Pirmiausia ko iskirtiniai Tupperware indai yra tuo,kad jie yra pagaminti is ekologiskos plasmases,tai faktas galiui parasyti pavyzdi is gyvenimo.sedim su sese virtuvej,o kad kaista viena kaitlentes dalis mes nematom,ten buvo padetas dydisis dubuo Tupperware,jis visas issilyde,o kvapo kaip nebuta paskui tik mes veliau pamatem tai nuemem istysusia guma,tai isivaizduokit koks butu kvapas plasmases jei ji butu pagaminta is prastos plasmases neitu ieiti i virtuve garantuotai
QUOTE(Asese @ 2010 05 02, 16:12)
Sveikutės
o aš vaišinu pačios kepta duona
Kepiau UltraPro 3,3 l inde - jis toks kaip kataloge lazanijos - man patinka labiausiai
Čia jau beliko trečdalis kepalo, nors iškepiau vakar vakare Svečiams patiko
o aš vaišinu pačios kepta duona
Kepiau UltraPro 3,3 l inde - jis toks kaip kataloge lazanijos - man patinka labiausiai
Čia jau beliko trečdalis kepalo, nors iškepiau vakar vakare Svečiams patiko
Asese, o sitas dubuo 750 ml man jis toks didelis atrodo?
QUOTE(Bijuna @ 2010 05 04, 10:50)
Asese, o sitas dubuo 750 ml man jis toks didelis atrodo?
Čia didesnis - 1,5 l man atrodo
Kur gavai?
IEŠKOMI
2,9l 2vnt
1,7l 4 vnt
kol kas
į až
O ka laikysi tuose 2,9. Man tai jis labiausiai nepatinka. Per aukstas, netelpa i spintele stacias, o ir dydis nei sis nei tas
QUOTE(Bijuna @ 2010 05 04, 09:35)
Viskas aisku, cia ne Jusu tema. Apie ka bekalbetume sitoje temoje, viskas Jums butu blogai Linkiu susirasti tema, atitinkancia Jusu mintis, norus, svajones
QUOTE(Dijara @ 2010 05 03, 22:18)
Mano nuomonė apie TUPPERWARE produkcija : esu visiškai ja nusivylusi ir jei kuriai negaila kišti pinigus į nieką, tai tegu ! Turiu keletą jų produkcijos, kuri visiškai nepasiteisino. Duoninę už 90 Lt galiu tiesiog išmesti Šaldytuve duona šviežesnė išsilaiko ilgą laiką negu joje. Po kokių 5 dienų taip supelėja vidus, kad išoriškai net mažiau atrodo kol neprapjauni !!! Sūrinė lygiai tas pats, vos po poros dienų sūris apsigliaumėja. O tos kepimo formos parduotuvėse jų pilna žymiai pigesnių ir pritaikytos maistui. Kuri gali tiksliai garantuoti, kad TUPPERWARE yra geresnės kokybės ar pačios tikrinote ?! Ką rašo ir reklamuoja, tai dar ne viskas! Čia tik pačio žmogaus įsitikinimas, to ir siekia gamintojai ir platintojai.
Net keista skaityti ,man kaip tik minimi daiktai reikalingiausi ir mėgstamiausi,be jų neapseičiau ,rodos.....Ir prie ko čia reklamos,per televizorių jums gi niekas nereklamuoja,neperša...o čia galit ir neužsukti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 04, 12:37)
O ka laikysi tuose 2,9. Man tai jis labiausiai nepatinka. Per aukstas, netelpa i spintele stacias, o ir dydis nei sis nei tas
Miltus
QUOTE(laurindre @ 2010 05 04, 12:37)
Juk ne visos spintelės vienodos
QUOTE(Avocetė @ 2010 05 04, 20:46)
Miltus
Na miltams jie irgi nelabai patogus, siauri. Geriau Signature, kur dabar ispardavime yra 3 arba 4 l.
QUOTE(laurindre @ 2010 05 04, 22:38)
Na miltams jie irgi nelabai patogus, siauri. Geriau Signature, kur dabar ispardavime yra 3 arba 4 l.
Manau kiekvienas renkasi kas jam patinka, as miltus irgi laikau kompaktinese ir esu labai patenkinta, ju turiu daug ir man jos