Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Aš ir miltus laikau modulinėse - kompaktinėse dėžutėse ir šaukiu, kad man patogu lotuliukas.gif Nes ten laikau ir ta modulinė turi savo vietą, o signature aš neįtalpinčiau pačios dėžės . Bet būkim biednos bet teisingos, Signature juos laikyt tai žymiai patogiau ir tikrai tilps 2 kg ir miltus pakabint patogiau mirksiukas.gif
Ir manau, kad Laurindre ir norėjo prainformuot apie kitą indą skirtą miltams laikyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 04, 21:38)
Na miltams jie irgi nelabai patogus, siauri. g.gif Geriau Signature, kur dabar ispardavime yra 3 arba 4 l. 4u.gif

o kaip atrodo tie signature
Atsakyti
Va čia jas pamtysi ax.gif
http://www.tvarkosli...p...05 (1).doc
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 05 04, 22:31)
Aš ir miltus laikau modulinėse - kompaktinėse dėžutėse ir šaukiu, kad man patogu lotuliukas.gif Nes ten laikau ir ta modulinė turi savo vietą, o signature aš neįtalpinčiau pačios dėžės . Bet būkim biednos bet teisingos, Signature juos laikyt tai žymiai patogiau ir tikrai tilps 2 kg ir miltus pakabint patogiau mirksiukas.gif
Ir manau, kad Laurindre ir norėjo prainformuot apie kitą indą skirtą miltams laikyt tongue.gif

Man toks, gal ir kvailokas, klausimas iškilo. blush2.gif Kaip sužiūrit galiojimo laiką, kai jau kruopos iš pakuotės išpiltos? Arba kokių makaronų virimo laiką? Persirašot? Iškerpat? Ar "iš atminties"? g.gif
Atsakyti
Aš prieš pirkdama kruopas įvertinu jų galiojimo ir suvartojimo laiką tongue.gif o makaronus perku beveik visad vienos rūšies, jie verda apie 10min, bet dažniausiai viską darau iš akies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Serille @ 2010 05 04, 23:08)
Man toks, gal ir kvailokas, klausimas iškilo. blush2.gif Kaip sužiūrit galiojimo laiką, kai jau kruopos iš pakuotės išpiltos? Arba kokių makaronų virimo laiką? Persirašot? Iškerpat? Ar "iš atminties"?  g.gif

Makaronų niekad neverdu pagal laiką, o kruopų neperku daug. mirksiukas.gif Beto, koks galiojimas kruopoms - negenda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Serille @ 2010 05 04, 23:08)
Man toks, gal ir kvailokas, klausimas iškilo. blush2.gif Kaip sužiūrit galiojimo laiką, kai jau kruopos iš pakuotės išpiltos? Arba kokių makaronų virimo laiką? Persirašot? Iškerpat? Ar "iš atminties"?  g.gif

4u.gif Labas rytelis,kruopos ir makaronai pas mane seimoje galima sakyti nyksta greitai tai galiojimas ne aktualus,mat seimoje turime ligonį,tai verdu pieniškas sriubas dažnai.O virimas tai labai paprastas,supili kai užverda vanduo ,pamaišai,viskas iš akies,ir pora minučių pavirusi išjungiu,taip palaikau apie 15-20 maždaug min uždengtą puodeli ir galima vartoti.Naudoju mūsų gražiuosius puodus ,pagrinde 1 l kur su rankena.Tokiu principu tai kad ir truputį per daug įpili tai nebaisu kad prisvils,o ir nereikia stoveti prie puodelio maišant.principe ir makaronai ir kruopos turi būti apsemtos vandeniu per du maždaug pirštus ir visa receptura.Kažkada miltams naudojau ir aš 2,9 l ,bet nelabai patogu,bent jau man,besemdama vis pribarstydavau,man jie per siauri,Signature butų patogiau pasisemti ,daugiau erdvės.O pati naudoju vadinama bačkute su dangteliu spustelk,ir talpa gera ir patogu semti.
Atsakyti
As miltams naudoju sias ir i nieka ju nekeisciau smile.gif Pirkau pries labai daug metu, dabar jau net nematau tokiu g.gif
user posted image
Atsakyti
O as miltus laikau ir 4l inde ir tame 2,9l modulineje. Tame 4l laikau dazniau naudojamus miltus. O 2,9l aukstoje modulinele dezuteje nusipirkusi tam tikros rusies miltus kur daug nereikia. Ir labai gerai man tinka abi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 05 05, 07:58)
As miltams naudoju sias ir i nieka ju nekeisciau  smile.gif Pirkau pries labai daug metu, dabar jau net nematau tokiu  g.gif
user posted image

o bigsmile.gif o as laikau juose pagrinde makaronus, dziovintus baravykus ,man jie irgi labai tinka, irgi senokai pirkau,kol kas dar turiu kelis atliekamus,bet mano dukryte vis i juos taikosi ,ko gero teks atiduoti,jai irgi sie patinka.
Atsakyti
O kur laikote arbatzoles? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 05 05, 09:13)
O kur laikote arbatzoles?  ax.gif

Man ovalūs Optimum arbatžolėms patinka smile.gif
Nenukvėpsta - nes užsidaro sandariai.
Atsakyti