Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Dijara @ 2010 05 03, 16:34)
Kam ši tema apie TUPPERWARE indus, jei čia dalijimasis receptais ?????? Tam yra kita tema !!!!

Tema iliustruojama pavyzdžiais, kad netaptų nuobodžia mirksiukas.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Gal jau kuri žino birželio nuolaidas gossip.gif
Niekaip nesulaukiu SpaceMaker gerų kainų verysad.gif
Atsakyti
Mano nuomonė apie TUPPERWARE produkcija : esu visiškai ja nusivylusi ir jei kuriai negaila kišti pinigus į nieką, tai tegu ! Turiu keletą jų produkcijos, kuri visiškai nepasiteisino. Duoninę už 90 Lt galiu tiesiog išmesti doh.gif Šaldytuve duona šviežesnė išsilaiko ilgą laiką negu joje. Po kokių 5 dienų taip supelėja vidus, kad išoriškai net mažiau atrodo kol neprapjauni !!! Sūrinė lygiai tas pats, vos po poros dienų sūris apsigliaumėja. O tos kepimo formos parduotuvėse jų pilna žymiai pigesnių ir pritaikytos maistui. Kuri gali tiksliai garantuoti, kad TUPPERWARE yra geresnės kokybės ar pačios tikrinote ?! Ką rašo ir reklamuoja, tai dar ne viskas! Čia tik pačio žmogaus įsitikinimas, to ir siekia gamintojai ir platintojai.
Atsakyti
QUOTE(Dijara @ 2010 05 03, 22:18)
Mano nuomonė apie TUPPERWARE produkcija : esu visiškai ja nusivylusi ir jei kuriai negaila kišti pinigus į nieką, tai tegu ! Turiu keletą jų produkcijos, kuri visiškai nepasiteisino. Duoninę už 90 Lt galiu tiesiog išmesti  doh.gif  Šaldytuve duona šviežesnė išsilaiko ilgą laiką negu joje. Po kokių 5 dienų taip supelėja vidus, kad išoriškai net mažiau atrodo kol neprapjauni !!! Sūrinė lygiai tas pats, vos po poros dienų sūris apsigliaumėja. O tos kepimo formos parduotuvėse jų pilna žymiai pigesnių ir pritaikytos maistui. Kuri gali tiksliai garantuoti, kad TUPPERWARE yra geresnės kokybės ar pačios tikrinote ?! Ką rašo ir reklamuoja, tai dar ne viskas! Čia tik pačio žmogaus įsitikinimas, to ir siekia gamintojai ir platintojai.

Bent jau as kiek esu isbandziusi silikono formu, tai Tupperwariniu niekam neatiduociau. Pacios geriausios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijara @ 2010 05 03, 22:18)
Mano nuomonė apie TUPPERWARE produkcija : esu visiškai ja nusivylusi ir jei kuriai negaila kišti pinigus į nieką, tai tegu ! Turiu keletą jų produkcijos, kuri visiškai nepasiteisino. Duoninę už 90 Lt galiu tiesiog išmesti  doh.gif  Šaldytuve duona šviežesnė išsilaiko ilgą laiką negu joje. Po kokių 5 dienų taip supelėja vidus, kad išoriškai net mažiau atrodo kol neprapjauni !!! Sūrinė lygiai tas pats, vos po poros dienų sūris apsigliaumėja. O tos kepimo formos parduotuvėse jų pilna žymiai pigesnių ir pritaikytos maistui. Kuri gali tiksliai garantuoti, kad TUPPERWARE yra geresnės kokybės ar pačios tikrinote ?! Ką rašo ir reklamuoja, tai dar ne viskas! Čia tik pačio žmogaus įsitikinimas, to ir siekia gamintojai ir platintojai.

