Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Sveikutės 4u.gif
o aš vaišinu pačios kepta duona 4u.gif
Kepiau UltraPro 3,3 l inde - jis toks kaip kataloge lazanijos - man patinka labiausiai smile.gif
user posted image
Čia jau beliko trečdalis kepalo, nors iškepiau vakar vakare blush2.gif Svečiams patiko ax.gif
Atsakyti
Asese, negaliu tavimi nesižavėti, esi puiki šeimininkė wub.gif smile.gif
Atsakyti
Asese jusu duonyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , gal galetumet ideti receptuka
Atsakyti
Saunuole Asese.
As jau irgi kelis menesiu neperku juodos duonos. Buvau laikinai uzdariusi fabrikeli, nes neturejau salyklo. Bet vos tik gavau is karto vel issikepiau. Net nebekyla rankos pirkti juodos duonos, nes namines nera net ko lyginti su pirktine schmoll.gif schmoll.gif
O as jau atidariau braskiu sezona ir issikepiau plikyta torta su braskemis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 02, 20:30)
Saunuole Asese.
As jau irgi kelis menesiu neperku juodos duonos. Buvau laikinai uzdariusi fabrikeli, nes neturejau salyklo. Bet vos tik gavau is karto vel issikepiau. Net nebekyla rankos pirkti juodos duonos, nes namines nera net ko lyginti su pirktine schmoll.gif  schmoll.gif
O as jau atidariau braskiu sezona ir issikepiau plikyta torta su braskemis blush2.gif  blush2.gif

O as kazkada buvau balta plikyta duona issikepusi. Tai man ji dar skanesne,nei juoda gavosi.Tik nepaskysiu recepto,nes is akies gaminau ax.gif
Atsakyti
Man ta tokia skani, kad net ir nesinori eksperimentuoti, nes kitaip viena turesiu valgyti. doh.gif Parsinesiau is koleges gabaliuka su naturaliu raugu, tai dukrai nepatiko schmoll.gif O sita ir jinai valgo, net ausys linksta lotuliukas.gif As jau ir vietoj pyrago galiu valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2010 05 02, 17:51)
Asese jusu duonyte thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , gal galetumet ideti receptuka

Ačiukas visoms už pagyrimus 4u.gif
Duonos receptuką aš gavau su raugu, tik jis nėra labai geras, nes nėra tikslių proporcijų... Dėjau visko iš akies, buvau mačius, kaip močiutė duoną kepa, maždaug žinojau, kokio kietumo turi gautis tešla ir pavyko smile.gif
Sekantį kartą bandysiu pagal Rasidos receptą ax.gif
Atsakyti
sveikutes, man reiketu formos zele tortams gal kas pasiulysite i az? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 05 02, 16:12)
Sveikutės  4u.gif
o aš vaišinu pačios kepta  duona  4u.gif
Kepiau UltraPro 3,3 l inde - jis toks kaip kataloge lazanijos - man patinka labiausiai  smile.gif
user posted image
Čia jau beliko trečdalis kepalo, nors iškepiau vakar vakare  blush2.gif  Svečiams patiko  ax.gif

Asese, duonyte thumbup.gif Mokausi ir as, kol kas kepu tik paprasciausia duonele, be jokiu raugu, bet vis tiek neatsivalgome biggrin.gif Ir dar , va pastebejimas, nu koks grazus sitas zalias dubuo wub.gif Jau kaip man jis tiktu wub.gif
Atsakyti
Kam ši tema apie TUPPERWARE indus, jei čia dalijimasis receptais ?????? Tam yra kita tema !!!!
Atsakyti
Tema yra apie TUPPERWARE indus, kurie palengvina darbą virtuvėje mirksiukas.gif Mes jais čia ir džiaugemes, giriamės ir dalinamės receptais. Receptai yra neatsiejama to dalis tongue.gif Nematau čia nieko blogo. cool.gif Netgi kaip tik thumbup.gif Nereikia bėgioti iš temos į tema.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 05 03, 17:48)
Tema yra apie TUPPERWARE indus, kurie palengvina darbą virtuvėje  mirksiukas.gif Mes jais čia ir džiaugemes, giriamės ir dalinamės receptais. Receptai yra neatsiejama to dalis  tongue.gif Nematau čia nieko blogo. cool.gif Netgi kaip tik  thumbup.gif  Nereikia bėgioti iš temos į tema.

drinks_cheers.gif , man ir patinka kad visokios info randu thumbup.gif
Atsakyti