Sveikutės
o aš vaišinu pačios kepta duona
Kepiau UltraPro 3,3 l inde - jis toks kaip kataloge lazanijos - man patinka labiausiai
Čia jau beliko trečdalis kepalo, nors iškepiau vakar vakare Svečiams patiko
Saunuole Asese.
As jau irgi kelis menesiu neperku juodos duonos. Buvau laikinai uzdariusi fabrikeli, nes neturejau salyklo. Bet vos tik gavau is karto vel issikepiau. Net nebekyla rankos pirkti juodos duonos, nes namines nera net ko lyginti su pirktine
O as jau atidariau braskiu sezona ir issikepiau plikyta torta su braskemis
As jau irgi kelis menesiu neperku juodos duonos. Buvau laikinai uzdariusi fabrikeli, nes neturejau salyklo. Bet vos tik gavau is karto vel issikepiau. Net nebekyla rankos pirkti juodos duonos, nes namines nera net ko lyginti su pirktine
QUOTE(laurindre @ 2010 05 02, 20:30)
Saunuole Asese.
O as kazkada buvau balta plikyta duona issikepusi. Tai man ji dar skanesne,nei juoda gavosi.Tik nepaskysiu recepto,nes is akies gaminau
Man ta tokia skani, kad net ir nesinori eksperimentuoti, nes kitaip viena turesiu valgyti. Parsinesiau is koleges gabaliuka su naturaliu raugu, tai dukrai nepatiko O sita ir jinai valgo, net ausys linksta As jau ir vietoj pyrago galiu valgyti
QUOTE(rapolas @ 2010 05 02, 17:51)
Asese jusu duonyte , gal galetumet ideti receptuka
Ačiukas visoms už pagyrimus
Duonos receptuką aš gavau su raugu, tik jis nėra labai geras, nes nėra tikslių proporcijų... Dėjau visko iš akies, buvau mačius, kaip močiutė duoną kepa, maždaug žinojau, kokio kietumo turi gautis tešla ir pavyko
Sekantį kartą bandysiu pagal Rasidos receptą
sveikutes, man reiketu formos zele tortams gal kas pasiulysite i az?
QUOTE(Asese @ 2010 05 02, 16:12)
Sveikutės
Kepiau UltraPro 3,3 l inde - jis toks kaip kataloge lazanijos - man patinka labiausiai
Asese, duonyte Mokausi ir as, kol kas kepu tik paprasciausia duonele, be jokiu raugu, bet vis tiek neatsivalgome Ir dar , va pastebejimas, nu koks grazus sitas zalias dubuo Jau kaip man jis tiktu
Kam ši tema apie TUPPERWARE indus, jei čia dalijimasis receptais ?????? Tam yra kita tema !!!!
Tema yra apie TUPPERWARE indus, kurie palengvina darbą virtuvėje Mes jais čia ir džiaugemes, giriamės ir dalinamės receptais. Receptai yra neatsiejama to dalis Nematau čia nieko blogo. Netgi kaip tik Nereikia bėgioti iš temos į tema.
QUOTE(Bijuna @ 2010 05 03, 17:48)
Tema yra apie TUPPERWARE indus, kurie palengvina darbą virtuvėje Mes jais čia ir džiaugemes, giriamės ir dalinamės receptais. Receptai yra neatsiejama to dalis Nematau čia nieko blogo. Netgi kaip tik Nereikia bėgioti iš temos į tema.
, man ir patinka kad visokios info randu