Viskas aisku, cia ne Jusu tema. Apie ka bekalbetume sitoje temoje, viskas Jums butu blogai cool.gif Linkiu susirasti tema, atitinkancia Jusu mintis, norus, svajones 4u.gif
Atsakyti
Aš ir esu sutikusi žmonių su nekokia aura Tupperwarei biggrin.gif kai jiems viskas blogai, viskas visur pelyja ir taip toliau.
Čia mūsų visų biolaukai sutampa lotuliukas.gif ir mes neturim kur dėt pinigų ir mes kaifuojam nuo tupperinių bliūdų mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai labai dziaugiuosi visais TW indais lotuliukas.gif ,
bet turiu 1l ir 0.650 ml "Bake-to-Basics" indelius su dangteliais, galima sakyt su vienu dangteliu... tongue.gif Nes vienas netelpa, normaliai uzdaryti negalima, issoka atgal uzspaudus. Buvau ir sandely del pakeitimo - tai sake "kai neuzsidarys tada ir pakeisim, o gal tu pripili kazko kad ji isstuma atgal". bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 05 04, 09:14)
As tai labai dziaugiuosi visais TW indais lotuliukas.gif ,
bet turiu 1l ir 0.650 ml "Bake-to-Basics"  indelius su dangteliais, galima sakyt su vienu dangteliu... tongue.gif Nes vienas netelpa, normaliai uzdaryti negalima, issoka atgal uzspaudus. Buvau ir sandely del pakeitimo - tai sake "kai neuzsidarys tada ir pakeisim, o gal tu pripili kazko kad ji isstuma atgal". bigsmile.gif

tai gal reikejo su visu tusciu indeliu nusivezti ir pademonstruoti kad ir nuo tuscio nusoka... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 05 04, 08:56)
Aš ir esu sutikusi žmonių su nekokia aura Tupperwarei biggrin.gif kai jiems viskas blogai, viskas visur pelyja ir taip toliau.
Čia mūsų visų biolaukai sutampa lotuliukas.gif ir mes neturim kur dėt pinigų ir mes kaifuojam nuo tupperinių bliūdų mirksiukas.gif

pritariu ir aš ,kad yra žmonių kategorija kuri yra kažkuo visą laiką nepatenkinti.Dėl duonimės tai ir pas mane pelyjo,bet po kiek laiko suradau jai vietą,o pridėjus šviežios duonos niekada iškarto neušdarinėju leidžiu jai padiūti.Na o dėl kokybės tai ,pati isitikinusi,kad plastikas tikrai yra geros kokybės ir išvalytas.Orkaitėje trumpam buvau pastaciusi indeli kad siek tiek padžiūtu obuolių sūrįis ir užmiršau išjungti,na kas atsitiko man atrodo pačios jaučiate,po kiek laiko prisiminusi ir atidariusi orkaitę jokio kvapo nepajutau tik mano indukas buvo formą pakeitęs doh.gif su varvekliais g.gif pirmiausia pasidarė gaila indelio ,nes labai patogus šaltienai pasigaminti ir tik poto pamaniau kad vistik gaila ir pinigų išleistų.
Kas svarbiausia mes savo nuomonės niekam neperšam,nepatinka nepirk,pirkite tuos pigiuosius ir džiaukitės kad sutaupėte,na o mes džiaugsimės biggrin.gif bigsmile.gif kad nusipirkome gerus,na ir kas brangius bet mylimus wub.gif savo indelius.
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 05 04, 09:33)
tai gal reikejo su visu tusciu indeliu nusivezti ir pademonstruoti kad ir nuo tuscio nusoka... ax.gif  blush2.gif

Tai as ir buvau su indeliu, vyrukas ten buvo, jis pats uzdare - viskas gerai...bet po poros sekundziu dangtelis atsoko, jis vel uzspaude ir sako - gerai. Na sakytum dangtelis yra per didelis pagal indeli, ir viena puse prasidaro
Atsakyti
Norėčiau štai šito tešlos padėklo :
user posted image
Man reiktų 2vnt, gal kas pasiūlytų pigiau blush2.gif
Lauksiu a.ž
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglencija: 04 gegužės 2010 - 09:12
QUOTE(zifara @ 2010 05 04, 10:04)
Tai as ir buvau su indeliu, vyrukas ten buvo, jis pats uzdare - viskas gerai...bet po poros sekundziu dangtelis atsoko, jis vel uzspaude ir sako - gerai. Na sakytum dangtelis yra per didelis pagal indeli, ir viena puse prasidaro

Cia tai jau tikrai nesamone, matyt berniukas ryskiai ne nuotaikoj buvo verysad.gif Zirafa, kai leksi pro sali, tai uzeik ten dar karta ir truputi "agresyviau " pasakyk, kad jis NETINKAMAS mirksiukas.gif

As tai net nepykstu, kai man trynuku indeliu dangteliu nekeite, nes tikrai as dedavau karsta maista ir ant virsaus dangteli, tai tie dangciai jau tokie ziauriai isplere, bet atidirbo jau kokius 5 metus, tai negaila ir ismest smile.gif o dabar spalvos dar kokios grazios lotuliukas.gif
Atsakyti