENAUDOSIT SIUSKIT MAN bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 05 05, 10:22)
MAMKOS bigsmile.gif PAMACIAU KAD PRIJUOSTE BUVO UZ AKTYVUMA SANTAKOJE  doh.gif IR TIK 18 SAV. verysad.gif  cray.gif O TVARKOS LINIJOIJ ZIURIU IKI 21 SAV. JAS DALINS PO 10LT bigsmile.gif JEI TURIT KURI,IR NENAUDOSIT SIUSKIT MAN bigsmile.gif  4u.gif

Vilnele jas irgi tik 18 sav. dalina, kazka turbut ne taip supratai g.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 05 05, 10:32)
Vilnele jas irgi tik 18 sav. dalina, kazka turbut ne taip supratai  g.gif

jo ne taip supratau doh.gif nes pamaciau ta raudona uzrasa kur 18-21sav. ir net nepaziurejau kad jos tik 18sav verysad.gif
bet jas malyk ydejo visai neseniai,nes kiek ziurejau vis nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 05 05, 09:13)
O kur laikote arbatzoles?  ax.gif

visas arbatzoles laikau freigmartuose,pas mus pagrinde jonazoles,liepziedziai,avietes,zemuoges.jei turiu nedideli kieki tai sudedu i signature mazus indelius.
Atsakyti
Sveikos,
gal man atsakys kas doh.gif , nes pradėsiu galvot , kad vaidenasi blink.gif
Ar tikrai kažkur galėjau, matyt, akciją vyno folijos "peiliui". Pasimečiau savo pašte, neberandu.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2010 05 05, 15:15)
Sveikos,
gal man atsakys kas  doh.gif , nes pradėsiu galvot , kad vaidenasi  blink.gif
Ar tikrai kažkur galėjau, matyt, akciją vyno folijos "peiliui". Pasimečiau savo pašte, neberandu.
Ačiū

Buvo ispardavime Vilneles , bet jau nelike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 05 05, 07:58)
As miltams naudoju sias ir i nieka ju nekeisciau  smile.gif Pirkau pries labai daug metu, dabar jau net nematau tokiu  g.gif
user posted image

Ooo, mano tokios pat biggrin.gif Didelės, siauros, mažos, plokščios. Net nežinau kiek turiu, visas didelis stalčius jomis užstatytas. Labai patogu ir tvarkinga.

Labas dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 05 05, 08:58)
As miltams naudoju sias ir i nieka ju nekeisciau  smile.gif Pirkau pries labai daug metu, dabar jau net nematau tokiu  g.gif
user posted image

Tikrai. g.gif Gal kada panasaus pasiulys mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2010 05 05, 10:46)
Aš gavau jį už aktyvumą  4u.gif  Kažkaip dvi savaites reikėjo užsakyt >560Lt. Ir gavau smile.gif

Labai saugus bliūdas - sudėjau sausainius ir vaikai nemokėjo atsidaryti  lotuliukas.gif

Man irgi jie patinka thumbup.gif .Jei kokia svente,tai megstu su jais pasipuikuot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2010 05 05, 11:47)
jo ne taip supratau doh.gif nes pamaciau ta raudona uzrasa kur 18-21sav. ir net nepaziurejau kad jos tik 18sav verysad.gif
bet jas malyk ydejo visai neseniai,nes kiek ziurejau vis nemaciau g.gif

Dar galima siusti 18 sav uzsakymus.Tai gal dar kas pasiulys mirksiukas.gif
Atsakyti