Aš ir miltus laikau modulinėse - kompaktinėse dėžutėse ir šaukiu, kad man patogu Nes ten laikau ir ta modulinė turi savo vietą, o signature aš neįtalpinčiau pačios dėžės . Bet būkim biednos bet teisingos, Signature juos laikyt tai žymiai patogiau ir tikrai tilps 2 kg ir miltus pakabint patogiau
Ir manau, kad Laurindre ir norėjo prainformuot apie kitą indą skirtą miltams laikyt
Va čia jas pamtysi
http://www.tvarkosli...p...05 (1).doc
http://www.tvarkosli...p...05 (1).doc
QUOTE(davija @ 2010 05 04, 22:31)
Aš ir miltus laikau modulinėse - kompaktinėse dėžutėse ir šaukiu, kad man patogu Nes ten laikau ir ta modulinė turi savo vietą, o signature aš neįtalpinčiau pačios dėžės . Bet būkim biednos bet teisingos, Signature juos laikyt tai žymiai patogiau ir tikrai tilps 2 kg ir miltus pakabint patogiau
Ir manau, kad Laurindre ir norėjo prainformuot apie kitą indą skirtą miltams laikyt
Ir manau, kad Laurindre ir norėjo prainformuot apie kitą indą skirtą miltams laikyt
Man toks, gal ir kvailokas, klausimas iškilo. Kaip sužiūrit galiojimo laiką, kai jau kruopos iš pakuotės išpiltos? Arba kokių makaronų virimo laiką? Persirašot? Iškerpat? Ar "iš atminties"?
Aš prieš pirkdama kruopas įvertinu jų galiojimo ir suvartojimo laiką o makaronus perku beveik visad vienos rūšies, jie verda apie 10min, bet dažniausiai viską darau iš akies
QUOTE(Serille @ 2010 05 04, 23:08)
Man toks, gal ir kvailokas, klausimas iškilo. Kaip sužiūrit galiojimo laiką, kai jau kruopos iš pakuotės išpiltos? Arba kokių makaronų virimo laiką? Persirašot? Iškerpat? Ar "iš atminties"?
Makaronų niekad neverdu pagal laiką, o kruopų neperku daug. Beto, koks galiojimas kruopoms - negenda
QUOTE(Serille @ 2010 05 04, 23:08)
Man toks, gal ir kvailokas, klausimas iškilo. Kaip sužiūrit galiojimo laiką, kai jau kruopos iš pakuotės išpiltos? Arba kokių makaronų virimo laiką? Persirašot? Iškerpat? Ar "iš atminties"?
Labas rytelis,kruopos ir makaronai pas mane seimoje galima sakyti nyksta greitai tai galiojimas ne aktualus,mat seimoje turime ligonį,tai verdu pieniškas sriubas dažnai.O virimas tai labai paprastas,supili kai užverda vanduo ,pamaišai,viskas iš akies,ir pora minučių pavirusi išjungiu,taip palaikau apie 15-20 maždaug min uždengtą puodeli ir galima vartoti.Naudoju mūsų gražiuosius puodus ,pagrinde 1 l kur su rankena.Tokiu principu tai kad ir truputį per daug įpili tai nebaisu kad prisvils,o ir nereikia stoveti prie puodelio maišant.principe ir makaronai ir kruopos turi būti apsemtos vandeniu per du maždaug pirštus ir visa receptura.Kažkada miltams naudojau ir aš 2,9 l ,bet nelabai patogu,bent jau man,besemdama vis pribarstydavau,man jie per siauri,Signature butų patogiau pasisemti ,daugiau erdvės.O pati naudoju vadinama bačkute su dangteliu spustelk,ir talpa gera ir patogu semti.
As miltams naudoju sias ir i nieka ju nekeisciau Pirkau pries labai daug metu, dabar jau net nematau tokiu
O as miltus laikau ir 4l inde ir tame 2,9l modulineje. Tame 4l laikau dazniau naudojamus miltus. O 2,9l aukstoje modulinele dezuteje nusipirkusi tam tikros rusies miltus kur daug nereikia. Ir labai gerai man tinka abi
QUOTE(etaeta @ 2010 05 05, 07:58)
As miltams naudoju sias ir i nieka ju nekeisciau Pirkau pries labai daug metu, dabar jau net nematau tokiu
o o as laikau juose pagrinde makaronus, dziovintus baravykus ,man jie irgi labai tinka, irgi senokai pirkau,kol kas dar turiu kelis atliekamus,bet mano dukryte vis i juos taikosi ,ko gero teks atiduoti,jai irgi sie patinka.
O kur laikote arbatzoles?
QUOTE(zelviene @ 2010 05 05, 09:13)
O kur laikote arbatzoles?
Man ovalūs Optimum arbatžolėms patinka
Nenukvėpsta - nes užsidaro sandariai.